Yok düğün salonu
Yok tanesi 30 000 TL den 9 bilezik
Gelinin dıdısı halası vs nin kuafor mastafı
Yok bilmem ne...
Evlenmek isteyene "nikah dairesi orada"! dedim kıza tartıştık ayrıldık...
Altı üstü bir nikah...
- Neden zorlaştırılıyor evlilikler?
Yok düğün salonu
Yok tanesi 30 000 TL den 9 bilezik
Gelinin dıdısı halası vs nin kuafor mastafı
Yok bilmem ne...
Evlenmek isteyene "nikah dairesi orada"! dedim kıza tartıştık ayrıldık...
Altı üstü bir nikah...
Bende istemiyorum ve insanlar yargılıyor. Düğün kadar gereksiz masraflı başka bir şey yok. Millet geliyor oynuyor, yiyip içiyor sonra da gelinle damadın dedikodusunu yapıyor. Kulaklarımla duyduklarım şunlar mesela:
Ben de öyle istiyorum ama sevgilim aileler öyle istemez diyip karşı çıkıyor evlilikten soğumam için iki neden kına gecesi ve düğün zaten neylerine yetmiyor nikah anlamıyorum
İnsanlar zenginlik gösterge ve yarışı işini düğünlerede taşıdı hemde öyle saçma ve pahallı gelenekler uydurdularki peşin ev alacak para bir gecelik eğlenceye gidiyor sonra tek başına çekiyorsun ceremesini.
Ben de buna karşıyım zati...
Böyle bol masraflı düğün isteyen kız, hadi düğünü bir şekilde yaptın diyelim yarın öbürgün maddi olarak zor duruma düşsen terk edecek kızdır
Babam da aynını derdi...
O kızla evlenme diye vasiyet etmiş...
Hayatı iyi tecrübe etmiş demekki
Cevap
4Cevap
Evliliklerde eşin dostun akrabalarında da haberi olması gerekiyor ve bunu bir resmi tören ile yapman gerekiyor yoksa evlilik makamsal olarak kabul olmuyor. Ha ben dindar veya agnostik felanım diyorsan tabi sen bilirsin
Nikah dairesine gidip nikah memuru o salonda iki şahitle ilan edince de geçerli oluyor dinen de böyle.
Adam haklı ne kitabın yarısı kitapta 500 kişi toplayın cümbür cemaat harlem shake yapın yazmıyorya
@DreamGhosters hatta peygamber efendimiz (s. a. v) hadisi var...
Zorlaştırmayın, kolaylaştırın diye...
Damadı gırtlağa kadar borçlandırın yazmıyor o kitapta...
Yav bunlarınki Din değil din zannettikleri geleneklerdir
@DreamGhosters ha şunu bileydin...
Ben de gelenekleri takip etmiyorum... Özeti bu...
Gazeteye ilan verirsin olur biter...
Çünkü kadın dedin mi lüzumsuz masraf demektir masraf ettirmeden yapamazlar
Evlenme kardeş haytını yaşa evlenmeeee
Hayırdır hayat erken yormuş seni...
Kadınların ne halt yediginden haberin yok galiba. Googleda 9.6 milyon kadının diktirme yorumu var. Yorum yapmayanlarıda hesaba katarsak etti sana 15 milyon. Sahi hiç söylüyorlar mı aşkım ben diktirdim geçmişte bu kadar badboy erkeklerle partiledim artık bir sağlayıcıya ihtiyacım var oda sensin. Dedilermi gerçekten. Söz diktirmeye gelince asla yapmam derler namuslu gösterirler halbuki hiçbiri yataktan cıkmıyo. Bizim saf erkeklerde evlilik hayaline giriyo.
Açıkçası tüm mutluluk hayallerim " bir zarın" peşinde değil...
Yani bedeninin bakire olması mühim değil yeter ki ruhun fahi-şe olmasın
36 yaşına gelip de cinsel ilişki yaşamamış olan kadının da ciddi sorunlu olabileceği gerçeği varken sen neden bahsediyorsun?
bu her kızla yatıp bakire kız arayan erkek lafı değil mi ya
Evlendigin kadın en ufak duygu boşluşunda zevk yaşayamama duygusu yaşadığında eskisi arasında kaldıgında pişmanlık vuracak. Ama her şey geç olacak. Ne kız tanıyorsm hepsi aldatıyor. Bi boşansa ömür boyu nafaka ödeyeceksin
ömür boyu nafaka kalktı daha ondan haberin yok böyle bi insana ne kadar güvenilir ayrıca herkese ömür boyu nafaka olmuyordu zaten gtünden uydurma şimdi
20 yıllık karısının evine 4 yıllık sevgilisini getirende erkekti
Sürelide olsa ben bir kadına para ödemek zorunda değilim. Tpinden anlasılıyor chil biri oldugun
sevimliyim diye kıskanmak ödlek gizli üye
nafakayı kafana göre vermiyorsun daha onu bilmiyon cahil kim belli
@EresUnBebé bakire kız aramıyorum o halde öylr diyim
Tepkim yok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?