+1 yılKıyafetin, takının cinsiyeti yoktur.
İsteyen istediğini takar giyer. Eğer kadın takısı diye bir şey olsaydı dediğin gibi, pantalonuda giyen kadınlara senin düşüncenle yaklaşılmalı 'erkek kıyafeti' diye.
Kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum. Bu dediğiniz cinsiyetçilikten başka bir şey değildir cinsiyetçilikte doğru değildir.
Ha birde güüncellemenizde kurduğunuz '' Ne kadar gay varsa soruda toplandı.'' cümlesi sizin kalitenizi gösterir. Aşağılayıcı üslup kullanmanıza gerek yok. Gay olmak kötü bir şey değil çünkü, bunu aşağılamakta sizin hakkınız değil. Küpe takan insanda gay olmuyor. Ama sizin gibi düşünenler homofobik oluyor. Araştırarak yorum yapmanızı ve soru sormanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim.263 Yorumla- +1 yıl
Max AKP zekası sigtirin gidin artık be ya kültürsüz cahilleri
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Ben pek sevmiyorum erkek adam küpe takmaz
197 Yorumla
küpeyi kadınların taktığı demişsin ama dünya tarihi boyunca çok büyük liderlerin kralların padişahların eli kanlı katiller soğuk kanlı savaşçılar veya dünyayı korkudan titreten erkeklerinde küpe taktığı bir gerçektir.. küpe takmak tercih meselesidir biz diyormuyuz pantolonu erkek giyer giymeyin diye.. ( sanma ki bende var küpe hiç takmadım ama saygı duyarım )
98 Yorumla- +1 yıl
@desigirll saçlarına toka takan erkekler zaten var.. sizin gibi düşünmemiz gerekirse saç uzatmamaları da gerekir? mutfağa girmemeleri bebek bakmamaları ev temizliğine yardım etmemeleride gerekir. eğer kadın takısı kadınlara ait olacaksa kadın işleri de sadece kadınlara ait olmalı. bu konu kadınların evden çıkmaması hijab giyinmesi evde sadece çocuk bakmasına kadar uzar gider... ayrıca bahsettiğiniz aksesuarları takan erkeklerin çoğunlukta olduğu birçok kabile bulunmakta günümüzde onlara filan erkekmisiniz denmez şişe takarlar adamı :)
+1 yılilgi alanım değil istiyorsa makyajda yapsin
86 Yorumla- +1 yıl
o zaman grev yapardım
- +1 yıl
teşekkür ederim ieg icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sadece kadınlar takmaz. Yavuz Sultan Selim de küpeliydi gerçi o başka anlamda takıyordu ama olsun
80 Yorumla
+1 yılKendine yakıstırıyordur. Hoşuna gidiyordur. Takabilir. Karı kılıklı gibi yaftalamalar doğru değil. İnsanların bedeni sadece onlara aiittir. Onla ne yapmak isterlerse yapmakta özgürdürler. Başkasının özgürlüğü kısıtlanmadıgı surece insanlar bu tür eylemlerde özgürdürler.
61 Yorumla
+1 yılYorum yapmadan sadece bir Anektot paylaşmak istiyorum
bir arkadaşım küpe takmıştı ve ona "neden kulağını deldirdin" diye sorulduğunda
"bir yerden başlamak lazım" demişti.54 Yorumla- +1 yıl
:D varma üzerlerine o da tercihtir isteyen istediği yerini deldirir :D
Kendini öyle daha iyi hissettiği için küpe kullandığını düşünüyorum. Tarzımızla ilgili diğer her şey gibi bir kendini ifade etme biçimi bu. Üstelik çok yakıştırdığım insanlar var.
Seninki sadece bir görüş değil, ağır ithamlar bence.. O yüzden tepki çekmen çok normal..41 Yorumla
+1 yılSaygı duyarım ama küpe takan bir erkek olarak katılmıyorum ;)
48 Yorumla- +1 yıl
İlgi çekmek için takan erkektir.
Ortam meraklısı erkektir.
Yani doğal hali ile dikkat çekemeyip, dikkat çekmek için farklı yöntemlere başvuran erkektir.
Bir kesime bakarak böyle bir değerlendirme ve genelleme içerisine girersen hiç kusura bakma aldığın tepki normal ;) - +1 yıl
daha münasip bir şekilde düşünceni belirtebilirdin aşağılamadan
- +1 yıl
Tamam sen belki o niyette değilsin ama şöyle bir durum söz konusu bu konu hassas bir konu küpe takan insanlara karşı haddinden fazla ön yargı ve aşağılama mevcut o yüzden insanlar müzdarip o yüzden dolmuş durumdalar bu sebepten kelimelere dikkat etmek gerekiyor hocam
- +1 yıl
Mevzuyu farklı yere çekenler ruh hastası böyle sorular sormayın milletin kafa zurna olmuş zaten
herkes bir şey söylüyor cehalet diz boyu - +1 yıl
:D :D
- 1 yıl
Sus la gay!!!
+1 yılKüpe takip yakışır yakistirirlar bu erkek lerin küpe takması hiç hoş birşey değil yani yok küpe yok piercing erkek dediğin oyle olmaz benim görüşüm bu yönde
70 Yorumla
+1 yılKüpe takmış bir erkeğe sinirlisn sanırım bence yakışıklıya yakışıklılık katam birşey
67 Yorumla- +1 yıl
Hı seni gidi seni (yazar işaret parmağını sallıyor) takmak istiyorsun fikir istiyorsun kesinlikle tak
- +1 yıl
Tamam sustum :D
- +1 yıl
Asabın mı bozuldu birşeye kızgın gözüküyorsun
isteyen istediği yerini deldirsin banane 😂👏
yakışana yakışıyor80 Yorumla
+1 yılben severim ya cok yakisir
dinde gunah da degil :)43 Yorumla- +1 yıl
ne guzel tartismissin :)
costum ya kavga edesim geldi :) - +1 yıl
bosver yaa
buradaki herkesle ayni seviyeye dusmeye gerek yok
kisi kendini bilir
+1 yılKimisine yakışıyor, herkesin kendi seçimi. Yargılamamak gerekir.
52 Yorumla- +1 yıl
Sözüm meclisten dışarı zaten kardeşim sakin ol, genel olarak yazdım
küpe takmam bana kadınsı geliyor ama takan elemanlarada bişey demem ya bana bir zararı yok heryerrine küpe taksın umrumda değil
60 Yorumlaİğrenç bence. Ne kadar yakışsa da bir erkek küpe takmamalı. Kendine bunu yakıştırmamalı. Ne kadar farklı yöntemlerle dikkat çekmeye çlışmak istesede dürüst olmalı ve ERKEK olduğunu unutmamalı!!!
61 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılItici geliyor bana tipki kaslarini cok ince aldiran erkekler gibi. Kupe takan erkek.. dunya ahiret bacimdir :-)
412 Yorumla- +1 yıl
ne ayıp :(
- +1 yıl
aşk olsun
- +1 yıl
@NesliTükenmişErkek Yinede herkesin kendi tercihii haha saygi duyarim yani :-)
- +1 yıl
büyük konuşma bence yarın bir gün evladın da takabilir :) bana biri bir gün böyle demişti yüzüme çok ağırıma gitti ve şimdi iki oğlu küpe takmadığı yer kalmadı göbek deliğinde bile piercing var haberin olsun :)
- +1 yıl
@NesliTükenmişErkek yaa ama agirina gitmesin ben kinamiyorum ki zaten. Begenmiyorum :-) Takanlara da pis gozuyle bakmiyorum :-) ben begenmiyorum begenen de var yani saygi duyarim.
- +1 yıl
Tamam ama daha münasip bir şekilde dile getirin bunu :) bacım ne demek :) insan üzülüyor :(
- +1 yıl
@NesliTükenmişErkek yaaa uzulme tamam :-)
- +1 yıl
tamam :)
- +1 yıl
@NesliTükenmişErkek ama sen bana beddua mi ettin simdi naptin cocuklarin heryerini deldircek diye :-)
- +1 yıl
o beddua değildi sadece bir hatırlatma genel bir durumdan bahsettim :)
kınamıyorsan mesele yok :)
beddua olsaydı şöyle derdim Allah sana öyle bir evlat verirki o gün bu sözünü hatırlarsın derdim :D
Allah sana evlatların en hayırlısını nasip eder inşallah :) - +1 yıl
@NesliTükenmişErkek Amin cumlemize :-)
- +1 yıl
Amiiinn güzellik inşallah :)
+1 yılİtici geliyor bana ama herkesin kendi tercihi, kendi hayatı sonuçta. Yargılamak bana ya da bir başkasına düşmez.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüpe üzerine bu kadar düşünmüş olmak düşündürücü.
