Arkadaşlar merhaba öncelikle annem 45 yaşında bundan uzun seneler önce annemin göğsünde 3 ayrı kist olduğu ortaya çıktı.
Doktor kötü huylu olmadığını ama her ihtimale karşı düzenli kontrole gelmesinin söyledi.
Annem şikayeti olmadığını için sonrasında gitmedi doktora.
Şimdi de göğsünde aşırı derecede şişlik , kızarıklık, ağrı ve meme ucundan içeri çekilme var internetten araştırdım ve bütün bu belirtiler meme kanseri belirtilerinde gösteriyor.
Sizce kistten dolayı olabilir mi yoksa kist kansere dönmüş olabilir mi?
Aranızda bilen doktor ya doktor adayı veya bu kanseri geçirmiş bilgili kişiler var mı?
Varsa lütfen biri bana bunu açıklasın.
Şu an araştırmalar yapıyorum aynı zamanda da anneme randevu aldım ama tüm belirtiler kanseri gösteriyor çok korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum...
Doktor kötü huylu olmadığını ama her ihtimale karşı düzenli kontrole gelmesinin söyledi.
Annem şikayeti olmadığını için sonrasında gitmedi doktora.
Şimdi de göğsünde aşırı derecede şişlik , kızarıklık, ağrı ve meme ucundan içeri çekilme var internetten araştırdım ve bütün bu belirtiler meme kanseri belirtilerinde gösteriyor.
Sizce kistten dolayı olabilir mi yoksa kist kansere dönmüş olabilir mi?
Aranızda bilen doktor ya doktor adayı veya bu kanseri geçirmiş bilgili kişiler var mı?
Varsa lütfen biri bana bunu açıklasın.
Şu an araştırmalar yapıyorum aynı zamanda da anneme randevu aldım ama tüm belirtiler kanseri gösteriyor çok korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Acil doktora goturun allah korusun ya. kist tabiki kansere donusebilir
Doktora gittik bütün belirtiler kanseri gösteriyor çok korkuyorum umarım sadece ufak bir rahatlıktir ya da kanserse bile başlangıçtır düşünmek bile çok kötü yapıyor beni Rabb'im bizi annesiz bırakmasın
Aminn kuzumm
Benim de bazen göğüslerim şişiyor hemen telaş yapma
Ama annemde göğsünde şişme kızarıklıkları ağrı ve meme ucunda çekilme var bütün meme kanseri belirtilerinde gösteriyor sadece şişlik değil keşke öyle olsa öyle çok korkuyorum ki
O zaman doktora gitmeniz gerekiyor eğer öyleyse geç kalmamalısınız bunu biliyorsun değil mi?
Ever gittik zaten şu an 16 Haziran ultrason çekimini bekliyoruz
16 Haziran çok geç değil mi
Ama elimden birşey gelmiyor evet çok geç ama doktor o tadihi versi
Özele gitseniz?
Evet ben bunu babamla konuşayım ben bunun için özel bir doktor öldüğünü ileri tarihe randevu verebileceğiniz bilmiyordum
Adam gibi yardımcı olmaya çalışıyorum ne bu tribin ya
Trip mi nerde canım Trip böyle bir şey olduğunu bilmediğimi ve araştıracağımi söyledim
Doktora görünmekte fayda var.
Hemen doktora gidin
Neden öyle dediniz kanser olma ihtimali çok mu yüksek
Bilemiyorum ama bu belirtilere gore gitmek gerek
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!