Ya sadece maddiyata indirgemeyin Allah aşkına. Ben doktor gördüm evde gül gibi karısı dururken kaçıncı metresi tutmuş. Avukat gördüm şizofreni hastasıymış, saklamış. Bankacı gördüm annesine kek yapmadı diye gece 11de karısını kapının önüne atan. Evet bunlar hep kötü örnekler ama hepsi yaşanmış olaylar. Demem o ki ne okumakla ne zengin olmakla adam olunmuyor. Gerekirse siz destek olun. Yol gösterin büyükleri olarak. Daha iyi bi iş ya da ek kazanç. Ama asgari ücretli deyip ayırmaya çalışmayın. Türkiyede nüfusun çoğunluğu bu ücretle yaşıyor. O zmn gençlerin hiçbiri evlenmesin mi? Zamanında askere bile gitmeden evlenen insanlar var. Gelin evinde asker koca bekleyenler var. Nasıl beklediler? Aileler sahip çıktı da bi yuvaları oldu. Belki çoğumuzdan mutlulardı kim bilir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAblacım şimdi sizin açıdan düşünürsek evet haklısınız diyelim ama karşılıklı olarak sevgi ve saygı söz konusu elbette her kız çocuğu sahip olan elbette doktor mühendis vs vs meslek sahibi olan birisiyle hayatını ikame ettirmesi ister evet şu an ki hayat şartları oldukça zor şimdi karşıdaki adam dürüstlüğüne ve size olan sevgi ve saygısından dolayı tercih ediyorsunuz yarın kızımız evlendiği zaman o kişiyle veya meslek sahibi birisiyle evlendikten sonra bu duruma düşse ne yapacaksınız o zaman bence oğlan şimdilik idare etme yolunda olduğunu düşünüyorum geçici olarak da çalışıyor olabilir sağlığından dolayı böyle dedim oğlanı karşına al konuşmayı deneyin bence
00 Yorumla
+1 yılÇocuk ne kadar düzgün ve efendi olursa olsun, ileriki hayatlarında bir geçim zorluğu yaşarlarsa evlerinde mutsuzluk ve huzursuzluklar başlar. Özellikle bu devirde hele ki büyükşehirlerde yaşamak bile çok zorlaştı. Bu evlilik denen şey çok iyi düşünülüp karar verilmesi gereken bir şey. Bir kadın, vitrinde gördüğü göz alıcı bir ayakkabı olmasına rağmen ayağıma uygun değil deyip geçmesini bilmeli. Çocuk çok ahlaklı, dürüst ve ideal eş profili de olsa, 22 yaşında bir kızdan söz ediyoruz. Bu olgunluğa sahip olmadığından dolayı mutsuz olacaktır. Çocuk, maddi unsur haricinde özellikleri açısından ideal bir çocuk olmasına rağmen.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Kızın haklı. Günahına girme insanların. Destekleyeceğine ayırmak mı istiyorsun. Para her şey değil, bu kadar kibir niye? Temiz dürüst ne güzel işte, para kazanılır. Sizin gibiler yüzünden kızlarınız sırf parası var diye yüreği beş para etmez insanların elinde perişan oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Sen kim oluyorsun da bir insanı mesleğinden dolayı küçümsüyorsun. Kızın da meslek sahibi değilmiş, ee bu özgüven nereden geliyor diye sorarlar adama. Kaldı ki kızın meslek sahibi olsa da, siz çok üstün başarılara falan imza atmış olsanız da bir başkasını yok inşaat çalışanı yok bilmem ne diye aşağılayamazsınız. Hepimizin gideceği yer toprak unutma bunu. İnsanlık önemli, zaten sen de diyorsun insanlığı çok iyi vs diye ama sırf az kazanıyor diye kara kedi gibi girmişsin aralarına. Bu annelik değil kusura bakma. Bu bariz kötülük. İki seven insanı ayırmaya çalışmak nasıl annelik olabilir, nasıl bide kızının hayatını düşündüğü için iyi ve akıllı bir anne ayaklarına yatıyor masummuş gibi..
