Mesleklerindekiler niye işini yapmıyorun kanıtı. Halk. Ses olduysa bir kere sözlü uyardıysa ve tekrar ses devam ettiyse olacak olan polis çağrılması. Yok polis çağırınca olay büyüyor da bilmem ne. Polisin gelmesini olay yapan gene halk (?) . Eskiden de polisle çocukları korkuturlarmış. Hala belli görünüyor insanların çekincesi. Herkes her işini kendi halletmeye çalışıyor. Sonra niye iş yok. İşini yapanlara iş yaptırıyorlar mı? Yok psikoloğa ne gerek var yok polise ne gerek var yok avukata ne gerek var yok doktora ne gerek var. Ben olsam ben de polis çağırırım sanki yarın hapse girceniz. Ses oluyor diye şikayet var diye gelse polis her seferinde kimse kimseyi rahatsız etmeden yaşar giderdi. İnsanların hala polisten ödü kopuyor. Zaten her polis de aynı değil. 10 kere söylemeniz gerekiyor bir şeyi. Ayrıca zaten şikayetçi olmadan ses yapıyor deseniz şikayetçi misiniz diye polis sorsa değilim dense bitecek polisin burada yaptığı ara buluculuk. Halkın güvenliğini huzurunu sağlamak. İnsanların kavgasında iyice yüz göz olmamalarını sağlamak. Bırakın insanlar işini yapsın. Devlet kurumlarında eleman az olur şikayeti olur bazı bazı. Onlara da her yer gibi zamanında verilse olaylar büyümez. Küçük küçük şikayetler varken herkes yok saymadan söyleyecek ki. Panzerlere gerek kalmasın. Halkın huzuru böyle sağlanır. Konuşa konuşa. Öcü polisi aşın artık. Nasıl davranırsanız öyle kalır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok can sıkıcı bir başlangıç olmuş. Fakat bir yandan da komşularınızı tanımış olmuşsunuz. Kapıya gelmeden direk polis çağırdılarsa, işiniz iş demektir. Hani insan devletin polisini meşgul etmeden bir gelir samimiyetle ricada bulunur. Belki duvarların yalıtımı kötü, belki sizin elinizde olan bir şey değil. Konuşarak daha hassas davranılacağına dair söz verilebilirdi. Bu ne yabanilik? Özür dileyip birde paket hazırlayıp götürdüyseniz bence yapacağınız en nazik hareketi yapmışsınız. Yine de çok sokulmayın derim ben. Yemin ederim benim komşularım canlandı gözümde. Ben 4 yılın sonunda onlardan umudu kestim şayet.
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar özenle hazırladım ki bir de paketleri 🥲
+1 yılGüncelleme kısmındaki medeni bir davranışı sonrasında sergilediyseniz bilemem ama bunun öncesinde bu davranışı sizin yapmamanız gerekirdi. Düğün hazırlığı döneminde evde çok ses olur genelde aile içerisinde hazırlığa dair tartışmalar gerçekleşir bu durumda da siz kendi aranızda buna dikkat etmeniz gerekiyor. İnsanlık hali olarak düşünürsek yaptıkları hoş bir davranış olmamış ne yapmalı kısmına gelirsek bence keser döner sap döner gün gelir hesap döner hesabı yapın hiç arayı bozmaya gerek yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece ablamla ben vardık ve bir paket hazırlıyorduk öyle kavga ortamı yoktu asla
- +1 yıl
Tartışmadan kastım ortaya konan fikirler (:Ablan ve senin konuşurkenki ses desibelini bilemem ama size tavsiyem keser hesabı onların yaptığı en ufak bir seste sizde kendiniz şikayette bulunun. Apartman içerisinde olayın varlığını hissettirmek ve tartışmalar yaratmak pek iyi sonuçlara mal olmuyor. Siz medeni bir şekilde sonrasında özrünüzü yapmışsınız zaten.
Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Böyle zamanlarda anlayışlı olmak gerekir. Bırakın şikayet etmeyi, gelip bir ihtiyacınız var mı diye sorulurdu. Tabi ki eskiden. Şimdi her şey yozlaşmış, insanlar bencilleşmiş. Yan komşusu evde ölüyor, ancak 10 gün sonra (asla merak ettiklerinden değil, kokudan rahatsız olduklarından polise, zabıtaya şikayet ettiklerinden) anlaşılıyor. Şimdi bazıları demiş ki "belki gürültü yapmışsınızdır" siz de demişsiniz "yok yapmadık" Yap kardeşim ne olacak ya, düğün var, bir gün gürültü olsun ne olacak. Yarın bir gün de komşunun olacak, nedir yani!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen hoşlanmıyorum gece geç saatlerinde yapılan seslere. tamam mutlusunuz evleniyorsunuz ama bunu rahatsız etmeden yapmalısınız
10 Yorumla
+1 yılBu sorunlar bizi iç içe koyan ve kuzu gibi bizde ever dediğimiz yönetimlerden kaynaklı.
Ülkemde toprak mı yok? İnsanlar doyumsuz?
Tek katlı evlerin gözünü seveyim. Yıllar sonra, ben cenneti kaçırmışım bunu öğrendim.
Gelelim ses kirliliğine;
Eğer gerçekten ses yoksa sizi şikayet eden çekemeyen ve düğününüz yaklaştığını bilen biri.
Belki siz farkında değilsiniz sesiniz çıkmıştır.
Aslında en anlamlısı komşularınıza hediye 🎁 götürmeniz.
Canınızı sıkmayın boşverin, siz sadece çevreye karşı saygılı olun yeterli.
Düğününüz güzel geçsin.
00 YorumlaEvin içinde oluşacak ses için eğer bir saldırı suphesi veya darp şüphesi olustuysa polis cagirilabilir. Bunun nedeni ortada criminal bir mevzu olma olasılığıdır.
Bunun dışında ses yapılıyor diye polis cagirilamaz en fazla zabit (zabıta) cagirilabilir ve bu da kabahat kavramı içindedir.
Eğer komşunuz bu tespitler sırasında bir suç veya kabahat tespit edilemez ise komşunuza "ozel hayatın gizliliğini ihlal" davası açabilirsiniz...
Memlekete örnek olur. Ota b. ka polis veya zabıta çağırırsaniz kamu görevlisini gereksiz yere meşgul etmiş olursunuz... Nokta00 YorumlaHaklilar abi gecen gun kapimin onunde dugun yapildi ben gece isten cikmisim kizim 3 aylik uyuyamadik ust kattaki komusunun cocugu zaten o bicim ses yapiyor. Kimse kimseyi rahatsiz edemez herseyin uslubu var herseyin adabi var. Ust kattaki komsumu kac kere uyardim cocuk ne yapayim dedi durdu. Ama polisler oyle demedi. Sahip cikacaksin dedi. Hakli insan gibi yetistirsene sen cocugunu laf dinleteceksin
20 Yorumla
+1 yılBizim alt komşular da çok kalabalıktı seslerinden duramazdık laftan anlayan insanlar da değildi, sonra çıktılar gittiler. Akşam ve 12 den sonra ses yaptıysanız komşunuz haklı bence, hatta gündüz bile ses yapilmamalı, bunun geceye gideni var, ögrencisi var, kitap okuyanı var, o seste kafam şişiyordu biz nasıl dikkat ediyorsak karşı tarafta dikkat etmeli, ben genel konuştum komşunuza bu iktramları yapıp özür dilerken şu gün bitecek falan da deseydiniz keşke
01 Yorumla- +1 yıl
Söyledik tarihi bir de aşırı ses yapabileceğimiz bir durum yoktu 2 kişiydik
+1 yılBöyle bir durum var şimdi..
Siz düğün hazırlıkları yapıyorsunuz. Aşırıya kacıldıysa fazla bilemem? Görmedim sonucta ama normalde komsulara söyleyebilirdiniz. Polislik olmazdınız böylelikle.. :) Aklımdayken mutlu mesud olsun. :) Biz kaldık sap gibi :D
02 Yorumla- +1 yıl
Gelip söylese tersleyecek insanlar değiliz sonuçta 🤷🏻♀️ Teşekkürler
- +1 yıl
O konuda da siz haklısınız. Uyarmaları gerekirdi.
