AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
15 yıllık evliyim, defalarca tartışmıtırız fakat asla ve asla belli bir noktayı geç memiştiriz. şiddet, hakaret hiç bir zaman olmamıştır ve olmayacaktır.
Bak bakayım böyle mi dövüyorlar :D
https://www.facebook.com/video.php?v=574642565985525Turk erkegı degıl her erkek kadın dovebılır fızıksel olarak boyle yaratılmıs Adam olan dövmez bılırkı o kadın ona emanettır emanete ıhanet etmez
Kadın okumadiysa dövülür. Kem küm etmeyin! Okumadiysaniz buna mahkumsunuz
nasıl bir düşünce var sende.
Tam tersi benim gördüklerim genelde okuyanlar çok dayak yiyor.
b*k okuyan dayak yiyor bok. Sallama
bir gün dayağı yesin aklı başına gelir.. kızım sen manyak mısın bu nasıl yorum.. kızın imkanı yoksa okuyamamışsa dayak mı yesin öldürülsün mü.
Okuyanlar daha çok dayak yiyor sebebi susmadıkları ve başkaldırdıkları için. Ya da çalıştığı ve ailesine karşı kariyeri ağır bastığı için. Ya da daha özgür olduğunu zannedip her şeyi yaptığı için. avrupa kadına şiddet konusunda ilk sırada geliyor ne yazık ki
Okuyacakti imkani yok diye birsey yok benim babam 9 kardesti ve 3 ayda 1 kez et yiyebiliyorlarmis ama okudu. O is yalan
Okumak kolay isteyene
ayy sen trolsun galiba çek git.. erkek olduğunu düşünüyorum..
terbiyeni takın.. mahkemeye verdirtme kendini
Okumak isteyen okuyamıyor maalesef babanın durumu yokmuş ama babası annesi eğitim yanlısı olduklarından okutmuşlar ama cahil insanların çocukları ne yapsın? Kız çocukları okumaz diye eve kapatılan kız çocukları? Lütfen genelleme yapma canım. Ayrıca okuyan insanlar da dövülüyor hatta okuyan insanlar da dövüyor. Ne anlıyorlar bilmiyorum ama şiddet şuanda çok yaygın ve eğitimle bile önüne geçilemiyor. Tabii eğitimle sayıları azalıyor bu gerçek
Okuyan dovulur yalan haberine nasil inaniyorsunuzki?
Onu kim uydurduysa tam bir sacmalik. Ezik ev hanımlari dovuluyor
Cehalet dolu bir yaklaşım, bunu sadece "kadının" okumamasıyla yozlaştıramazsın! Sen okudun anladık tamam... yalnız değilsin de sorun zaten okuyup hala cahil kalan bir toplumundevam ediyor oluşu... o halde kuzey Avrupa da bunlar yaşanmıyor ha... Yeterli eğitimi almış olsaydın bu genellemeyi eğitim seviyesi yüksek insanların da yaptığını ve maruz kaldığını biliyor olurdun!!!
ayrıca okumak hiç kolay değil bu ülkede...
Biz türkiye icin konusuyoruz. Kafasi calismiyor dedigin kızz İTÜ de
eminim itüdesindir.. hangi bölüm? hocalar var tanıdığım söyle bakem adını kimsin nesin bakalım seni
bir itülü asla böle konuşmaz.
Makina mühendisligi sor bakalim kimi soracaksan :)
Bize girmeyen adamı/kadını bilmemi bekleme ama :)
Soru sor cevapliyim
Yarin geliyorum turkiyeye :) kimlik kartimi atayim sana. Evimde kaldi kart unutuyorum diye getirmedim
hangi kampustesin? ben inanmıyorum.. örenci kartını burdan göster anca inanırım.
Beyogluda makine fakultesi
sen buraya örenci kimliğini kopyala senden özür dileyecem hadi görelim ok?
Arkadaşın sesi içine kaçtı!
Kadın güçsüzdür hele de arkasında kolla yani koruyan i yoksa tamam egolarini tatmin ederler.
haklısın
Sadece bu topluma özgü birşey olduğuna inanmıyorum..
