Sizce ailem haklı mı?

Öncekile hepinize iyi günler ben 20 yaşındayım bizim işyerimiz var akaryakıt istasyonu bende bu yazın ailemin isteği ile hem işleri öğrenmeye hemde markete bakmak için 2 aydır burada çalışıyorum çalışıyorum dediğime bakmayın oradan maaş almıyorum sadece hayrıma onlara yardım etmek için oradayım genel olarak markete bakıyorum pompaları anlamıyorum pompa için 2 eleman var 1 günlük vardiyalı şekilde çalışıyorlar 24 saat bir eleman kalıyor 24 saatte başka bir eleman kalıyor neyse asıl konıya gelelim şimdi burada bir pompacı var çoğu zaman bana Atilla Bi paspası alıp lavaboları silebilir misin diyor ben şu ana kadar bir kaç defa lavaboları sildiğimi hatırlıyorum ama ailem izin vermiyor annem bana eğer sen lavaboları 1 defa bile silersen artık elemanlar hep sana lavaboları temizletirler sakın lavaboları silme çünkü o senin görevin değil elemanların görevi sen orada çalışan değilsin oradan maaş da almıyorsun sadecee yazın 3 aylığına onlara yardım etmek için oradasın bu yıl üniversiteye gideceksin dedi. Sizce ailem haklı mı?

Sizce ailem haklı mı?