Rica ederim. :)
+1 yılO kadar nazık davrandıktan sonra oyle yapmaları kotu olmuş. Nızdede aynı sorun var ust kattakıler cok ses yapıyor kac kez uyardım gene yapıyorlar evde bebek var uyanıyor eğer komsularınızda varsa cocuk felan uyanıyor dıye sınırlenmış olabılırler bende yasadım bılırım cok sınır bozucu ses olması
01 Yorumla- +1 yıl
Bebekleri yok tek başına yaşıyormuş. Üstelik 2 kişi konuşarak ne kadar ses yapabilir?
- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılDüğün hazırlıkları yapılırken seks yaptık diye okuyorum soruyu ne alaka diyorum komşuyu neden rahatsız ediyor bu durum. Soruyu yanlışmı anladım acaba diye tekrar okuyorum😆 Bazı insanlar anlayışsız, tahammülsüz oluyor. Özel bir durum var halbuki burada işte insan düşünmüyor yarın bir gün aynı durum kendi başınada gelecek belki
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Komşu haklı..
Ama polis cagirmadan evvel komşu hakkı ve nezaketi bağlamında sizi bu konuda kendileri ikaz etmeliydi. Bu konuda yanlış yapmışlar. Gece 22 den sonra konuşmalar biraz daha sesleşmeli, 24 ten sonra ise max sessizlik sağlanmalı. Düğün hazırlığı, çevreye rahatsilik vermeyi haklı kılmaz. Sadece evde ağlayan bebek sesi varsa buna bir şey demek mümkün olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHaklılar. İşe gidecek olan var sınava girecek olan var. Üst komşumuzdan yaşadığım için bende biliyorum. Ha birinci ikinci kez uyarılır. İlk seferde polis çağırılmaz. Ancak uyarılara rağmen devam ediyorsa savcılığa kadar gitmeli.
33 Yorumla- +1 yıl
Gelip uyarsa zaten her şeyi bırakıp uyuruz ama birini rahatsız edecek kadar ses yaptığımıza ben inanıyorum
- +1 yıl
İnanmıyorum*
- +1 yıl
Sizden ona gidecek her ses rahatsızlık sayılır. Bu kimine göre değişir rahatsızlık kavramı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben polis aramam fakat illaki rahatsız olan insanlar olur ve gelip kavga çıkartmak yerine polisi aramayı tercih ederler ve en uygunuda budur. Onların sizi anlamanızı beklediğiniz kadar sizinde onları anlamanız gerek. Ufacık bir seste bile sinir olabilen insanlar bile varken bu dünyada normal yani böyle şeyler. Mutluluklar diliyorum bu arada
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiz 🥰🥰
O kadar rahatsız olan insanlar müstakil evlerinde yaşasın o zaman 😊
Cevap sahibi+1 yılHaksızlık ediyorsunuz hanımefendi :=) İnsanlar istediği yerde yaşayabilirler
- +1 yıl
Yo yaşamıyorum istediğim yerde yaşarım
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmayın gecenin yarısında düğün müğün muhabbeti sıkar zaten, günler çuvala mı girdi, gören duyan da çok önemli mühim bir şey yapıyorsunuz sanacak, iki ucubeyi evlendirme telaşı, altı üstü bundan ibaret olanların, abartmayın.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince gecenin en sesiz saatlerinde kalkıp tüm gücünüzle seks yaparak öcünüzu alın. Haftanın en az 5 günü uyutmayın o şerefsizleri, sende elinden geldiğince zevk çığlıkları atarak deli et komşuları. Görsünler seni polise şikayet etmeyi, göster onlara dişi panter şikayet etmenin anlamı neymiş öğrensinler.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. Komşunuz haklı ses yapmayın sizde. Gece vakti ne hazırlığı gündüz yapacaksınız kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok
42 Yorumla- +1 yıl
2 kişi konuşarak nasıl bir ses yapmış olabilir?
