Malum kadınlardan sonra erkeklerde de tayt moda oldu. Erkekler de kadınlar gibi siyah, renkli ve hatta parlak tayt giyiyorlar. Dünyada yaygın olan bu moda ülkemizde henüz benimsenmiş değil. Yer yer büyükşehirlerde nadiren de olsa görülüyor taytlı erkekler. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
ben giyiyorum gayet rahat sürekli giydiğim bişey ve normal bişey spordayken üzerine şort giyerim o kadar onun dışında sürekli giyerim nırmal bir şekilde fakat bence hem kızlar hem erkekler tişörtün içine sokmamalı.
Bence güzel duruyor yani ben de tayt giyen biriyim erkek olarak yani normal eşofmanla taytın arasında bir farklılık yok ama her yeri gözüken tayt giyilmemeli erkek için kadın için
neden peki? dünyada adidas ve nike gibi dünya markaları başta olmak üzere bir çok marka bu konuda üretim yapıyor ve yaygınlaşıyor. yumişler için mi üretiliyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
dünya ahiret bacım olurlar :D :D bildiğin
çok sığ bir bakış açısı
spor yaparken giyersinde normalde sıkıntı olur ama kardeşim :D :D spor yaparken bende hep şort giyiyorum mesela
ben giyiyorum gayet rahat sürekli giydiğim bişey ve normal bişey spordayken üzerine şort giyerim o kadar onun dışında sürekli giyerim nırmal bir şekilde fakat bence hem kızlar hem erkekler tişörtün içine sokmamalı.
Bence güzel duruyor yani ben de tayt giyen biriyim erkek olarak yani normal eşofmanla taytın arasında bir farklılık yok ama her yeri gözüken tayt giyilmemeli erkek için kadın için
Bende giyiyorum benimkii önü kılıfli keseli tayt her renk Taytım var erkekler tayt giymeli tayt giyme hakkımız var tayt giyip s*x yapacağız.
Bende giyerim. Hatta ablamın taytını bile giymişliğim var
Bende giyiyorum bayan tayt modelleri siyah parlak olanlar çok rahat oluyor pantolon altın da
Ay iğrenc yapmayın yahu
adidas, nike gibi dünya markaları bile üretim yapıyor. bence kendinizi yenileyin.
Tm sjhdxş
Bende giyiyorum biz size pantolon giydiginiz için iğrenç demiyoruz
"Banane mk" diyorum
İstediğini giy umrumdışı
Dikkatini çekmrzmi
@Çıtırçıtır Yoo
Önünde şeyi belli olsa bakmazsın yani
@Çıtırçıtır Amacın ne? Baktırmak mı giymek mi?
Yok sizin bakıp bakmadığınızı öğrenmek
@Çıtırçıtır Ben bakmam kimseye
Peki
begenıırm hosuma gıder
gri eşofman giyin😂😂
Giriden her zaman belli olmuyor 😀
@ppermanganat piponuz belli olsun o zaman dar kot giyin😂
Belli olmasını istiyorsan atacaksın eve bir erkek doya doya alacaksın 😀
Siz pantolon giyiyorsunuz altında erkek külot giy
Yumistir
neden peki? dünyada adidas ve nike gibi dünya markaları başta olmak üzere bir çok marka bu konuda üretim yapıyor ve yaygınlaşıyor. yumişler için mi üretiliyor?
O markalarin arkasinda kimler var arastir misal kappanin amblemini
İğrenç
hiç hoş değil..
Kappe karı gibi oluyorlar