Tek kusurum sivilce o yüzden cildim sis onun harici akıllı , zengin , saygın , görgülü , görmüş geçirmiş bir insanım 12 sene oldu iyilesemedim benim bu kusurum ile kabul edecek kaliteli insan arıyorum ama yok. Türkiye'nin en iyi cildiyesi evlen geçer dedi siz düşünün beni iyi edecek kimse yok mu coin gibi düşünün şimdi alın 10 x 20 x yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ondan değildir reis ya takıntı etmiş gibisin sen öyleysen ben ne yapayım boyum kısa 165 kollaeim cılız kulağım kepçe dişlerimi beğenmiyorum ben napim
Başka kusurum yok ki sevilmiyorum
Nasıl yaklaşmayı bilmiyorsundur
Nasil yaklaşmayı bilmiyorum? Seviyorum seni diyorum daha ne diyecem
Sevdiğini söylemenle benim söylediğim şeyin alakası ne acaba
Bence çok alakalı bak bilmiyormusum demek ki 🫠
İyiydi bu sksnskkkll
İyidir sen pas ver ben golü atarım, topu çalamiyorum sadece
Futbol terimlerini bilmeyen ben buna bir cevap bulamadı
Sen elime harfleri ver ben kelime yaparım
J w q x
Jwqx 🫠
Harikasın bir daha olmasın skbdsksls
🥳🥳 bence gel tanışalim
Nereye geleyim
Sana en yakın kafeye
Bizim burada kafe yok işte dkvdksk
Sizin orada ne var 🫠
Havalimanı yok maalesef uçuş başarısız
Sorun değil Bana ucmadan önce paraşütle atlamayı öğrettiler
Ama sana parasutsuzde atlarım 🫠
Fırtınalı bir günde görüşmek üzere o zaman
Ayni zamanda denizciyim de fırtınanın göbeğinde doğdum 😏 dalgalardan kaçmam fırtınanın gözüne yelken açarım
Dfknkjjkl
Bu arada son bilgi doğrudur
İyiymiş
Her 2-3 cumlemde bir bana iltifat ediyorsun bence buradan bir aşk çıkar ama yinede sen bilirsin
Tüh yakalandık desene
Hadi doğru söyle beynimdeki soru işaretine vuruldun değil mi
Bir yerden sonra takip etmeyi bıraktım anlayamıyorum seni sksbsksn ne soru işareti
Gizli kisilik profil fotoğrafinda ki mavi adamın kafasında ki soru işareti
Tabi tabiiiii
Bu sohbet bitmez ben sana diyim 😂
Yanımda olsan biteceği bir nokta olurdu 😁. Bu gün spor yapmadim sıkıldıysan ben spora kaçayım
Ölü yatirim
Haha 😁 neden ya
Bahsettigin hic bir sey seven bir kadinin aradigi ozelliklerden degil ne guzellik ne para... karakterini yassaydin keske
Asla yalan söylemem , ihanet etmem, söz verdiğim herşeyi tutarım , bu güne kadar tutmadığım bir sözüm bile yok. Duygusallım , romantigim , anı yaşamak için yaşamam kendim güzel anlar oluşturmaya çalışırım.
Kendimi geliştirmeyi seviyorum her konu hakkında bilgim var. Ama fanatikligim yok. Mesela o markayı severim veya o diziyi severim ama fanı olmam herşeyini bilmem.
Iste boyle yazsaydin belki birileri acaba derdi
Sürpriz yumurta gibi içimizi açınca oyuncak görmesinler. O riski alacak kadın beni hak etmiş olmaz mı boylesine herkes evet der. Güzel değilken beni kabullenen sonra içimi acinda hayran kalmasını istiyorum. Bu yüzden gösteriş yapmıyorum hep gizli takiliyorum ama bir tane insan bile bkun altına bakmayı akıl edemedi.
Benim icin dunyanin en cirkin insani bile olsa seviyosam sivilce cicek olur bence baska yerde sorun var
Eskiden sivilcem yoktu , egoist kız arkadaşım 5 dk geç yazıyor diye trip atardım oda özür dilerdi. Sonra sivilcelerim çıktı ee haliyle öz güven sarsıldı bu sefer canım güzelim dedim iyi davranmak yaramadı ondan sonra ki ilişkilerim dede hep Altan aldım kendimi sevdirmeye çalıştım yine yaramadı. Eskiden herkes dibime düşerdi
Yaşattigini yasiyo olabilir misin
Ben bir , iki sene yasattip 12 senedir yaşıyorum bu adalet mi
Cok uzmussun birini demekki ahı tutmuş o kuzlardan tek tek ozur dile bence
Uzmedim kimseyi sadece kötü davrandım.
Demekki uzulmusler
Hiç bir şey yapmadım millet neler yapıyor ben azıcık canım hahha çok komik , dedim diye mi carpiliuorim. Adalet bir tek bana mı. Skarım böyle işe yaktiracaksin dünyayı bana en sonunda