AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Ne olursa olsun çekemeyen insana ne yapsan çekemezler
Kesin bağırıyorsunuzdur.
Hoş değil gece ses yapılması. Bende şikayetçi olurdum.
Görgüsüzler onlar. Sanki kendileri hiç ses yapmıyor. Bence kıskançlıklarindan yapmışlardır.
Gece 22:00'dan önce polis gönderemezler kanunen yasak
Şikayet etse ne olur poliste insan halden anlar gelir ihabara bakar geri gider.. Bişey olmaz
Yeni evlileri üzmeyi bende severim. bence hak etmişsiniz. Bu devirde evlenmeye çabalıyanların önüne taş değil baraj konmalı.
bence seni sandalye bağlayıp ağzını bantlamalı ve düğünü de sana karşı yapmalı.. nasıl fikir?
Fena fikir değil
Kimse sizin gürültünuzü cekmek zorunda değil. Hastasi var çalışanı var katlanmak zorunda degiller. Iyi yapmışlar
Medeniyet bilmeyen sizsiniz gecenin belli bir saatinden sonra gürültü yapılmaz. Madem cok icerlediniz siz müstakil eve çıkın isterseniz at kosturursunuz evde. Kadin en dogal hakkini kullanmis sizinle muhattap olmak zorunda değil
Komşun haklı, kimse kimsenin yüksek sesini ya da bağırmasını falan dinlemek zorunda değil. Rahatsız olduğu için özür mahiyetinde gidip tekrar olmayacağını söyleyebilirsin, biraz empati yapmak gerek.
Evde kimse bağırmıyor da ses de yapmıyor sadece hazırlık yaptığımız için geç uyuduğumuz zamanlar oluyor.
Yani rahatsız olmasa neden sikayetci olsunlar di mi?
Senin alamadığın şey şu. Gece sessizliğinde normal konusmalar bile evinde uyuyan komsuyu rahatsiz eder, uyuyamaz. Ha belki senin uykun ağır olabilir ama herkes öyle değil.
siz de onu şikayet edin bir suç isnat edip :)
Ben kimsenin kapısına polis dikecek biri değilim 🤦🏻♀️
o zaman kendi haline bırakıp dert etmemelisin.
Siz ne yaşadınız bilmiyorum ancak sınav akşamı düğün cidden sinir bozucu olabiliyor
Haklılar ses yapamazsın bazıları sokakta davul çalıyor çingen gibi ne ya rahatsız oluyorum dingon ahırımı burası git köyünde yap düğününü
ahahahhahaha tebrikler yeni ruh hastası komşu kilidi açıldı
hic bi çiçek yapamaz o komsu... polis memuru bile sadece kapi disindan sohbet eder gerekir ise karakola davet eder... salincak kurarim istersem kime ne
Kendisi evde kaldıysa çekemiyordur kıskanıyordur. ya da evliyse esini beğenmiyordur 🤣
Komşulardan nefret ediyorum apartmanlardan sitelerden.. İşte bu yüzden haksızlık yapılıyor
gecenin yarısında evinin içinde uyumaya çalışırken senin sesin onları rahatsız ediyorsa haklılar
Ayıp etmiş ya eğer rahatız olduysa önce gelip uyarmaliydi diye düşünüyorum ben
Siz öyle zannediyorsunuz bi de beyni skiln kişiye sorun
Ülkede adalet yok merk etme anneme bıcak çekti 19 yasında cocuk su an elini kolunu sallayarak geziyor mahkemedende bir sey cıkmadı cok takma delile ragmen biz ceza aldıramadık
Bir yandan haklı olabilirler. İçlerinde yaşlı, bebek uyutmaya çalışan gibi insanlar olabilir. Yalnız polis göndermek abartı olmuş.
Manyak cidden ya ayrıca bağırsanız ne olur sanki nasil komşuluk bu? Gidip konuşmanız lazım "Dügün hazırlığı yapıyorum, şikayette bulunmuşsunuz" diye
Kapısına kapalı bir hediye paketi içerisinde akrep gönder
Herkesin kendi yaşamı var sizin özel durumunuz sebebi ile yaşam kalitelerini düşürmeye hakkınız yok. Polis cagirilacak düzeyde ise sesiniz baya yukselmistir.
Ve ayrıca onlar müstakil evde yasayacağına siz apartman hayatına uyum sağlayamıyorsanız siz müstakil evde yaşayın.