Lüzumsuz çıkarım.31 Yorumla
+1 yılIsteyen takabilir ben bazı erkeklere yakıştırıyorum ve bir küpeye bakıp da aaa bu erkek şöyledir diye kişilik tahlili yapmam. 💥
30 YorumlaKüpeye ben bir zamanlar karşıydım ama kimseyide küpe takıyor diye dışlamadım. Bana göre olmamalı takanda taksın benide ilgilendirmez lakin ben takmam
30 YorumlaKardeş bu kadar dillendirdiysen sana da takalım bir tane, biz küpeliler olarak sana da yakışacağını düşünüyoruz.. Referandum yaklaştıkça böyle çomar başlıkları da çoğalmaya başladı iyice, inlerinizde mağaralarınızda kalsaydınız biz mutluyduk siz yokken 😊
84 Yorumla- +1 yıl
Soruyu gözlerinizle okursanız daha iyi bir açıklamanız olurdu bence.
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkekte küpeyi severim. eşim tatillerde takar. beğenirim.
40 Yorumla kupe unisex bir aksesuardir. dileyen, yakiştigini dusunen elbette takabilir. kadinlarin taktigi gibi degil de, erkeklere ozel kupeler vardir. bana göre küpe bir kadınlik yakiştirmasi olamaz. topuklu ayakkabinin da tarihi erkekler içindir. fakat günümüzde bayanlar kullanir. bu tip ufak ayrintilara takilip sahislarin cinsel egilimlerini farkli görmek ataerkil ve yobaz bir dusunce yapisidir. elbette kupeyi insanlar daha şık gorunmek için kullanir. kadin olsun erkek olsun.
66 Yorumla- +1 yıl
🖒🖒🖒
- +1 yıl
Erkekler neden şık görünmek istesinler madem şık görünmek istiyorlar makyaj da yapsınlar zaten zamanla oda olcak kadınlar erkekliğe ozencek erkekler kadınlığa işte böyle bir dünya olcaz helal size valla 👏👏👏
- +1 yıl
neden istemesinler yahu bu nasil bir dusunce. bir insanin hayat standartlarina, kilik kiyafetine, secimlerine hakaret etmek veya mudahale etmek kişi hürriyeti ihlalidir ve suçtur. kanunen olmasa bile ahlak kurallarina bile uygun duşmez. her insan kendisinden sorumludur. o halde siz kendi beğeni alginiza gore tercih yapiniz efenim. kupe takan bir insanin size ve cevreye bir zarar verdigini dusunmuyorum. dininizi hayatiniza uygulayin, diger insanlardan sorumlu degilsiniz. @zuhalsenem
- +1 yıl
Yanlız soruda böyle bir itamda bulunulmuyor soruyu siz gerçekten okuyormusunuz ben anlamış değilim ya diyor ki sizce küpe yakisiyormu bizim küpe takanlara takmayanlara bir hakaretimz yok ama yakışmıyor sonuçta erkek erkeeek ha takar yapar banane bana mi takıyor hayır tabikide kendi isteği kendi görüşü bişey alırken bile yakisiyormu oluyor mu diye soruyoruz insanların görüşlerini merak ediyoruz bu arkadaşımızda genel olarak insanlar küpe takan erkek ler hakkında ne düşünüyorlar acaba diyerek sormuş bu soruyu çok yanlış düşünüyorsunuz bence
- +1 yıl
Ya bu ne cinsiyetçi söylemler. Kendinize gelin. Herkesin istediğini yapmaya hakkı var ister makyaj yapar ister küpe takar. Erkekler bıyık bırakınca normal kadının bıyığı olunca sorun oluyor. Güzellik kalıplarından çıkın artık. Kimseyi yargılamaya hakkınız "YOK"
+1 yılyakisan nadir erkekler var onlarda hos dogerlerinde drgil tarz secimidir bence