Kesinlikle buraya ve geri kalmis ulkelere mahsus
Her kesimden ve dünyanın her yerinde kadına şiddet varolduğuna inanıyorum sadece bu ülkeye özgü bişeymiş gibi gösterilmesi saçmalık... sözde aydın olan kesimde karılarını dövüyor ya da okumamış kesimden olan cahil insanlarda ve bunun tam terside olabiliyor...
Bunun geri kalmışlıkla ya da üçüncü dünya ülkesi olmakla falan alakası yok insan olan karısına el kaldırmaz... ve de erkeğin kadının tutumlarına karşı tahammül derecesine bağlı :pp
Senin inanmanla gercekler cok farkli. dunyada en cok musluman kadinlar çile cekiyor
Yavv he he tatlı su feminneni he he..
Gercekleri söylüyorum
Varolan gerçekleri abartıyorsun tamam böyle birşey var ama sandığın kadar değil çevrende gördüklerine göre genelleme yapamazsın
Kadına el kaldıran erkek acizdir kendimden güçsüze el kaldırmam karakter meselesi ben o tokatı ona değil kendime atmış olurum. Onu dövmeye cümlelerim yeter bence.
Adamım diye dolasırlar sonra da. hak edenleri var ama dövmek çözüm değil.
çünkü lafla başa çıkamadıkları için erkekler. kendi peterimden o yüzden hep nefret ettim.
Gelişmemiş bir toplumuz ve asıl erkekliğin kadını el üstünde tutmak demek olmadığını düşünen birçok hayvanoğluhayvan var bu ülkede.
aynen
Anne konusunda da babamın türk erkekleriyle hiç alakası yoktur çok şükür. Kalbi, beyni, görüşü çok açıktır
Fransada kadın dövme oranı Türkiyeden fazla. Bu savunmak için değil, ama milliyetle alakası yok
hehe evet öle... nerde at bakayım bir link görelim
linki ben atayım gardaş
https://arsiv.ntvmsnbc.com/news/260492.asp
Ulan link at bakalım diyeceğine googela iki satır yazi yazsan , fazla değil 5 dk araştırsan göreceksin zaten hırt. Zaten böyle şey okumadan bilmeden niye ülke ismi vererek yazayım. Adamlar bu konu ile ilgili senelerdir kamu spotu oynatıyor kendi TV lerinde. Bide he he diyor ya bilgisiz fikirli :)
Sadece türk erkeği değilki dünyadakı butun erkekler dövüyor böyle ayrımcılık yapman yanlıs olmus
çoğu müslüman erkekler aama
ha bak orasına bıse dıyemem , muslumanlar duzgun olacagına bozuklar.
Eğitimsizlik, egoistlik erkeklerde
Eziklik duygusu kadınlarda
Bizim ailemizde böyle bir şey hiç yaşanmadı
Yoo annem hiç tokat bile yemedi.
Dayak ancak benim gorusume göre aldattiginda atılır. Başka türlü kendinden fiziksel olarak güçsüz birine dayak atilmaz
az güçlenin, dövüş öğrenin de siz bizi dövün ya valla razıyım kadınların dayak yediğini duymaktansa sizden dayak yemeye.
Bana bunu Türk milletine hangi mantıkla bağladın anlamadım.
Cunku bir kadina el kaldirabilecek kadar dusuyorlar...
Aileden ne görüyorlarsa öyle, yetiştirilme tarzı işte.
ya soz dinlemiyordur ya da sucsuz yere dayak yemisde olabilir
hemen apartmandan taşınıyorum resmen ifşa ettin bızı :P eşini döven şerefsizdir
hayvanlıktan kadına vurmak nedir yaa kadını bırak savunmasız birine vurmak gücü kadınlara yettiği için
japonlar italyanlar ruslar amerikalılar da yeterince dövüyo
en çok türkler ve müslümanlar
müslümanlar değil... o ayrımı iyi yap...
bir müslümanlar var bir islamiyeti karanlık ortaçağ uygulamalarıyla kısıtlayan gerici yobaz reziller var
eğitimin düşük olduğu yerde herşey beklenir malesef ama sadece eğiticiye suç bulmamak lazım eğitimi almak istemekte lazım
1. anlattığın Türklere özgü bir şey değil.