çok geçmiş olsun. belkide farkında olmadan ses değilde gürültü yaptınız.
ne kadar ses yaptığınızada bağlı. ses değilde gürültümü yaptınız acaba.
kavakçı'nın fotoğrafını koymussun cık cık cık
tamamen sizin anlattığınız gibi ise o komşudan uzak durun bence
Fesatlik çirkeflik sizde onlara saydirsaydiniz bide özür paketi gondermisler b*k alsinlarr
Şak şak sesleri var mıydı? ( müzik ritmine tutulan alkış)😀
İnsanlar biraz anlayışlı olmalı. Düğün hazırlığı sonuçta ister istemez ses çıkabilir.
gurultuyu bende hic sevmem hakli komsunuz
Saat gece 12 den sonra ise haklilar.
Hem suclusun hemde guclu kimseyi gurultunle rahatsiz etmeye hakkin yok bi de utanmadan soruyosun
Düğünün olabilir kimse sizin gurultunuzu cekmek zorunda değil bizde kiz verdikkimseyi rahatsiz etmedik
Ülke çapında yapılan sınavlardan önceki düğünler yasaklanmalı bence. Yılda toplasan 10 sınav var düğün dernek duruversin
Gidin konusun medenice
Konuşulacak biri mi bilmiyorum
Olsun sansini dene
Deneyeyim bi
Ama eger ters yaparsa ustune cik senden cekinsin
Ya konuşulacak biri olduğuna inansa gelir kendisi der ki rahatsız oluyorum polis çağırmaz 🤦🏻♀️
Bide yeni tasiniyosunuz insan biraz anlayisli olur
Bir de kaç kere mesaj attık özür diledik site grubuna 🤦🏻♀️
Ben olsam yardima gelirdim yemek yapar getirirdim ne guzel komsum oluyo yeni evlenmis guzel guzel iliski kurmak varken polis cagirmak gercektende akil kari degil
Hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim açıkçası. Bence biz bu davranışı hak etmedik
Şimdi ben de sinirlendim bosuna ev alma komsu al demiyolar allah askina cok ses cikarsaniz nolur ki tasiniyosunuz sonuçta hanfendi kraliyet ailesinden mi geliyo sitede yasiyo begenmiyosa mustakil eve gecsin
Boş ver uzulme guzel gunlerinin tadini cikar
Keşke öyle yapsaydı 🤦🏻♀️
İnsan üzülüyor yani cidden sanmıyorum ben bizim kadar dikkat ettiğini kimsenin kimsenin de evine gelmiyordur polis 🤦🏻♀️
Seni kiskanmis bence veya mutsuz birisi sizde sorun yok
Ben görmedim ama ablamın dediğine göre paketi de mutlu mutlu almış hayır yani madem böyle şeylerden rahatsız oluyorsun onu görünce de mutsuz olursun 🤦🏻♀️
Bence ne yap biliyo musun apartmandaki kisilere tatli dagit ama ona verme veya ona da ver iyiliginle utandir
Biz zaten kutu dağıttık onlara içine taşınacağımız daireyi yazdık, ses yapmamak için uğraşacağız ama yapacağımız ses için özür dileriz falan diye not yazdık. O kutunun içinde de düğün hediyesi yerine TEGV bağışı yaptık onların defterlerinden aldık ondan koyduk, şeker yaptırmıştık özel onlardan koyduk, Türk kahvesi koyduk, skulent koyduk, çikolata koyduk, kurabiye koyduk bayağı şey koyduk yani. Her komşumuza da dağıttık o kutulardan.
Cidden mi ya ne igrenc biriymis bos ver muhattap olma
Zoruma giden de zaten bizim ince davranmamıza rağmen böyle bir şey yapması🥲
Haklı. Kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok
Ahaha bir düğün gürültüsü kurbanı mı konuşutor😆😆
Görgüsüz barbar bir toplumda yaşıyoruz. Yarım saat davul çalmak nedir asagida ya. Domates firlaticaktim aşağı artık. Gören de gecekondu mahallesinde yaşıyoruz sanar
Ben polisi arıyorum saolsun lar hemen hallediyorlar
ilgileneceklerini sanmiyodm. Bir dahakine aricam. Bugün bir arkadaş mahallede sivrisinek var diye belediyeyi aramış hshsjsj. Güzel stres atma şekli. Ben de polisi belediyeyi zabitayi ne varsa aricam biraz çalışsınlar hepsine görev vericem
Polishemen hallediyor, arkadaşlara, burasının düğün salonu olmadığını, medeni insanların bu şekilde davranmadığını izah ediyor
Üç maymunu oynamakta fayda var.
Çekemiyor sizi
Kıskanç oru. spu 😂
Muhtemelen öyle çünkü mantıklı hiçbir açıklaması yok
Gece 12 yi gectiyse yapamazsin
Millet herşeye polisi ariyor
Helallik almak lazım.
Düğün hazırlıkları olan herkes ses yapabiliyor mu
Millet kafayı yemiş bee
Şok saçma bence takılmayın
çocuk yapın, o ses yapsın
Cennetten çıkma bir dayak lazım.