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok. Senin özel günün, hazırlıkların vs kimseyi ilgilendirmez. Olabildiğince apartman koşullarına uygun yaşamak gerek.
Bugün senin özel günün, yarın Ahmet'in, diğer gün Veli'nin. Çekilmez bir hâl alır20 YorumlaBelirli bir desibeli geçtiyseniz haklı.
Ben ses şiddeti ölçen cihaz aldım herkesi şikayet ediyorum.
Sokak satıcıları, komşular, sokakta düğün yapanlar.
Kanuni hakkımı kullanıyorum.
23 Yorumla
+1 yılKomşular haklı senin gürültünü dinlemek zorunda değil.
53 Yorumla- +1 yıl
Tabii dinlemesin ama gelip kendisi uyarabilir en azından
- +1 yıl
Kavga çıkabilir, olay daha büyüyebilir gözüyle bakmıştır
- +1 yıl
Özenle kutu hazırladık 90 daireye tek tek dağıttık özürler diledik ses oluyorsa diye iyi niyetimizi belli ettiğimize inanıyorum
+1 yılKomşunuz belasını arıyor sanırım
terbiyesizlik yaptıkları çok ayıp
İnsan bu şekilde karşılık vermez gelip söyleyebilirdi
Sonuçta hergün olan bir şey değil düğün bu
Sessiz Sinema oynayacak değilsiniz10 Yorumla
+1 yılKomşu haklı kusura bakmayın. Sizin düğününuz olabilir başkasının da hastası vardır çocuğu vardır. Saygılı olmak lazim
40 Yorumla
+1 yılMeskun mahal içinde ses desibel sınırı var. Komşu şikayet edebilir. Haklı da. Belki hasta? Bunlar için salonlar var.
22 Yorumla- +1 yıl
Evde düğün yapmıyoruz ki tek başına yaşayan bir kadın.
- +1 yıl
Dediğim gibi şikayet etme hakkı var. Rahatsız olduysa etmesi normal. Benide şikayet ediyorlar genelde ama hak veriyorum. Demek ki gürültü yapıyorum
+1 yılBalkona koyduğum sardunya çiçeğini evde madde yetiştiriyor galiba diye beni şikayet eden komşumu, balkonda müzik açıp dans ettiğinde evde kaçak pavyon var diye ihbar etmiştim 😂😂 Türkiye koşullarında gerçekten böyle durumlarda muhattap olmamak lazım, malum herkes çok gergin 😖
21 YorumlaInsanlarin durup dururken polis cagiracaarini zannetmiyorum acikcasi.
bunun önceki rahatsizliklari olur ikaz etmler olur, hala bi Gram degisiklik olmaz ve polis cagirilir o insanlarla ugrasilmaz cünkü
00 Yorumla
+1 yılMedeni davranmak kendi alanınızın içinde normal ses tonuyla konuşmanız. Eğer öyle olsaydı diğer daire sizi duyamaz ve şikayet edemezdi🤷♀️
Bazen anlayış göstermek gerekiyor karşılıklı ama göstermemek de onların tercihi
00 Yorumla
+1 yılİnsan o an farkında olmuyor ev taşıdığı için, çok ses şamata oluyor. Ama polis çağırmak abartı olmuş. Eğer uzun süre es oldu veya akşam saati ise haklılar.
05 Yorumla- +1 yıl
Ev taşımıyorduk ki sadece o evdeydik paket hazırlıyorduk 2 kişi
- +1 yıl
Paketi kiminle hazırladınız 2 kişi o kadar ses çıkmaz ki çok garip 🤔
- +1 yıl
Ablamla ben vardık evde
- +1 yıl
İlginç valla 2 kişiden rahatsız olup polis çağıran insanlarla yaşamak zor olur Allah kolaylık versin
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤦🏻♀️
Bir çikolata kutusu yatırıp kaposına git sizi düğünnsürecinde rahatsız ettiknpolis bilenyollamışsınız hakkınızı helal edin diyip onlarınutanca boğabilirsin. Böylece ileride sizi polise verecek yüzü bilenkalmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Avrupada örneğin ingilterede her evde ses desibel ölçer var belli bir seviyeyi aşınca beli günlerde kesin bir şekilde para cezası yiyorsun keşke bizde de olsa
10 Yorumla
+1 yılSizin gibi medeniyetten nasibini almamış bedevilere gayet yerinde bir tepki olmuş.