2. kadınlar neden dayak yiyor diye de sormak lazım.
müslüman ülkelerine has birşey
Alakası yok bak bu habere.
www.dunyabulteni.net/.../avrupada-kadinlar-daha-cok-siddete-maruz-kaliyor
Müslümanlığı her alanda kötülemek için uydurulan laflar bunlar müslüman olmayan ülkelerde kadına şiddet daha fazla.
bu yalanlara senin gibiler inanır hadi naşş
Mal mısın? bu yalandan ne gibi çıkarım olabilir? yalan atmam için bir sebep yok ortada haaa avrupalıların müslümanlardan daha çok kadın dövdüğü kanına dokunduysa bilemem
sevgiden mahrum cahil insanlar malesef ondan dolayı
Aynen
eğitim şart :)
Gerçekten keşke genelleme yapmasaydın o kadar da değil hadi fazla ama o kadar değil dövenlere diyecek pek bişey yok bu onların kendi O. pu çocukluklarıdır
Bir Türk asla kadın dövmez
Dövenler kürt arap romen ve laz asıllı öküzler bir Türkmenistana bir git bakalım kızların hangisi üzgün
hehe dövmezz
odun olanlar odunla dövmeyi seviyor.. Tek sebebi bu :D
Kadın yeri geldiğinde susmalı, yoksa belli bir süre sonra sinir bozmaya başlıyor..
Haha.
@Güüler öyle ama:D
Genellemek yanlış. İnsan sıkı sıkıya sevdiği bir insana şiddet uygulamaz.
kendinden zayıf olan bir kişiye, kadın veya çocuk. bunlara şiddet uygulayan insan değildir
kadınlar: Piskolojik baskı + beddua
Erkekler: Dayak +beddua
Cehalet, kompleks sonucunda güç gösterisi! Acınası bir trajedi...
RTE alkolü yasaklayınca karşı çıkıyorlar, adamlar içip içip karısını dövünce yok devlet koruyamıyor. Mal oldukları için dövüyolar.
oda kadınları aşağılıyor
Hiçte aşağılamıyor. Aşağılasa yanında karısını götürmez her yere.
bence aşağılıyor kendi karısı ve çocukları dışındakileri...
anlamak istediğin gibi anlıuyosun onu sevmediğin için
Cahillik, gelişimsizlik, eğitimsizlik, bilinçsizlik ve daha bir çok şey..
rus u da dovuyor amerikalisi da dovuyor, neden turklugu katiyorsun ki isin icine.
Çünkü diğerleri müslüman değil, Türkiyenin çoğu sorunu dışardada oluyor ama hep Türkiyenin insanlığını sorguluyorlar neden? Yazdıkları yorumlarda belli
10 milyon okuma yazma bilmeyen insan olduğunu biliyormuydun bu ülkede?
Gerisini sen düşün
Babaları baba olaydı kızlarını küçükken karete kursuna yazdıraydı kocalarını onlar döverdi ehe.
işte iyi tanımak gerekiyo karşısındakini bide kadın pasifle dahada dayaga maruz kalıyo
Benim annem yemedi onun annesi de ve onu annesi de yemedi.
hepsinin kalıbına tukureyim. ahirette allahın emanetine verdikleri değerden gorecem onları.
zayıflıklarından becereksizliklerinden aptallıklarından. sebep çook.
Genelleme olarak yanlış bir düşünce sadece Turkiyede yok bu
maço arıyoruz dediğini bize yaptırsın derken iyi dayak yiyince kötü oluyor tabi.
Babam annemi dövmez, dövdürtmemde zaten. Evet herkez aynı değildir.
