Merhaba,
2 sene önce boşandım ve çocuğumla beraber yaşıyorum. Ailemden farklı bir yerde yaşıyorum iş nedeni ile. Bayram tatilinde ailemi ziyaret etmek istedim aylar öncesinden biletleri aldım. Ailem ablamın yanında olduğu için o sıra buraya gel dediler.
gittiğim ertesi günü rahatsızlandım. Çocuğumu emanet edip hastaneye gittim ve covid olduğumu öğrendim.
eve gelir gelmez annem çabuk eşyalarını topla bize gideceğiz burada misafiriz kimseye bulaştırma dedi. Ama hem şoktaydım hem de çok hasta biraz düşünmeye bile fırsat olmadan kendimi çocuğumla annemlerin evine giderken buldum. Sadece çocuğum ve benim gitmemi uygun gördüler. Babamın arabası ile 2 saat süren bir yolculuk yaparak annemlerin evine geldim
çok zorlandım hem hasta olup hep 3 yaşındaki çocuğumla ilgilenmek. 1 aydır kapalı duran evi toplamak zorunda kalmak.
yemek vs. Ağrılar. Daha bugün kendime geliyorum az da olsa ve durum dışardan bakılınca çok tuhaf göründü. Ben olsam hasta olan bir kişiyi göndermem bir odada karantina altına alırdım. Yemesini içmesine yardım ederdim. çocuğuna bakardım.
üstelik benden sonra evde 2 kişi daha covid oldu. Benden bulaştı muhtemelen.
ben hep ailemi aşırı düşünürüm ama sizce de bu durum tuhaf değil mi?
Boşandıktan sonra farklı bir şehirde çalışmamın sebebi de ilgisizlikleri hatta o anki muhtaçlığımı hor görmeleri.
yoksa sizce normal mi bu olan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer