Aileme nasil bakacagini bilmiyorum. Ben ne yapayim , akil verin lutfen?

Kafam cok karisik ve dolu. 3 sene once evlendim esimle Almanya’da yasiyoruz. Evlendigim sene annemle babam ayrildi. Babam Konya’da, annem burada kiz kardesimle yasiyor. Onlarin evlilik problemlerinin ceremesini simdi ben cekiyorum. Babam 60 yasinda. Konya’da yalniz yasiyor. Evi ve emekli maasi var sukur ve durumu kotu degil. Kardesimle bende para gonderiyoruz rahatca geciniyor. Kardesleride Konyada evimize yakin oturuyor ziyaret ediyorlar birbirlerini. Benim kafami kurcalayansa su malum Turkiyede ekonomi kotu ve geri donersek bisuru emegimiz cope gidicek ama babamin yalnz olmasinada gonlum el vermiyor. Uygun bir es ariyor kendine ama kimseyi bulamadi henuz. Yanimiza getirsem 1+1 evde oturuyoruz ve daha buyuk eve ciksak odicek paramiz yok. Hadi onuda hallettk diyelm burada cok sıkılıcak cunku sehir merkezine uzakta yasiyoruz ve bizim isten gelip gezdirmemizi beklemekten baska yapacagi biseyde pek olmicak. Esimde daha yeni evliyiz nasil bakicaz diyor ki cocuk bile yapamadik paramiz yok diye.

Benim yerimde olsaniz siz napardiniz? Cok kalbimi aklimi yoruyor bu konu. Keske ayrilmasalardi normal bir aile olsaydik ama annem sagolsun.

Aileme nasil bakacagini bilmiyorum. Ben ne yapayim , akil verin lutfen?