40 Yorumla
+1 yılHaklı gibi sonuçta kimsenin gürültüsünü katlanmak zorunda değil. Eğer yakın bir ilişkiniz varsa bir kaç saatlik görmezden gelebilirdi ama zorunda değil
00 YorumlaSiz ses çıkarmış olsanız bile size normal gelir o ses. Sesi çıkaran kişi farkında olmaz ne kadar ses çıkardığının. Can sıkıntısına şikayet edeceklerini sanmam. Madem sesiniz yoktu, adam tam da şikayet etmek için düğün hazırlıklarının olduğu günü mü buldu, nasıl denk getirdi yani? :D
00 YorumlaBiri birini ihbar ettiğinde muhbirin komşun olduğunu söyle. (olmadığını bilsen bile)
Bizim sokakta öyle biri vardı 8-10 kişiyi muhbirledikten sonra daireyi satıp başka mahalleye taşınmak zorunda kalmıştı. (kendisi emekli vali sekteteri olduğu halde.)
Bizim millet muhbir sevmez muhbir düşmandır.00 Yorumla
+1 yılYaptgniz medeniyet modern eşitlikçi yabanci gibi ingiliz felan yine suçlusunuz böyle cahillerle niye apartman ev aliynuz kaliyonuz bide paket veriyonuz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe bileyim? Kim bu kadın mı? Erkek mi? Kıskanmıştır, gıcık gitmiştir vs. Yarın bir gün yatak gıcırtısı ve inlemesi çok geldi diye de şikayet eder o densiz. 😀
00 Yorumla
+1 yılYa ben kaç yıldır üst komşunun çocuğuna alibaba dinletmesini dinliyorum artık ders falan çalışılmıyor evde kütüphaneye gidiyorum
Bi kere yukarı çıktım televizyonu biraz daha kısık sesle izler misiniz diye bir sürü sorun çıkardı site yönetimine söyledim tehtit falan ettiler beni insanlar ne kadar saçma şeylere sinirleniyorlar01 Yorumla- +1 yıl
Birisi apartmanda oturuyor diye bütün apartmana sahiplenmeye çalışıyor bu kadar itici toplum ben hayatımda görmedim sen o apartmanda sadece bir bireysin apartman senin değil kimse kafasına göre hareket edemez.
- Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılVar böyle komşular terbiyesiz insanlar bizim iş yermız de elektrık motoru ses yapıyor dıye şikayet ettiler zabıta ses ölctu ust kata hıc cıkmadığı halde şıkayetcı olmuştular
00 Yorumla Sessiz olabilirsiniz mesela? Belli ki rahatsız olmuş düğünmüş bayrammış bahane bulmayın bence daha dikkatli olabilirsiniz
017 Yorumla- +1 yıl
Ses yapmıyoruz zaten.
- +1 yıl
Tamam rahatsız olabilir ama o zaman da gelip kendisi söyleyebilir evin kapısına polis göndermez bence
- +1 yıl
@Alireisss biz konuşulmayacak insanlar değiliz
- +1 yıl
Yaren hanım Fransa'da medeniyet var kültür var ne yazıkki Türkiyedeki insanlarımız bu kadar bilinçli değil polis gelince kapılarına hemen kin guduyorlar intikam almak istiyorlar şikayet eden komşularını halbuki iyi niyet göstergesi bu daha dikkatli olmaları adına sadece bir uyarı
- +1 yıl
@Alireisss ben gayet medeni olduğuma inanıyorum. Gelip söyleseydi eğer ekstra dikkat ederdim zaten.
- +1 yıl
@yarenysl tabii ki olabilir böyle şeyler ama biz iyi niyetimizi göstermişken onun bu kadar kötü niyetli davranmasını anlayamıyorum
- +1 yıl
@Alireisss hoş bir şey değil kapınıza polis gelmesi.
