Sizin yalanınızı yesinler. Kadınlardan nefret ediyorum ya da I hate women yazdığımda yorumum saniyeler içerisinde kaldırılırken, misandry isimli erkek düşmanlığı saçan feminist sayfalar asla kapatılmıyor ve çeşitli baheneler ile geçiştiriliyor. Çok yoğunlarmış. Ayyy zavallılar. Zamanları yokmuş. İnandık ya tamam (!) Kesin öyledir tabi canım tabi.
Durum aşırı ciddi. Erkekler oturup dernekler kurmalı. Sosyal medya sitelerine yeni önlemler getirilmeli. Gerekirse kapatılmalı. Erkekler eskisi gibi 2 yıl askere gitmeli. Sağlam erkeksi bir karakter edinmeli. Kadınlara karşı sert olmalı. Her şeyi baştan aşağı tekrar kurmalı erkekler. Yoksa bu gidişat erkeklerin sonu olacak. Erkekler köleleşiyor, mazoşistleşiyor, finansal köle falan oluyor bu sistemle. Buna dur diyecek olan yine erkeklerdir. Zeki, maskülen alfa erkekler. Kadınların ise asla zerre umurlarında değil. Kadınlar doğaları gereği narsistler. Bir şey kadınlar için iyise ses çıkarmazlar ya da savunurlar. Kadınları umursamayın. Sadece erkek haklarına yönlenin.
Sizce erkekler olarak başka neler yapabiliriz erkek düşmanlığını durdurmak için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer