Bu çocuklar ateşte ot pişirip yiyor. Anne babasıda video çekiyor bunu üzüldüm. Keşke bu kadar çocuk yapmasalarmış. Dünya ne adaletsiz insan kadar kötü yaratık yok bu dünyada hiç kimse masum değil olamaz?
İşçi ailesinden geliyorum. Ailem yemedi yedirdi, giymedi giydirdi misali büyüttü beni. Onlara müteşekkirim. Bu yüzden paranın kıymetini bilirim. Yer sofrasında yediğimiz zamanlarda ayıp olur, oturamazlar diye masada yemek yiyen aile dostlarımızı çağırmadığımızı bilirim.
sen harbi safsın. keşke bu kadar çocuk yapmasalarmış diyorsun. yaban hayatında olması gereken budur. ne kadar çok çocuk yaparsan üreme çağına erecek fert sayısını arttırmış olursun. önceden her 10 bebeden 7 si 6 yaşına varamadan gidiyormuş. bu durumda bir bebenin üreme çağına erme olasılığı %30 dur. tek çocuk yapıp bırakmak senin neslinin kurumasına sebep olabilir. ama 10 çocuk yaparsan 3 çocuğun üreme çağına kesin erecektir. ayrıca kondom mondom yok yaban hayatta, adamlar sevişirken neyle korunsun.
yav arkadaş, mesele o değil, mesele insan türünün mevcudiyetini daim etmek. nice padişahlardan sıradan insanlar, sıradan insanlardan padişahlar türedi.
Keşke bir miktar gelirin altındakiler evlenemese ve çocuk yapamasa şu çocukların anne babalarına bir gram acımıyorum benim gözümde katille aynı suçluluk seviyesindeler ama bu çocukların bir suçu yok
Bizde fakirlik çektik ama bu insanlar fakir değil eğer o evde bir şey pişiyor ve videoya çekiliyorsa anaç başkadır fakirlik değil Her şeyde suçluyuz biz insanlar olarak dünyayı mahvediyoruz
ot pişirecek kadar fakir olan adamın elinde telefonun işi yok, fakirlik çok farklı bir olay. görüntü tamamen kırsal alanda yaşayan geleneksel halka benziyor.