24 Yorumla
Soran+1 yılSakin olur musun? Ben çocuğu aşağılamadım. Tam tersi düzgün birisi, efendi birisi, saygılı birisi dedim. Fakat inşaatta bekçilik yapmaya başladı inşaattan düşüp hasar aldıktan sonra. Ben kızımı bekçi parçasına veremem ben bir anneyim. Hem bekçi ne ya?
Soran+1 yılNe diyim? Farzet ki annesin, kendini yerime koy. Tepkin ne olurdu?
Maaşı neden bu kadar batıyor size? Bir anne olarak kızınızın konforunu düşünüyor olabilirsiniz. Ama temel önceliğiniz, onun mutluluğu olmalı. Kusura bakmayın ama maaş konusuna girersek siz zararlı çıkarsınız. Kızınız okumuyor, herhangi bir üniversiteden bile mezun olmamış. Ona layık gördüğünüz kişiler doktor, mühendis.
Sizce adil mi? Kaldı ki kızınızın sevdiği kişi, gayet iyi bir insanmış. İçkisi kumarı yok, temiz bir insan. Efendi de demenize rağmen maaşını sıkıntı etmeniz sizde bir problem olduğunu gösteriyor. Kaba geldiyse yazdıklarım kusura bakmayın ama buradan bakınca pek mantıklı ve haklı görünmüyorsunuz ☯
12 Yorumla
Soran+1 yılBekçilik yapan insan ne kadar maaş alır? Ayrıca bekçi ne ya.. Meslek bile değil. Yarın kızım evlense millet damadın ne iş yapıyor dese bekçi mi dicem. Biraz empati yaparak yorum yap.
Ablacım kendi kızının de mesleğinin olmadığını söylüyorsun ama damatının meslekli olmasını istiyorsun keşke ileride rahat etmesi için kızın meslek sahibi olsaydi da iyi meslekli birini bulmasını istemezdin belki her anne baba kızının iyi bir yere gelin gitmesini ister ama sen bu açıya sadece para anlamında bakıyorsun belli ki her şey para değil ve kızınızda bu farkındalık var ne güzel. Şu dediği o kadar hoşuma gitti ki " çalmıyor cırpmıyor" helal olsun kızına çocuğun zararlı bir şeyini görmemişsin belli ki sadece maddi durumdan ayırmaya çalışıyorsun kızını böyle kendinden sogutur ve kaçmasını sağlarsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok efendi, çok saygılı temiz bir çocuk o konuda sözüm yok zaten. Mesela kötü alışkanlığı yok, sigarası içkisi yok. Gariban birisi yani. Bana karşıda hep saygılı fakat kızıma söz geçiremiyorum bir anne olarak. Geçim zor diyorum, bende çalışırım biz kendimize yeteriz boşa uğraşma o benim bu hayatta ki en büyük şansım diyor sürekli
Soran+1 yılPeki canım ne diyim 😊 herşeyin hayırlısı olsun
+1 yılKızınız çok rahat bir yaşam sürse ama mutsuz olsa gönlünüz vicdanınız rahat eder mi? Bunu elinizi vicdanınıza koyarak cevaplayın lütfen.
Kızınız da çocuk da çok seviyormuş birbirlerini bunun vebalini Allah'a nasıl hesap vereceksiniz...
Her şeyi geçtim kızınızın Kendi kalbi, kendi öz hayatı ve çocuğun asgari ücretli bir inşaatta çalışmasi; bir okuyucu olarak sizjn sanki çok üst düzey maaş alıyormussunuz da vs. Kendinizden alt sınıfları yakıştırmiyirmus gibi bir izlenim yaratti. ileride ne olacağı bilinmez belki çok zengin olacak belki daha iyi bir ekonomik yaşam sürecek müneccim değiliz fakat hayat bu ne olacagini bilemeyiz.