30 YorumlaKarşı değilim hepsine yakışmasa da bazılarına çok yakışıyor..
30 YorumlaTarihte ilk kupeyi takanlar erkeklerdir bilmeden yorum yapmasin kimse
50 Yorumla
+1 yılHer insan nasıl kendini iyi hissediyorsa öyle yapmalı bence
40 YorumlaKiyâmete 5 kala durumundayiz su an bir erkek adamligina yakistiramaz bence kupeyi 😓
40 Yorumla- Moda & Stil konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılTakan taksın karışmam ama ben yakıştırmıyorum takmamalarını tercih ederim
20 Yorumla
+1 yılfark etmez isteyen takar ama ben küpe felan takmam kavga oldummu çeker koparırlar
20 YorumlaYakışan ve tarzına uyduğu için takanlar var, sempatik duruyorsa karşı değilim.
20 YorumlaBazıları var Cemil İpekçi oluyor takınca, bazıları da dibimizi düşürüyor... Ben beğeniyorum
20 Yorumla
+1 yılYoo bence yakışıyor erkeklere isteyen istediğini takar 😂
30 Yorumla
+1 yılMoruq ne kadar cahil insanlar var ya küpe piercing takmak kimseyi ırgalamaz cinsiyet meselesi değil bu kadar aptal geri kafalı olmayın kimin ne taktığı kimseyi ilgilendirmez ne demiş Sezen Aksu "insanların ne dediği umrumda değil bu hayatı onlar için yaşamıyorum" insanların kararına saygı duyun Allah o burnu koku alın diye vermiş insanların hayatına sokun diye değil.
20 Yorumla
+1 yılO ne öyle kadin gibi 😂
52 Yorumla- +1 yıl
bu kız çok delikanlı, kadın gibi diyorsa kadın gibidir, o kadar!
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlarin biryerlerin de kadinlık yatiyor. Dotunuzu yirtmayin lan erkeksiniz iste, erkeksen takmayacaksin ucubee.
20 Yorumla
+1 yılYani yüzük takınca, bileklik takınca ya da zincir takınca sorgulamıyor neden küpe yoeumlaniyor ya da eleştiri konusu oluyur?
00 Yorumla
+1 yılTamamen yuz yapisi ile alakali yakisani var yakismayani var
30 YorumlaBunun için bir şey düşünmeye gerek yok takanin hoşuna gidiyor ki takıyor. Öyle ayrı bir çekici oluyordur
30 Yorumla
+1 yılSonuç olarak bir zevktir insanların kendi tercihleri
20 Yorumla
+1 yılBazılarına çok yakışır özgüven sahibidir ve kimin ne dediğini umursamaz
30 Yorumla
+1 yılhiçbir şey düşünmüyorum, küpeyi tartışma konusu yapmak aptallık.
20 Yorumla
+1 yılBende takıyorum ara sıra bunda bir şey yok...
42 Yorumla- +1 yıl
Yok kardeşim bende bir şey demedim zaten. Herkes birbirine saygı duymak zorunda.
+1 yılbazılarına yakışıyor eksileyin lanetlerr
24 Yorumla- +1 yıl
sana demedim zaten kardeş :D
- +1 yıl
anladım
+1 yılYazdıkların çok saçma bu yazdıkların senin iç dunyan bunları insanlara kabullendirmeye çalışıyorsun. Beğenmiyorum diyin geçin şoyledir böyledir demek o kişi tanıyor olmanız lazım.
33 Yorumla- +1 yıl
Beğenmiyorum, boylede atıp tutmuyorum..
Bazılarına çok yakışıyor😊
50 Yorumla
+1 yılben takıyorum ve gösteriş için değil sevdiğim için, saçma saçma açıklama yapman ergen velet seni.
52 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂👏👏👏
Tartışmaya lüzum yok, interneti kapat ve köyüne dön. Hem saygı duyuyorum diyip hem hakaret ediyor, cahilin saygısı bu kadar iste.
31 YorumlaKendi tercihi ama ben şahsen yakıştırmıyorm
30 Yorumla
+1 yılYakışana oluyor bence
40 Yorumlaküpeyi erkeklere yakıştırmyıroum
30 Yorumla
+1 yılOlabilir yakışan taksın ne diyim 😂😂😂
50 Yorumlaben sevmiyorum züppe gibi oluyorlar aynı :D
60 Yorumla
+1 yılsevemiyom
42 Yorumla- +1 yıl
kim dislike etti ulaaan
+1 yılYakişanda var hani şimdi