Valla iste biz bakmaya kiyamiyoruz bulamadigimizdan millette catir catir dövüyor ypacak bisey yok
sadece sen Türkiyeyi bildiğin için sana oyle geliyor dayak atarkan apartmandakiler senin yanındamı dovuyor seninkide palavra o kadar duyarlısın made polise başvur
evet sesleri geliyor görüyorum. polisede şikayet ettiğimiz çok oldu
ve müslüman ülkelerde daha fazla
kaç müslüman ülke gördün? ya da türkiye dışına kaç kare cıktın? dünyada kadına şiddet en fazla cin dedir cin müslümanmıdır? abd müslümanmıdır sen sadece oraladrdan haberdar degilsin o kadar? ayrıca polise şikayet falan ettiğiniz hiç olmadı burada kadına şiddetin var oldugu kesin lakin gerisi yalandan ibaret... sen nereden biliyorsun diyorsan ben kadına şiddete kaşrı olan ve bunun iççn çok şey yapmış birisi var...
valla kime soruysam kocamdan dayak yedim dedi.. hatta evlenmeden bile sevgilisinden dayak yiyen var. birini red etsen cinayete kurban gidiyorsun.. bu hangi ülkede var. yürü git. bana abd yi anlatma. en çok müslüman ülkelerde kadına şiddet var
anlatmaya gerek yok anlatılsada beyninin almıyacagı kesin..
Belki o yeni ebli ciftler birbirini dovmuyordur seviyordur ne bildin?
hehe bunlar benim kurntum
Niye Türk Rihanna'nın bile dövüldüğü bir dünyada yaşıyoruz siz neyin kafasını yaşıyorsunuz :D
Kadinin sirtindan sopayi karnindan sipayi eksik etmiceksin atasozu:D
Bunun milliyet ile alakası nedir?
Var demek
Bunun millet ile alakası var malesef. Gelişmiş ve gelişmemiş toplumlarda bu oranlar çok farklı.
Yanlış yorumlanan din ve yaşam koşulları bu oranları arttırıyor.
Din alimlerinin ya da basımıza din alimi kesilen devlet büyüklerinin verdiği bazı demeçlerde kadının yerini bilmesi lazım ya da kadına bir miktar şiddet yerindedir (fetva) sözlerini hatırlayın?
Sayısız örnek var, verilebilir de.
Bir diğer neden gelişmemiş toplum içindeki gelişmemiş erkek nufusu yuzunden oluyor. Egemen olmak, kontrol altında tutmak gibi nedenlerde şiddet uyguluyorlar.
Miras hakkında bile erkek ile aynı orana sahip olmayan kadının dayak yemeyecegini iddia etmek aptallık...
Bunun gelişmişlik ile de doğrudan alakası yok. Bunun cahillik ya da cahil olmamak ile alakası var. Ayrıca sanki her şey İslam'ı yorumlamaktan ya da İslam'dan çıkıyor gibi konuşuyorsun. Peki İslam'a inancı olmayanların bahanesine ne bulacaksın?
ben haftada bir döverim :) kız arkadaşlarımı onların da bu hoşuna gidiyor :))
Dayaga tamamen karsi olmama ragmen. Inanin bazen hakediyorsunuz
Yetiştirilme tarzı başka birşey değil sevgi, saygı görmeyen sevgi saygı gösteremez
Çok saçma ama bir o kadarda gerçek malesef şiddet var.
Valla bana biri vurmaya kalksin elini testereyle keserim
cok cocuksu ve aptal oluyolar ve bende agresif bir insanim ama kesinlikle el kaldirmam
e türk kızını dövmiyipte ne yapacan? sırtından odunu eksik etmeyecen
Senin anladığın dilden söyliim: e senin gibisini ezmeyeceksinde ne yapacan! Çok dayak yemişsin ezikkk...
@marsmeloww kadınlara ölüm
karı dediğin hep dövülür hem sikilir, başka niçin zaten :DDDD
Sen insan mısın, adam mısın demiyorum bak direk insan mısın?
öküz işte... bu öküz içindekileri samimi olarak dışarı vurmuş... birde entel geçinen aa kadın mı dövülür diyerek kadına şiddet uygulayanlar var..
tabi sizde bu lafımı hemen direk anlayın, psiktiryatri daha etkin kınamak için sorundan daha ağır bahsetmek bu sorunun tam zıttı daha etkili olduğunu bilmiyor musunuz
Eğri oturup doğru konusalim kadınlar bazen dayak istiyor