En önemlisi de efendi işinde gücünde karekteri düzgün birisymis bırakın da mutlu olsunlar Allah yardım eder. parayla her şeyi alsak da vicdani, karekteri alamayiz empati kurmanızı öneririm. boyle yaparak kızınızi kendinizden uzaklaştirmis oluyorsunuz...00 Yorumla
+1 yılİnsanın ekonomik koşullarının zaman içinde ne kadar değiştiğine defalarca şahit olmuş birisi olarak;
İnsana bakış açınızı değiştirin. Parası ve diploması olan ciğeri beş para etmez insanların popüleritesini yükseltmekten başka bir fayda sağlamaz bu bakış açısı.
Adam aylak aylak gezmekten, uyuşturucu ve gayrı meşru yollardan uzak durarak ekmeğini yaptığı işi küçümsemeyerek helal dairesinden kazanıyor ise ancak baş tacı edilir.
40 YorumlaValla bu işlerde ne olacağı belli olmazz. İnş işçisisin dersin. Beğenmezsin. Sonradan vurur valoyi. Ayrıca kızında çalışcakmış.
kızın şu yandan hata yapıyor. Çoçuk inşaatte bekçilik yapacakmış. Gece çalışcak. Kızın gündüz. Bunlar evlenince ne zaman görüşcekler. Bunları anlat
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır gece değil gündüz yapıyor o konuda problem yok. Çok konuştum ablacım çok. Dinlemiyor beni. Çocuk efendi düzgün birisi. Çok gariban bir çocuk ona lafım yok ama ne bileyim bilmiyorum ya
- +1 yıl
Abla 40 yşndayım. Aşağı yukarı aynı jenarasyonuz. Herkes çoçupunun kariyer sahibi birisiyle olmasını ister. Evlenme dersen o çoçuğa daha çok bağlanır. Ters pisikoloji uygulucan.
İmkanın varsa kızını kaliteli ortamlara götürcen. Hayatı görmesini sağlıcan. Zamanla kafa dank eder. tamam dicen evlenmene izin veriyorum. Ama şartlarım olucak dicen. Şartlar : ben üstüme düşen masrafları karşılarım. Oda karşılasın diceksin. Buda sana zaman tanıcak. Aşırı şeyler isteme kaçar gider. Yani şunu algılamasını sağla. her şey para
+1 yılSen nasıl karşı tarafın mesleğine bakıyorsan karşı taraf da senin kızının mesleğine bakar. Mesleği yok diyorsun kızının doktor, avukat neden senin kızınla olmak istesin düzgün mesleği olan onlarca insan varken? Önce o istediklerin gibi kız yetiştirmen lazımdı. Adam it kopuk da değilmiş madem seven insanları ayırmak doğru mu hiç? Mesleği olan kızına kötü davranan bir şerefsiz olsa daha mı iyiydi? Eli kolu tutuyorsa her yerde çalışır ekmeğini çıkartır. Siz mesleğinden önce insanlığına bakın.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok efendi, çok saygılı temiz bir çocuk o konuda sözüm yok zaten. Mesela kötü alışkanlığı yok, sigarası içkisi yok. Gariban birisi yani. Bana karşıda hep saygılı fakat kızıma söz geçiremiyorum bir anne olarak. Geçim zor diyorum, bende çalışırım biz kendimize yeteriz boşa uğraşma o benim bu hayatta ki en büyük şansım diyor sürekli
bir anne olarak kaygı yaşamanız kızınızı daha iyi konumda maddi manevi görmek istemeniz gayet normal bir düşünce fakat ne olursa olsun maddi yönde çare bulunur fakat kalbe ve karaktere çare bulunmaz heleki böyle bir dönemde karşısındaki iyi ve kızınızı gerçekten gülümsetebiliyorsa bu onun ve aileniz için en büyük nimettir zaten, her şey gelip geçici bunu unutmayın sevgi herşeyin üstesinden gelir maddi yönde de mutlaka çözümler bulunur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk çok efendi temiz birisi ona sözüm yok benim. Sigara kullanmıyor, alkol içmez, gece hayatı yok. Hani gariban bir çocuk kendi halinde. Fakat isterim ki kızım yüksek maaşlı biriyle olsun. Karşıma aldım akşam konuştum bak hayat zor geçim zor dedim yapma dedim bende çalışırım biz birbirimize yeteriz sen kendi işine bak boşa uğraşma onu hayatta bırakmam o benim bu hayatta ki en büyük şansım diyor. Söz dinlemiyor