- +1 yıl
@Alireisss ses çıkarabileceğimiz bir durum yoktu poşet hazırlıyorduk ne şarkı açtık ne başka bir ses yaptık. Ha yine ses yapmışsak da gelsin uyarsın ben yine bir şey demem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim komşumuz da yeni taşındık hemen şikayete geldi neymiş yürürken ses çıkarıyormuşuz ulan uçalım mı? herkes kafayı yemiş çok takmayın ayrıca çok ince bi hareket paket hazırlamışsınız keşke herkes sizin gibi olsa..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kırk yılda bir olur. Ama çok abartı bir ses ise ve uzun sürdüyse rahatsız eder bir yerden sonra
10 Yorumla
+1 yılEvlendirmek lazım. Komşunuz evde kalmış, bir tane bile görücüsü olmamış galiba. Yoksa neden böyle bir şey yapsın?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Ewleniyorsan bile adabinca ewleneceksin o zaman usulca, sessizce, kimseyi çevreni gürültünle rahatsız etmeden nokta...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Ses yaptık i ben ne okuyorum biliyomusun seks yaptik. diye okuyorum 😂😂😂kiskanmistir boş ver ağzımızın tadı bozulmasin
00 Yorumla
+1 yılöncelikle tebrik ediyorum. ne yazık ki bu tip saçma sapan insanlar komşulardan da çıkıyor. geçmiş olsun. ne diyeyim.
00 Yorumlaİnsanlar tahammülsüz
Vermeyin o hediye paketini falan.
03 Yorumla- +1 yıl
@asabiokuz hayır çünkü evde düğün yapmıyoruz sonuçta ölçtülerse ses olmadığını fark etmişlerdir
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer türlü sese sinir olan biri olarak, bazı davarlar var düğün günü davul zurna çaldırıyorlar ya. O sesi duyunca ettiğim hakaretlerin haddi hesabı yok. Kimse kimseyi dinlemek zorunda değil. Bu kadar basit.
013 Yorumla- +1 yıl
Komşunun mutlu gününden banane dügün varsa gitsin dügün salonunda gürültü yapsın birileri mutlu olucak diye bütün apartman rahatsız olmak zorunda değil bunun hazımsızlıkla bir ilgisi yok birisi o apartmanda oturuyor diye kafasına göre hareket edebilir diye bir şey yok.
- +1 yıl
Kanka kusura bakma ama zeka seviyen biraz düşük gibi geldi bana ezanla düğünü karşılaştıramazsın bir kere birisi 2,3 dakikada okunup biten dinsel bir şey biri saatlerce süren kültürel ve geleneksel bir şey sen daha bunun arasındaki farkı anlayamıyorsan lütfen daha fazla sohbet etmeyelim seninle.
- +1 yıl
Kımin nerede nasıl öleceğini bilemezsin etrafında 100 kişide olsa gider tek başına trafik kazasında ölür gidersin. Kimsenin haberi olmaz. Illa bunun için evde yanlız yaşamana gerek yok konuyu çok farklı yerlere çekiyorsun kafa yapın ve zihniyetini şimdiden anladım bile. Inan seninle konuşmaya değmez. Yoluna git.
- +1 yıl
Ya burdakileri anlamıyorum çoğuda senin gibi zihinsel engelli hem gelip salça oluyorsunuz hem söz konusu sesten rahatsız olma vay efendim oyla bu bir mi ki senin şuurun yerinde olmayanlar bilmez bu diyecekelerimi kırk yılda bir defa insanlar mutlu bir günde paylaşmak için 1 2 saat bir araya geliyor bunda kanunda Bile yer varken size diyecek söz yok
- +1 yıl
Kardeşim git önce adam akıllı Türkçe öğren yazamıyorsun bile.
