Sadece artık beğenilmeyen canımı sıkıyor hele arkadaşı dahi görmeyip karşılıklı bile olsa not alışverişinde bulunan biri olmasından sonra kendisiyle ağır konustum.
Beni kimse sevmeyecek mi?
Beni kimse sevmeyecek mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bunu böyle düşünme bence karşına doğru kişi çıkabilir.
Sadece doldum artık
Paralel evrende sen.
Çok üzgünüm ancak ben bu kız kadar özgüvenli değilim
İnsan insanı sevmek, beğenmek, hoşlanmak zorunda değil ki ama.
Ya ben yaşanmışlıklarla çok yoruldum ya belki Yani bu kadar çok canım yanmazsa O Kadar Umrumda olmayacaktı Ama artık tahammül seviyemi aştı vet İnsan insanı sevmek zorunda değil benimle birini Sevmem öyle kolay kolay hani bu arkadaşlık için de geçerli ancak benim bir pik noktam vardı herhalde şimdi O noktaya geçince canım yanmaya başladı
bunu böyle düşünme her insan sevcek bir insan vardır karakterine gülüşüne bakışına
Üzgünüm dusunuyorum önce oldu ama ben hiç farketmedim zorbaliktan sonra kendim cesaret edemedim. Simdi hayatin kendisi ile birlikte bu durumlar canımı sıkıyor
öyle düşünme derim ben zorbalık derken özel değilse analata bilirmiisn
Sosyal anksiyetem ve zamanında dış görünüşüm yüzünden bayağı zorbaliga ugradim. Sonra hayatıma yanlış biri girdi şu an normalim ve bir daha böyle bir şey yaşamadım ama hep mutsuzum
Çok iyi olur önce bir kız ile konusacagim sonra konuşsak olur mu? Hemcinsim ile sohbet istiyorum.
Oncelikle
tabki düşüncelerinize saygı duyuyorum
Teşekkür ederim. Ama sonra direkt sizinle konusacagim. Siz yazarsınız. Puandan dolayı
çok teşekkür ederim siiz bekliyor olcam
Xper puanim yeterli değil siz yazar misiniz
Ben musaitim
Şu an müsaitim
yazdım size
İlla ki sevileceksin ama her istediğin de sevecek diye bir kural yok
Beni de arkadaşı olarak gördü ben hoşlandığım kişiyle arkadaş olmam dedim konuşmak istemiyorum arada kalıyorum dedim görüldü attı bozuldu heralde
Sonra ne oldu.
Akşam da instagramımı kapattım
Bende wp sildim hakkında kısmına çevrim dışı yazdim görülme tarihim de acik. Ya sizinle dertlesebilir miyiz
Teşekkür ederim
Puanim yeterli değil siz baslayin
bende öyleyim joslandıh cocuj beni arkadas olarak gördü bende engelledim rhaatladım
Iyi yapmışsın ben wp sildim. Okulda yüzüne bakmayi bile düşünmüyorum.
hak eti snde iyi mpn canım
erkek mieti dğil mi hpsi aynı bok
Ya ben cidden sıkıldım bu durumdan. Istersen konusabiliriz.
şimdi görüyorum mesajını kusura bakma tabi ki olur
Tamam siz ulasin lutfen
Beğenmemişse yapacak bir şey yok
Evet haklısın ancak ben artık gerçekten çok yoruldum.
Bende yoruldum ama mücadeleye devam ediyorum en çok ben reddedildim herhalde bu hayatta diyebilirim
Kafaya takmaya gerek yok, geçen reddedildiğimde anlık 5 dakika kalbim cam kırıkları gibi dağıldı ama sonradan takmıyorsun
Yok ben sadece artık hayatımda bir şeylerin düzene girmesini istiyorum. gervekren sevmek sevilmek ve her şey kötüye sararken red edilmek canimi çok yakiyor
İşte her şey zamanla demek ki yaşaman gerekiyor bazı şeyleri, her insan sevilmek ister ama bazen istesende olmaz
Seni beğenmek zorunda değil ki gülüm
Değil ama artık canıma tak etmeye başladı hiç bir şey düzgün gitmiyor sahteliklerden de yoruldum
geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Değmez
Inan bana sadece ben degmezmisim gibi geliyor bu hayatta