- +1 yıl
şu devirde istersen en iyi konumda ol ozamanda o para yetmez çünkü hayat koşulların ona göre ilerliyor oluyor o yüzden bırakın yaşanan yaşansın sevdiği adamla olsun ikiside çalışsın hayatın zorluğuyla mücadele etmeyi öğrensinler siz sadece kızınızın elini asla bırakmayın eminim ki bu onu daha çok güçlendiricektir, ikiside çalışır belki o beyefendi de kendisini geliştirir sizi önemseyip kızınız tanıştırdıktan sonra hayatın koşullarını maddi geliri üstü kapalı söylersiniz gerçekten seviyorsa sizi de dinler zaten hemen karar vermeyin.. :)
+1 yılÇok saçma bir mantığın var. Asgari ücretle çalışan o kişi veya diğer insanların evlenmeyi duygularını yaşamaya hakları yok mu? Belki ileride çok parası olacak o zaman ayağına gidersiniz ama değil mi? Çocuğunuzun rahat etmesini istiyorsunuz ama yaptığınız yanlış. Bu şekilde olmaz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı. Kızın haklı ne karışıyon onların ilişkisine senin kızının da işi gücü yok doktor savcı gelip senin kızını alacağına inanıyor musun davul bile dengi dengine ablacım boşuna kendini paralama o hayaller dünyasından çık milletin oğlunda kusur arayacağına önce kendi kızına bak o da işsiz güçsüz.
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri yaşayarak görmek lazım. Şöyle seviyorum böyle aşığım gözü başka bir şey görmez şimdi ne yaparsan ne söylersen de kötü olursun. Mecbur evlenecek canım cicimden sonra fakirliği hissedip hatasını anlamaya başlayacak.
Üzücü ama karışma bence, aranı bozmaktan kendinden soğutmaktan başka bir şey yapamazsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafın bir suçu yok. Eğer sizin ekonomik durumunuz iyiyse bence denginize göre birisini istemenizde de suç yok. Bence para en önemli şeylerden birisidir erkekte. Hiç öyle seviyorum diye düşünmesin zira geçim sıkıntısı, kapıdan girdi mi bu iş biter yani aşk da sevgi de çöpe gider. Fırtınalı bir aşkla evlenip de senesi dolmadan, lanetler okuyarak boşananlardan ibret alsın kızınız. Bu durumların baş sebebi ise ekonomik sıkıntıdır.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. alıp karşına konuşcaksın aşkın karın doyurmadığını o ücretle geçim olmıcaanı gezilip tozulamıcaanı evi geçindirmenin ne kadar zor olduğunu anlatıcaksın. yine anlamıyosa eğer evlendirceksin sen kaşındın sen istedin git doya doya o özlemini çektiğin aşkın aslında mutluluk getirmediğini görecek sefaleti iliklerine kadar hissedicek o zaman anlıcak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar saçma ya, anne kızının mutluluğunu, iyi dürüst çalışan birisiyle olmasını ister, sen ayırmaya çalışıyorsun. Ayır da kızın elden ele mi dolaşsın ne istiyorsun, düş yakalarından. Doktor, savcı, avukat da sıraya dizilmişti onu mu bekliyordu bu nasıl bir kafa anlamadım. Ben ce yanlış anlamazsanız siz uygun birisini bulup evlenin, eşinizle uğraşın onları da rahat bırakın
00 Yorumla
