Göğüsümde Allah benzeri bir şey yazıyor?

Selamın aleyküm arkadaşlar, 3 hafta önce sol göğsümde bir acı hissettim, eşime gösterdim. eşim, arı sokmuştur evin içinde de olsa sutyen giyseydin diyerek suçu bende buldu ben de konuyu uzatmadım merhem sürüp kapattım üstünü. Acısı birkaç günde geçti ama kızarıklık geçmedi geçen hafta tekrar aynı yerde bir acı daha hissettim bu sefer eşime söylemeyip doktora gittim. Birtakım tahliller yapıldı alerji vesaire bakıldı fakat hiçbir sorun yok eşimin fikir yürüttüğü gibi arı da sokmamış kendiliğinden olmuş doktor hanımın detaylı incelemesi neticesinde vardığı sonuç bu. Doktor hanım ayrıca "tuhaf fakat sanki bu iz ALLAH yazısını andırıyor" dedi. Ben hep aynadan baktığım için fark edememiştim eşim de nasıl desem pek Müslüman değil ne yazık ki Allah'ım hidayete erdirsin anlamaz yani... Bugün tekrar kontrol ettiğimde yazının tamamen belirgin hale geldiğini gördüm Anneme söyledim, kimseye söyleme dedi neden söylememem gerektiğini söylemedi ama sadece söyleme dedi. Ben her ne kadar namazında, kapalı bir Müslüman kadın da olsam çok iyi okullarda Allah'ım nasip etti, tahsilimi de tamamladım. İnançla hurafe arasındaki çizgiyi de iyi bilirim şimdi size sormak istediğim şey şu, ben yüzüm belli olmayacak şekilde ALLAH'ın bu mührünü bir yerlerde paylaşmalı mıyım mucizesinin nişanesi olarak yoksa sadece bana ve eşime mi kalmalı bu işaret. Yani keşke kolumda belirmiş olsaydı utanıyorum biraz ama göğsümü paylaşmam her ne kadar yüzüm belli olmasa da hem günah hem de eşimin kul hakkına girermiş gibi geliyor bu fikrimi de çevremle paylaşamam çünkü beni direkt yaftalarlar oysaki niyetim çirkin değil, öyle biri değilim. Bu mucize paylaşılmalı ve insanlara ALLAH'ı hatırlatmalı mı yoksa sadece bize mi kalmalı lütfen saygı çerçevesinde yorumlarınızı belirtiniz, daha önce bu platformu kullanmadım fakat çirkin insanların da varlığını haizim, lütfen çirkinlik yapmayın, Allah'ım hepinize iyilik ve doğruluğu nasip eylesin.

Göğüsümde Allah benzeri bir şey yazıyor?