annem ben ölünce beni sen yıka diyor başımda sen ağla anam oy oy diye dio saçlarıma su dök göğsüme koy saçlarımı ayaklarımı karnımı ovala ben sen hastayken başında bekledim sende beni bırakma diyo ne yapmalıyım çok üzüluyorum arada baylyoyrda başnda beklyiom ayilana kadar sizin anneniz öldmü hiç başnda ağıt yaktnzmi ya da oyoy diye agldnzmi troll degil. nolur bisey deyin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kötü bi durum her şey düzelir iyi olur merak etme
Ya kendi annesi vefat edince öyleydi annesi ölunce sürekli ağit yakyodu cenaze gelince odanin ortsna bayildi sakinleştrci yapacklrdi yaptrmdi kafasni kucağma koydular tir tir titredi o an hem baygin halde ağladı hem karnı sürkli titredi karnı neden titrerki ya sürekli baylyo üzntden bende ölnce sen öyle ağla dio oy anam oy diyerek dio bide şeker hastasi sürekli şkeri düşyo kendinden geçyo karnından insülünü falan ben vuryom
Ne kadar acımasız bir annen var. Sende bir travmaya sebep olduğunun farkında değil.
Öyle kendi annesi olunce kendi yikadi başnda ağladı cenazesi gelince kucagma bayildi ben yapamam ama
İnsan evladına öleceğinden bahsedermi hiç. üzüldüm senin adına.
Ya kendi annesi vefat edince öyleydi annesi ölunce sürekli ağit yakyodu cenaze gelince odanin ortsna bayildi sakinleştrci yapacklrdi yaptrmdi kafasni kucağma koydular tir tir titredi o an hem baygin halde ağladı hem karnı sürkli titredi karnı neden titrerki ya sürekli baylyo üzntden bende ölnce sen öyle ağla dio oy anam oy diyerek dio bide şeker hastasi sürekli şkeri düşyo kendinden geçyo karnından insülünü falan ben vuryom
Başınız sağolsun. Allah güç kuvvet versin.
Senin yıkanan lazım zate. Slkkk söylemesine gerek yok ki
Karnını falan benmi ovalayacam ben nasl ykycam ben üzüntden baylrm
Sadece su dokeceksin süngerle yiyycaksin gitmeden de ayaklarini opeceksin. Seninle yıkayan görevli de içerde olacak
Metanetli olacaksın ağla, tabikide ağlama diyen yok bir şey olmaz kuvvet gelir
Nasil agit yakacam ben anam oyoy diye agit yak dio
Tövbe , tövbe anan da senin psikolojimi bozuyor anlamadım ki ne ölümü şimdi ya olunca. dusunulur bunlar
Dağıt kafasını takmasin şeker hastası riskli hasta gurubunda ve dikkat edilmesi lazım. Onun demek istediği sende beni unutma hep dua et arkamdan demek istiyor
Artık çok korkuyom o bayılnca iğnesni bile vuramaz oluyom karnı öyle titryoki
Şekerden oluyor bunlar zaten. Kilolumu annen zayifmi şu an? Sanki kilolu gibi
Orta halli annem ya karni titryo dedğm baylnca sürekli nefes alışi değşnce karni hizli hizli yukari çkyo aşagi inyo sürekli yaninda olmam lazm kolonyayla gezyom hep
Bayılrsa ne yapacam ya karnına masaj yapoymmi
Geçmiş olsun ne diyeyim inşallah düzelir
Kolonya sur nabzina bak sürekli bayilirsa
Yemeğine stresine ilaçlarına dikkat ederse birşeyi kalmaz
Karnınanmi süreyim
Hayır ya yüzüne burnuna
Süryorm şu an yine bayldi kendinden geçmeden önce sabunlu su hazirlatti bayilinca karnma sabunlu suyla masaj yap dedi
Anneni doktora. giturmeyi denedinmi?
Evet doktor normal dio bişey demyo ama annemn karnı sadece baylnca şekeri düşnce inip kalkyo ayıldktan sonrda ağryo dio ağlayarak o baylnca dirwk ignesni yaparm daha sonra ayılana kadar başnda sabunlu suyla masaj yaparm
Ne güzel bir kizssin sen böyle. Helal olsun sana
Annem herşeyim çünkü o öyle rahatlyomş bende öyle yapyom uyanmasi 2 saati buluyo 2 saat kadar sabunlu suyla masaj yapyom uyaninca söylyo ağryosa devam ediom masaja yoksa kendine gelip ayaga kalkna kadr bkloom
Çok güzel Allah yardımcın olsun güzel insan.
Ya ayildi ama karnı göğsü çok ağryo ne yapacam ambulansta istemio baygın gibi inliyor sürekli sabunlu suyla masaj yap iyi gelyo dio
Ara sende ambulance onu dinleme
Dusunme bunlari, iyi olacaktir insallah
Sürekli baylyo annesinin cenazsnde o yikamsti uzuntden baylmsti ben ne yapacam
Iyi guzel dusuneceksin, iyi olacak. Annene de iyi seyleri konus boyle kotu yaoma