Bu arada sen beni hayatında bir kere bile görmedin zihinsel engelli kelimesi sadece kendini avutma çabandan başka bir şey değil zaten konuşma üslubun hangi seviyede bir insan olduğunu çok açıkça belli ediyor ampul beyinli boş varlık. - +1 yıl
La babası belirsiz evlat olduğunu düşündüğüm vatandaş ülkenin yarısına hakaret etmeyi bıraktım kendini bile ifade edemeyen bir ergensin yok intihar edicem yok sevgilim bana s1kt1r çekti diye gezen bir avelsin gelip burada bana çemkirme erkek ol az adam ol büyü ondan sonra gel karşıma iki güzel kelam et ki öyle karşındanda öyle bir şey bulasın şimdi hoştttt
Cevap sahibi+1 yılne hazimsizlıgi be, benim komşum mu bu angut, hem ayrica apartman gibi insanların toplu yaşadığı bir ortamda ses yapamazsın. YAPAMAZSIN. (NOKTA) Éşek olsa anlamıştı, umarım anlamışsındır.
Cevap sahibi+1 yılSes pencereden, kapıdan geçebilen bir şey. Şatoda yaşamıyoruz. Şahsen ben öyle senin türündekilere yani tonla küfür ve beddua ediyorum. Dinsizi hakkından o hesap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn dogal hakkını kullanmış napacakmışsın? Ses yapmiycan sen evleniyorsun diye milletin beynini oyamazsın. Paket yollamışda özur dilemişte boş bunlar ve medeniyet bu degil bu sadece paçayı kurtarma çabası. Medeniyet sessizce işini yapmak olurdu
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIstersen kendini as bu kimseyi ilgilendirmez ne trip atiyosun bana? Naparsan yap komşuya çıt gitmeyecek. Giderse o da hakkini kullanir kimsede aglayamaz. Seninki ozel hayatta onunku umuma acik hayat mi
Cevap sahibi+1 yılLan git derdini komşunla hallet burada bana carlama git çal kapisini adamsan say yüzüne. El alemin derdini benmi cekecem car car kafam şisti bana ne lan
En büyük sorun bu komşu sorunsalı eğer kira ise en kısa sürede değişebilirsiniz bazıları böyle en ufak tıkırtıda bile rahatsız olabiliyor 🤦🏻♀️
00 YorumlaÇokmu Gürültü Yaptınız Anlamadım Ama Polise Gerek Yoktu Sizi Usulca Uyarsaydı Bunların Hiçbirine Gerek Yoktu
00 Yorumla
+1 yılBenim, manitayla çığlık çığlığa seks yaparken bile kapımıza tıklatmayan medeniyet sahibi komşularım var...
00 Yorumla
+1 yılEmin ol gece tüm sesler sustuğu İçin normla konuşma bile büyük gürültü gibi yansıyor ondandır. Olur böyle şeyler takma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı şey çok ayıp öyle komşu olmaz olsun belli ki çekememezlik var mutluluğunu kıskanan biri...
00 Yorumla
+1 yıl- ben olsam orada yaşayamam , o insanlarla mutlaka bir sıkıntı yaşarım
00 Yorumla
+1 yılBelki kendiniz farkına varmadınız yaptığınız sesin. Rahatsız olmuş şikayet etmiş. Bir şey yapmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılHaklı adamlar rahatsız etmeye ne gerek var ben sizi dinlemek zorunda miyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüğün hazırlığı yapmak ses yapmayı mı gerektiriyor anlamadım bende düğün hazırlığı yapıyorum ses falan yapmıyorum birini rahatsız edecek
20 Yorumla
+1 yılYokmuş gibi davranmak lazım: Memlekette balatayı sıyıran çok, laf dalaşına girilmez.
00 Yorumla
+1 yılBu tür özel anlar hoş karşılanmalı ayıp etmiş galiba rahatsız biraz.
00 Yorumla
+1 yılHaklılar düğün hazırlıkları yaptığınızı meşru mu kılıyor?
00 YorumlaNe yapacaksın bırak Allah'tan bulsun bulacağını boş ver
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yapamazsın. Kendini en iyi ihtimalle tutuksuz yargılanmak üzere mahkemede bulursun.
01 Yorumla
+1 yılYaptığının yanlış olduğunu düzgünce anlatarak uyar. Büyük ihtimalle ev kadınıdır komşun:D
00 Yorumla
+1 yılAnlayış göstermesi gerekti gelip sizi uyura da bilirdi. Polis çağırması anlamsız
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat