Annem kanser oldu?

yaklasik 1 ay once anneme kolon kanseri teshisi konuldu, olayin perde arkasi bende hep saklandi, durumun ciddiyeti bagirsaktaki kanserli bolgenin cm'i bile soylenmedi bana, apar topar istanbula gittiler ameliyat icin gittikleri gunun ertesi islemleri baslatmak icin hastaneye yatirildi annem bu surec icinde sinavim oldugu icin istanbula gidemedim olaylardan uzak kaldim annemi her aradigimda sorun yokmus gibi sancilar icinde canim kizim demesi hala yuregimi sizlatir, ameliyat cok sukur iyi gecti sehire geri donduler, tahlillerinde 20 hcureden 2sinde kanser oldugu belrlendi ve kemoterapiye baslayacak ama once ped cekilmesi gerrekiyor ve cok korkuyor baska yerine sicramasindan, gecen gun yemek yiyoruz anneme 'nasil hissediyosun' diye sordugumda gozumun onunde aglamaya basladi ve 'cok kotuyum ama guclu olmaya calisiyorum' dedi hayatimda boyle aci cekmedim ben kalbim hc boyle agirmadi annemi o durumda gormek beni bitiriyo ciddi anlamda simdi internette okuyorum kemoterapiden donemeyen var ve surekli kilo veriyo, ped yaptirmamiza 2 hafta var ve insan bu surecte ister istemez kotu dusunuyor her gece yatagimda sessizce agliyorum benden al allahim anneme ver diyorum bir insanin annesine kanser teshisi konmasi ve gozunuzun onunde gerceklesmesi her seyi o kadar kotu ki.. boyle disardan bakinca saglam ama icinde igrenc bir bocek var ve annemi yavas yavas yiyo gibi hissediyosunuz ailenizin, annenizin kiymetini bilin belki bu yaziyi aylar belkide haftalar sonra okudugumda annemi kaybetmis olucam dusuncesi bile cok aci sevgili ks uyeleri bu dusuncelerimi kimseye paylasamadigim icin buraya yazdim mazur gorun, saglikla kalin
Annem kanser oldu?