Eyyy f*ministler mutlu musunuz kurduğunuz şu erkek düşmanı düzenle. Bundan sonra eşinizle, kız arkadaşınızla, kız kardeşinizle sakın tartışmayın sokakta. Dengesiz bir ruh hastası gelir sizi meyve bıçağı (!) ile katleder. Keza meyve soymak için yanında bıçak taşıyormuş.
Feministlerin açıklamalarına bakıyorum öyle yalanlar söylüyorlar ki. Kadir Şeker meyve soymak için yanında bıçak taşıyormuş. Tıp okuyacakmış. Fizik okuyacakmış. Fen Lisesinde okuyormuş. Aslında boğuşmuşlar öldürmek istememiş. Yanlışlıkla boğuşurken bıçak birden saplanmış. Tabi tabi. Tamamen tesadüf. Ayrıca kalbinden bıçaklaması da daha büyük bir tesadüf.
Bakın ortadaki kanıtlar diyor ki, kadın darp edilmemiş. Ayrıca kadın Kadir Şekeri suçluyor. Darp da yok. Sadece basit bir tartışma. Ve Kadir Şeker feministlerin gazına gelip bir erkeği, kadına bağırdığı/tartıştığı için öldürüyor.
Sadece 2 yıl hapis yatıp çıkıyor. Şu anda bütün feministler, kadınla tartıştığı için öldürülen adamı değil, onu öldüren Kadir Şekeri savunuyor.
İstanbul Sözleşmesi açık ve net bir şekilde diyor ki ; "kadın beyanı esastır" . Ama ilginç bir şekilde erkek mağdurken, öldürülmüşken kadını dinlemiyorlar bu sefer. Ben bu adalet (!) sisteminden şunu anlıyorum. Mahkemeler ve Egm sadece kadınları koruyor. Yasalar sadece formalite. Kadın her zaman korunmalıdır, erkeklerin hiçbir önemi ve değeri yoktur. Bu benim söylediğim ve savunduğum bir şey değil. Türkiyede ve dünyada olan şey. İstanbul Sözleşmesi açık açık bunu söylüyor.
Herkes maskülist olmalı ve erkek haklarını savunmalı. Ben bunu anladım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer