Hiç annesi kanser olup bunları yaşayan var mı?

nerden başlasam bilmiyorum. Annem bir sene öncesine kadar ağrıları varken doktora gitmedi gittiyse de hastalığını bulamadılar bir sene sonra tanı konuldu kuyruk sokumunda var diye sonrası hep üzüntülü geçti günlerce ağrılar her gün göğsüne sıkıntılar gelmesi hapla bile geçmeyen ağrılar en sonunda yürüyemez oldu ve aklını kaybetti sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar anlamsızca konuşuyor babam çıldırıyor sussun diye dil döküyoruz ama sanki bizi dinlemiyor devamlı aynı şeyleri söylüyor tuvalete kaldırıyor yapmıyor yatıyor sonra tekrar yapıcam diyor ama yine yapmıyor ölen annesini babasının işten gelip gelmediğini soruyor ayağa kaldırınca kendini kitliyor kaskatı kesiliyor bir kaç kez kriz geçirdi gözleri kapandı hareket edemedi falan ilk başlarda iyileşir umudum vardı ama şimdi maalesef yok şimdi de zor da olsa ölür gözüyle bakıyorum onu her gün seyrediyorum seyretmekle yetiniyorum babam ona bağırıyor sus diye annem hep aynı şeyleri söylüyor ağrılardan ağlıyor yataktan düşüyor 3 4 kez düştü yüzü gözü morardı hareketlerini de kontrol edemiyor ben sadece seyrediyorum markete gidip geliyorum ihtiyaçları alıp geliyorum hasta oldu diye işi gücü bıraktım babam emekli ben çalışmaya gitsem babam evde tek kalacak hastanede çok zorlanıyor araba var ama annem rahat durmuyor kısacası çok zor günler geçiriyoruz hani diyorlar komşular eş dost akraba Allah kolaylık versin diye dışardan sadece bu cümleyi duyuyorum kimsenin üzüldüğünü düşünmüyorum anneme acıma gözüyle bakıyorlar ölür bu diyorlar

Hiç annesi kanser olup bunları yaşayan var mı?