insan feminen ve maskülen nesneleri, objeleri, kıyafetleri, davranışları birbirlerine karıştırmayı bıraksalar ne güzel olacak halbuki. etek feminendir, maskülen değil. erkeğin giyeceği bir sürü kıyafet var, etekte eksik kalsın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alakası var? Herkes özgürdür. Sizin gibi insanları belli kalıplara sokanlar yüzünden insanlar özgür olamıyor.
Peki koyduğun fotoğraf niye türkiyeden değil senin medeneyetini sevsinler bu medeniyet olmuyor türk erkekleri de etek giymez bu zırvalıklarını kendine sakla fotoğraf koyuyon yabancı bir de türk diyon medeniyet dediğin etek giymeyle kızalrın çıplak dolaşmasıyla olmaz giyimle olmaz saçma sapan şeyleri o olmayan kafanıza s.. okmayın
1- Özgür olabilir ama ben de düşüncemi söylemekte özgürüm. Bana iğrenç geliyorsa iğrençtir nokta. Ama giyilemez demiyorum farkındaysan banane yani isteyen istediğini giyer ama iğrenç derim sen de benim ne diyeceğime karışamazsın. 2- Kadın kıyafeti ve erkek kıyafeti diye bir şey var. Modernlik uğruna mantıksız safsatalarda bulunma.