Sizce Ailem haklı mı?

Merhaba hepinize iyi geceler ve hayırlı bayramlar dilerim öncelikle ben 18 yaşındayım erkeğim bu arada şimdi benim Ailem benim hiç kimseyle konuşmamı istemiyor mesela ben telefonumdan her cuma günleri kandil günleri sonra bayram günleri de hep toplu mesajlar atıyorum rehberimde ki kişilere yine bu bayram da attım yani dünen attım sonra akrabalarımız babamı arayıp söylediler sonra babam bana çok kızdı babam bana sen niye gidip millete herkese mesaj atıyorsun günde 500 mesaj millete atıyorsun millete dedi bana sonra babam bana herkes bana senin oğlun bize mesaj atıyor diyor ya sen canımsın mısın canımsın niye gidip herkese mesaj atıyorsun niye kendini küçük düşüyorsun niye kimse sana 1 gün bile mesaj atıyor sen onlara atıyorsun dedi kızdı bana babam birde annem de bugün bana sen herkese mesaj atıyorsun sonra gidip babana diyorlar bu akıllıdır bunun beyni çok çalışıyor sonra senin beynin duruyor çalışmıyor seni nazar ediyorlar dedi bana annem bende bugün az önce telefonumdan WhatsAppımı sildim ve instagram hesabımı da kapattım. Sizce Ailem haklı mı? Sizce Ne yapmalıyım? Lütfen acill cevap verebilecek yok mu? Önemli.

Sizce Ailem haklı mı?