Nişan sürecindeyim fakat kafam karışık. Ailesiyle anlaşamam diye nişan atmam doğru olur mu?

Nişan surecindeyim erkek arkadaşım bana çok değer veriyor ikimizde birbirimizin ilki sayılırız arkadaşlar fakat kültürlerimiz farkli ve ben ailesini tanıyınca hiç ısınamadım sürekli bana göre değiller diyorum ilerde de çok yakın olmak istemiyorum çocuğum colugumda bu durumdan etkilenecek belki detay düşünüyorum ama aile ve onlara uyum sağlamak önemli sonuçta sırf ailesi içinde nisanlima kıymak istemiyorum ama o da ailesine çok düşkün ilerde bir sıkıntı olduğunda benim mi yoksa ailesinin yanında mı olur kaygısı var hep bana hep senin yanındayım diyor ama. Kısacası sırf ailesi ile anlaşamam diye Nisan atmam doğru olur mu? Kafamda uzak bir yerde yaşarım çok görüşmem var ama bu şekilde nasil olur bilemiyorum sırf ailesi yüzünden Nisan atmak doğru olur mu sizce ve ben bunu nişanlıma nasıl açıklarım bilmiyorum kafam çok karışık düğüne 6 ay var

Nişan sürecindeyim fakat kafam karışık. Ailesiyle anlaşamam diye nişan atmam doğru olur mu?