+1 yılPardon da neyin yardımını Bekliyorsun kızın doğru demiş çalmıyor çırpmıyor helal yoldan para kazanıyor bence sen kızını dinle o seni dinlemesin
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya? Benim kızım bekçi parçasına kalmadı. Çok istiyorsan sana verelim çocuğu sen evlen
- +1 yıl
Valla kızın memnun sonuçta o evlenecek sen evlenmeyeceksin ne yaparsan yap nasipte varsa evlenir yoksa zaten olmaz o yüzden kendini harap etme
Burdaki çoğu insan şimdi sana karşı çıkar. Çünkü çoğu yokluk çekmemiştir buna eminim. Peki sizin durumunuz nasıl? Zengin bir aile misiniz? Eğer öyleyseniz kızınız o çocukla evlenince çok zor duruma düşer. Ama yine de gençlere karışmayın bence
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKızını ayırma sebebin çocuğun mesleğini sevmiyo diyeyse yapma ayıptır vebalini ödeyemezsin sevenleri ayırma çocuğu da hor görme küçümsüyosun çalmıyo çırpmıyo helaliyle parasını kazanıyo helal olsun ayırman yanlış bir kız annesi olarak
011 Yorumla- +1 yıl
Asgari ücretle geçinen insan var kızında çalışır destek olur sevdiğine ayırma derim bekçilikte ne var balkasını nasıl sevecek sevdiği varken
Bende icki kumar karikiz var zenginim banami ayarlicaktin bu kafa yanlis saglikli olsunlar bi kuru ekmeyi beraber yesinler cocuklarida saglikli olsun diceksin gercekten anne isen.
00 YorumlaKızını ayırıp başka biri ile evlendirsen daha mı mutlu olucak zannediyorsun kızın o sevdiği adamla birlikteyken mutluysa rahat bırak onu senin bulduğum kişi çok iyi meslek sahibi olabilir ama kötü alışkanlığı olabilir karakteri iğrenç olabilir yani sevdiği erkek doğru düzgün kötü alışkanlığı yoksa kızın onunla olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak çocuğun kötü alışkanlığı yok ise ayırmamalısın, ileride belki daha güzel bir işe girebilir bunu bilemezsin ama serseri vs dersen o zaman siz haklısınız
00 Yorumla
+1 yılSen de buldun da şikayet ediyorsun teyze evde kalacak kızın hem ya şerefszn tekine denk gelseydi bence sukretmelisin ki helal süt emmis biriymiş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılzorlayarak olmaz sadece hayati anlatarak olur ayrica iyidir kotudur bilmiyorum ama gecinebilecekleri bir hayatlari olacaksa ayirmayinda derim
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye doktor avukat savcı varken bir inşaat bekçisiyle evlensin. Benim kızım en iyisine layık
- +1 yıl
:))) umarım
- +1 yıl
senin kızın mesleği yokmuş o meslek grubu senin kızınla napsın
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkızınızdaki olgunluğun yüzde 1 keşke sizde olsaymış. adam ekmeğinin peşinde. niye sevenleri ayırmaya kalkıyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEkmeğinin peşinde ona sözüm yok fakat asgari ücret alıyor.
- +1 yıl
kızınız hiç bir şey kazanmıyor.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çocuk düzgün biriyse ve birbirlerini seviyorlarsa ayırarak büyük hata yaparsın. Şu zamanda dengini bulup hayata atılmak zor. İkisi de çalışıp geçinirler huzurlarını bozma bence
00 Yorumla
+1 yılKızınız gayet olgun bir düşünce yapısına sahip, keşke bu düşünce yapısı sizde de olsaymış
13 Yorumla
Soran+1 yılOlgun olmayan ne gibi bir düşüncem var? Benim kızım inşaat bekçiliği yapan çocuğa mı layık?
- +1 yıl
Şimdi ablacım sen kendini ne kadar paralarsan parala kızın önce sevgisinden sonrada aranızdaki hırlaşma yüzünden erkek arkadaşına daha çok bağlanacak. Bana göre yaptığın yanlış, sal bi bakalım hayatı görsün, illede ayrilacaksiniz diye yakasına yapışarak kendi ellerinle sevgilisine ittiğinin farkinda değilsin. Anlatabilmisimdir umarım
- +1 yıl
Bahsettiğim olgun düşünce durumu da sağlık sorunlarına rağmen çalışıp kendi hayatını idame ettiren birini bi tık küçümsemiş olmanız bu arada.
+1 yılAyiracagina , cocuga duzgun bir is bul ozaman kizini sevindir , nasil annesin sen yahu?
20 Yorumla
+1 yılAbla yapmaa çok hayaller kuruyorsun. Çok zengin birisi denk gelse kızına hiç huzur vermese daha mı mutlu olacaksın?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Emin ol o doktor, mühendis kızına hayatı zehir edecek sende şu çocuğu mumla arayacaksın bu tip olayların sonu böyle biter
00 YorumlaYanlış düşünceleriniz var kızınız bu konuda haklı oğlanın kötü bir huyu düşkünlüğü yok bir meslek yüzünden ayırmaya kalkman çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sigara ve alkol var çok efemdiyim. İnsanlar bu yaşta icmeyebilir kızın da öyle yarın birgün başlarlar merak etme bende 30 yaşında basladim.. bırak kızın deneme yanilmayla görsün anyayi kimyayı. Ayrıca alkol içmeyen birey çok sikici birisi olur
00 Yorumla
+1 yılEvlenmesini geciktircek şeyler yap. Neden seni dinlemiyor peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni dinlemiyor çünkü çocuk çok efendi birisi. Kızımın başına bişey gelse hemen koşuyor. Seviyor yani kısaca
- +1 yıl
Ona maddi durumu anlat. Peki senin maddi durumun iyimi
+1 yılKızınız çok doğru düşünmüş ve demiş. Kaldı ki ayırmaya çalışmanız yalnızca sizin aranızın açılmasına sebep olur.
05 Yorumla- +1 yıl
@KROAY54 Sen aglion?
- +1 yıl
@KROAY54 Evet... Sen aglion...
- +1 yıl
@KROAY54 Kim üzdü seni dostum?
Sana böyle durumlardan ötürü kız mı vermediler?
Yoksa sevdiğin kız paran olmasına rağmen başkasına mı vardı?
Noldu? - +1 yıl
@KROAY54 Ben öyle düşünmüyorum. Neyse, farklı dünya görüşlerindeyiz. Birbirimizi ikna edebilmemiz imkansız...
Umarım kendine göre birini bulursun sen de... - +1 yıl
Veya bulduysan da Allah hayırlısını nasip etsin hakkında.
- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılValla ablacım beterin beteri vardır parası olupta çakal olanda var geçinecek kadar paraları olsun yeter bence
00 Yorumla Kibirinde boğul paçoz
Aynada kendine bakıyor musun hiç
10 Yorumla
+1 yılO kadar iyi sartlardaki kişi senin kızını neden alsın? Daha iyileri de çok etrafta öyle de düşünün
10 YorumlaDoğru demiş sana ne? Avukatı savcısı da seni bekliyordu zaten. Zihniyetine tüküreyim
10 YorumlaHerkes doktor hakim savcıyla evlenirse olur mu sizce bırakın mutlu olsunlar
00 Yorumla
+1 yılAllah indan belami istiyorsun keşin elinemi dussun helal olsun kizina brak gencler seviyor iste
03 Yorumla- +1 yıl
tüpüme takdin sende cocuk 🤣🤣🤣🤣
+1 yılkendi haline bırak, elbet bir gün pişman olur, seni anlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılYa kendi hayat istediği kişiyi sever niye karışıyorsun
00 Yorumla Kızın laftan anlamaz abla. Canı acıyacak bedel ödeyecek yoksa çok bir şey anlatmak imkansız
00 Yorumla
+1 yılÇocukla kızı ayırıp yaşlı zengin birinemi vericen kızını troll
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Oguz Kaan derki bey kızıd olsa gönlünü kaptırdına kavuşturmalı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılAbla kızının mesleği yok doktor avukat mühendis napsın onu?
