Dışardan tanımadıgın bilmedigim bir ailenin içine girmektense ailesini kendini bildigin biriyle evlenmek daha mantıklı gelmeye başldı. Herşeyden önce ailelerde birbirini bildigi için saygı ve güven ilk sırada yer alıyo. Siz ne düşünüyosunuz
Asla uygun bulmuyorum. Başka insan mı kalmadı da akrabanızla evleniyorsunuz. Gidip çocuk yapacaksınız. O çocuk engelli doğacak sizin yüzünüzden bir ton acı çekecek. Bir tane çocukla da sınırlı kalmayacaksınız onlarda aynı acıyı çekecek Bu kadar da cahil olmayın Allah aşkına. Dışarıda bir sürü bekar insan var mutlaka anlaşıp sevebileceğiniz birisi çıkar, az mantıklı düşünmeyi deneyin.
Akraba diyince hep aynı yorumu söylüyosunuz asıl cahillik bu 1. Ve 2. Dereceden bahsetmiyorım ki bu saydıgın şeyler olsun çok şükür öyle bi durum şuana kadar olmadı çevremde umarımda olmaz
Aileyle evlenmiyorsunuz ki bireyle evleniyorsunuz ailesi iyi ama kendisi karaktersiz olanlarda var o yüzden bu tarz düşünmek cok mantıklı gelmiyor bana. Bende tam tersini düşünüyorum akraba evliligii mantikli degil sağlıklı hic degil..