00 Yorumla
+1 yılTeyze senin kız alışmış oğlana genelde saplantılı kızlar böyle olur yani zor ayrılması. Hani kıza acı çektirse bile ayrılmayacak tip gibi gördüm kızını. İşin zor kısaca
00 YorumlaHiç üstüne gitmeyin kızınızın benimerkek arkadaşımda üniversite okumamış ben okuyorum ama çalışkan biri kendisi. Doktor doktorla mühendis mühendislede diye bir laf vardır okumayıp evde otururken gelmiyor o kişiler bırak geçim derdinide kendi düşünsün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam namusuylaçalışıyor, ne istiyorsun bu insanlardan
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseden bişey istediğim yok kızım bekçilik yapan çocukla mı evlensin?
Cevap sahibi+1 yılO onun tercihi, ç o cukda ölene kadar bekçi olmaz
+1 yılHer şey maddiyat değil. Bırak içindeki sevgiye göre hareket etsin.
He tabii sonrasında anyayı konyayı görüp gerisin geri geri gelir, orası başka.00 Yorumla
+1 yılBugün bekçi yarın kalfa olur. Bir işi var. Çalışkan insan kazanır. Kızını serbest bırak.
00 Yorumla
+1 yılBüyüksün saygı duymam falan gerek ama gerçekten kötü birisin yazık değil mi sevmişler işte birbirlerini rahat bırak.
00 Yorumla
+1 yılMantıklı olmak gerek. Oda anlayacak ama geç olacak. Bizim oraların bir sözü vardır. Herkesin kokkadığı çuvalı kendi boynuna asacaksın.
00 Yorumlasiz rahat yaşamasını istiyorsunuz gayet normal ama söyleceğinizi söylemişsiniz artık onu ilgilendirir.
00 Yorumla
+1 yılSenin kızın napıyor doktor mühendis flnmi sevdilerse sanane ilerde kızının iki eli senin yakanda olur ayırma davul bile dengi dengine hanımefendi!!
00 Yorumla
+1 yılKizinda olmayan seyleri karsi tarafta niye ariyon mk.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin ama senin kocan ne iş yapıyor?
22 Yorumla
Soran+1 yılManav
- +1 yıl
Doktor, savcı, avukat varken neden manavla evlendin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizin okumamis etmemisse cocugu küçük görmeye hakkin yok doktorla muhendisle evli olup mutsuz olan dolu kadin var birak nasip degilse o zaten ayrilir
02 Yorumla
Soran+1 yılKüçük görmekte haksız mıyım? Sen bir anne olsan bu durumda ne yapardın?
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa susarim kendin diyosun efendi ahlakli diye benim eniştemde okulda mudurdude ne oldu 1 gecede doktoru ogretmeni işinden oldu biraz akliniz olsun hem sen bukadar hirsli olduğun icin Allah nasip etmeyecek ondan ayirsanda gidip mevkili birini bulamaz :))
Kız haklı. Ne varmış adamda?
04 Yorumla
Soran+1 yılBekçilik yapıyor yetmiyor mu?
Soran+1 yılNeden avukat doktor değilde bekçilik yapan birisi? Ben kötü bir şey demiyorum. Kızım o çocuğa layık değil. Çocuk kötü birisi değil ona bişey demiyorum ki. Efendi birisi gariban bir çocuk kötü alışkanlığı yok gayet saygılı ama yaptığı işten dolayı istemiyorum.
+1 yıloğlan ile sevişir isen kızın kesin ayrılır
00 Yorumlatut başına koy
00 YorumlaDah ne istiyorsun insan
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım