AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
O yine iyi
Kuzenlerde bir gece kaldım sabah kapıya dayandı evsahibi
Troll soru. Kşmseye yorum falan yapmamış, layklamamış.
analizz✍🏻✍🏻✍🏻
🙈 yakalandık
ahhsshahhahahssh
Çıkaramazçıkmıyorum de mahkemeye gitsin öyle çıkartamaz kimse seni
Erkek arkadaş bahane seni çıkarıp 10 bine kiraya vermek şahane 😀😀
Baştan soylemeliydi eve erkek alicaksan tutamazsın diye. Herkesin farklı tutumu saygı duymak lazım.
AIDS hastası yollu mahallemi kirletmesin demiş delikanlı adammış helal olsun el alemin çocuklarına kötü örnek olamazsın bu sayede
Gvatlar aşağıda atıp tutmus yollular da öyle.
Kendilerine zemin hazırlamış yobaz damgası vurmuş hemen adama adamın evini kirletemezsiniz
Erkek arkadasina bir otelde ver, ailelerin oturduklari binada degil. Kimse aile yapsini bozacak ahlaksizligi binasinda istemez.
Bu erkekler icin de geçerli.
Çıkarabilir. Nikahsız eve erkek alman seni evden çıkarmasına yeterli bir sebep olur.
Olm nasıl bi delisiniz siz lan yorumlara koptum 🤣🤣
Helal olsun adama. Fuhuş yuvası olsun istememiş evi
Yaaa
Helal olsun😂
Varolll sen
Bence o öyle bir istekli bir abaza ki sırf bu muhabbeti senle yaşamak için evden çıkın demiştir. Uzlasmissiniz amacı zaten evden atmak değildir.
O ev sahibin çok değişik fantezileri olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Erkek arkadaşının yerinde olsam sana yardım ederdim ama o ev sahibinin yüzünü haritaya çevirirdim
cok sacma eve erkekte alırsın anne baban kardes akrabanda gelır. ya da okuldan ısten arkadasın kımsenın ozelıne karısamaz sureklı yabancı bırırlerı gelmıyosa tabıkı ıstedıgı yere basvura bılır ıftıra atmaktan agzına bıle sıcarsın o gevsegın
Ev aile apartmanı mi? Veya ev sahibi çok mu muhafazakar birisi
kontrattaki maddeler geçerlidir
apartman sakinlerini rahatsız edecek ses hal ya da hareketleriniz yoksa sıkıntı etme
Kesinlikle hakkı yok istediğin kisi girer cıkar ona ne
Adam haklı, eve erkek atman yakışıksız bi durum
Gene yakalarsa eve erkek atarken bu sefer komple çıkartır seni, değişik adamlar mı alıyorsun yoksa eve es. cort gibi, şüphelenmiştir ev sahibi 😀
kontratınızda bununla ilgili bir bilgilendirme yoksa çıkaramaz, bu rezillikten başka bir şey değil lütfen geri çekilmeyin havalanmış sonra bu tarz insanların
Kira sözleşmesinde erkekler giremez diye bir ibare eklemediyseniz hiçbir şey olmaz.
Hakkı var tabii. Dindar bir insandır ve sahibi olduğu evde uygunsuz şeylerin yaşanmasını istemiyordur, çok güzel bir hassasiyet. Böyle insanlar kaldıysa umut var demektir.
İyice saçmalamışsin başka bişey demiyorum
Ne dersen de allah allah...
Gerek yok işte yazacagimibyazdim
Ahlak ve değer sahibi olmayı takdir etmek saçmalamak oluyor. Vay arkadaş ya, nasıl bir çağa denk geldiysek...
Ahlak dediğin şey iki bacak arasında değil. Neyse ya sen haklısın devam et
Ben ahlâk sadece iki bacak arasındadır demedim zaten. İki bacak arasındaki mesele de ahlâkın bir parçasıdır demeye çalıştım.
Hahah komedi ya gri zekali uygunsuz seyler deyince akli hemen bacak arasina gitmis beyinsizin malum sadece oraya calistigi icin kafa kendi anlayacagi sekilde algilamis dindar bir insan evli olmayan iki insanin bir arada kalmasini durmasini tasvip etmez kendisi de yapmaz zaten canım arkadasimiz sadece onu kastetmemis ama onu da kapsadigini soylemis somucta ates barut kendini kandirmaya devam et sen beyinsiz annen kiz kardesin aynisini yapsa ne kadar aklin uckurunda olsa da kiyameti koparirsin ama it herif seni @alpercan006
Yani yaptiginz sözlesmeye bagli öyle kolay degil kiraci cikartmak
Kira kontratın var mı?
Kira düzenli ödeniyor mu?
abim kuzenim falan diyemedin mi ksöxpğşxhsöxh
inlemelerini duymuştur adam :)
@Keynesyen terbiyesiz adam
@Aydın2133 münhasır medeniyetler seviyesine erişmiş adamsın mübarek.
@Keynesyen konuyu nereye çekiyorsun anasını
@Aydın2133 yanlış yerde duyar kasiyosun evlat.. :)
@Keynesyen yav he he
Ev sahibin istemiyorsa onun evindesin sonucta hakkı vardır.
Hiç şansın yok boşa zorlama , adamı ikna etmeye bak rahat vermez. burdakiler hukuk falan demişler yemişim hukukunu olmayan adalet neye yarar. Acele işin 6 yıl müsadesi var turkiyede.
Özel hayatın için ayrı, kirada olsa meskende kalan srn olduğun için başka türlü hak davaları her türlü açabilirsin. Hatta eve yaklaşması için kararda aldirabilirsin
Adam herlürlü mahkemeye verse haklı çıkar. Aile yeri burası eve giren çıkan belli değil deyip birazda delil toplasa bitti o iş geçmiş olsun canım
Şu ev sahiplerine ne oluyorsa sizene ne yaparsa yapar parası ile değil mi
Valla anlamıyorum bu seks düşmanlarını illa evlenmekmı gerekıyor yanı en dogal şey
Çok haklısın gerçekten
Hakkı tabiki de yok cidden öyle insanları anlayamıyorum cinsiyet ayrımı olmamalı bence ve zaten sadece oturmuşsunuz niye bu kadar abartmış ki
Yardım ve yatakliktan suçluluk duygusu çekmiş olabilir sjsjsj
Ev sahibi bu sonuçta. Herhangi bir bahane ile yine çıkartır.
ben eskide kaldı Boyle seyler diye düşünüyordum hâla varmış
Ev sahıbını eve al bakalım aynı dusuncede olacak mı kanks
Elinde sozlesme varsa cikartamaz. En iyisi sen baska ev bul. Geri kafaliymis ev sahibi. Ev sahibini sxikim.
Yok daha neler girişime giriş çıkış defteri doldur olmadı onu sıctıgın bokunla boğarsım şikayet et
Hayır buna hakkı yoktur yeni kanunlar var artık sizden haklarınız var burada detaylıca bakabilirsiniz
Düne kadar zina yasal suçtu bugün zina yapanı adam evden çıkaramıyor akp getirdi hep bunları chp bile daha müslüman
Erkek kuzenim diyeydin gece alaydın bi kac güne tekrar gece gitseydi biraz gizli saklı yapın şu işlerinizi ya
rzgr_11 canımın içi
adamın evini zina evine çevirirsen çıkartır tabi
Böyle bir şeye hakkı yok zinada yapsa çünkü zina suç değil mahkemeye verse bu haklı çıkar çaktın
@Aydın2133 haklı haksız bilemem başta vermesi hata zaten bekar tek yaşayan kadına ev verilmez konuşmuştur büyük ihtimal eve yabancı erkek almak yok oda tamam demiştir ama lafda
Adam haksız o dediğinide sanmıyorum madem öyle sözleşme yapsalardı o zaman ona bakarsak diyelim ki sende bekarsın o zaman sanada ev vermesinler sende eve kadın atabilirsin seninde böyle bir ihtimalin var dımdızlak sokakta kalırsın
@Aydın2133 vermesinler zaten ahlak dışı şeylere izin verilemez kadînı erkeği yok zina zinadır izin verenden şüphe ederim
Adama mahallede ne derler eve giren çıkan belli değil
Ben sana katılmıyorum sonuçta onlarda bir insan sokakta hakları yok hele kış vakti hiç yok benimle güzelce konuştuğun için teşekkür ederim😊
Beyinsiz birinin yorumlarını okudum. Ahlak bekçiliği yapıyorsun ya burada senden ahlaksızı yok bundan eminim şimdiye kadar hiç şaşmadı. Başkalarının bacak arası size kalmadı siz Kendi bacak aranıza sahip çıkın.
@Prestige35 ben kendi evimde zinaya izin vermem kendinde yapmam bi kanıtın varsa sun yoksa varsayım üzerine konuşma
Aynen yapmazsın. Evin içine girip kiracılarını izlemeden zina yaptıklarını nerden anlayacaksın ahlak bekçisi? Gerçi sizin gibiler kamera koyar eve
@Prestige35 genç bi kadın eve erkek arkadaş alıyormuş başbaşa tenhada napıyo bunlar çocukmu var senin karşında niye zoruna gidiyor çok meraklıysan zinaya git ahlaksızlığı kendi evinde yap
Evliler zina yapmıyor mu? Siz bu kafayla evinizi kiraya vermeyin zaten. Ev onların oluyor kiraya verince istediklerini yaparlar sizde evden çıkaramazsınız.
@Prestige35 evli zina yapar yapmaz bilemem yapsada evde yapamaz eşi var orada günahı kendi boynuna ben zaten bekara ev vernem günaha ortakda olmam siz haramlara alışmışsınız
Siz farkında değilsiniz galiba eşler ortak yapıyor artık zinayı. Bekara ev vermeyip bu yüzden evli kişilerin evinde olması olası umarım oluyordur evinizde böyle bir şey akfjjfkfkfkfkflsls
işte sizin zihniyetiniz böyle çalışıyor bir erkek bir kadın aynı evde kalınca hemen s€ks mi yapıyorlar
Bunların hayatı seks üzerine ama ahlak bekçiliği yaparlar işte böyle. Kimin seks yapıp yapmadığı bunları niye ilgilendirmiyorsa
@Prestige35 boş yapmayın tenhada başbaşa durmaları haram ister zina yapsın isterse yapmasın çoğuda yapar çocuk mu kandırıyorsunuz herkes biliyor neler olduğunu bugün yapmaz yarın yapmaz başka gün yapar gittikçe samimi oluyorlar ve bunun sonu kötü evli çift olayına katılmiyorum kimmiş o beraber yapanlar adam karısınımı pazarlayacak iyi boş yapmışsın evli olanlar gizli yapıyo hiç bi cins eşini başka biriyle paylaşmaz bunuda hoş görmez ve bilmediğim şeyden sorumlu olmam ama bile bilede olacak şeylere izin verip günahlara ortak olmam
Ahajaa twitter eş değişimi yapanlarla dolu ve giderek artıyor yakında bekar kişilere vermeye başlarsınız evinizi ahahahah
@Prestige35 ben sanal alemde yaşamıyorum onların çoğu yalan dolandır insanlara ev verirken sade evli - bekar bakmıyoruz birçok mesele var dediğini yapan varsa na mussuzdur
Başkaların namusu sizin dilinizde değil. Karşılıklı isteyerek yapıyorlar bu seni sizi niye ilgilendiriyor? Bunlara vereceğiniz tepkiyi tacizci tecavüzcüye verseniz ortadan taciz tecavüz kalmazdı.
@Prestige35 sen rahat ol oda namuss uzluk buda birine tepki vermek diğerine vermediğim anlamına gelmiyor dediklerinede inanmıyorum o dediğini bekarlar yapan hergün başka kızla erkekle evlenen kişilerin böyle bişe yapacağını sanmam evliliğe aykırı
dindar biri olduğun belli önce sen dinine bak ya da din adamlarının tarikatlarda yaptığı şeylere bak
böyle olaylsr zaten haramların serbest olmasından her türlü ahlaksızlığı normalleştirmekden oluyor şu an zina yapanı savunduğun gibi doğruyu ortaya koymazsan yerine mutlaka yanlış gelecektir
İnsan kendi özgür olmak istiyor ama özgürde olamıyor nefsine şeytana çevreye kulluk yapıyor
Dindar olmak ne demek sen onu bi açıkla ben Allaha kulluk yapıyorum sen aklım var bilim var diyerek Allaha kulluk yapmayıp herşeye kul oluyorsun nefis şeytan çevre gibi hem dünyanı hem ahiretini yakıyorsun din Kuran ve peygamberdir din adamı demek nedir bi açıkla istersen Kuran ve peygamber dışî her şey dine aykırıdır
kanka sana üzücü bir şey söyleyeceğim
allah yok, yedim
Dindar biri kızlarsoruyorda din satarken. Bu kadar düştünüz mü? Yazık din son zamanlarını yaşıyor o kesin sizin gibiler dinin yok olmasını hızlandırıyor sadece 😂 gerçekte yok dediğin şeyler bizzat şahit oldum ve giderek yayılıyor senin gibiler sayesinde. Siz baskı yaptıkça başka yerden daha büyük patlak veriyor en son örneği tgrt başkanınız üçlü kombo yapıyordu erkeklerle.
@Prestige35 ben dindar biriyim demedim yorumdaki kadın dedi bende dinin ne olduğunu söledim gine varsayım üstüne konuşuyorsunuz din Kuran ve peygamberdir bunun dışında kendini dindar gösteren ya cahildir ya da dinden soğutmak için proje içinde olan insan ve topluluklardır şu konudada gine yanlışsın dindar olan hayattan uzak kalcak diye bir şey yok insanın nefsi şeytanı çevresi var herkes hata yapar ama sizin gibi biri Allah yok diyor kurtulmak için sorumluluktan aslında olduğunu benden iyi biliyo cevap veremeyince bahane arıyo diğeri özgürlük ve akıl diyerek nefsinin şeytanın çevrenin esiri oluyor binbirtürlü ahlaksızlığı kendi normal görmesi yetmiyor normal görmeyenlerede laf yapıyo çünkü gerçekler zoruna gidiyor ama işine gelmiyor
Gine ne papaua yeni gine mi o. Gine gördükçe çıldırdım Allahım affet böyle biriyle tartışıp onun seviyesine düştüğüm için tekrar olmayacak Gine 🇬🇼
@Prestige35 Allah Allah diyenler Allahın haramlarını helal ediyor samimiyetsizsiz dine uymak değil dini kullanmak amacın
Arkadaşlar tartışmayı sonlandırır mısınız cidden hiçbir faydası yok sana göre sen haklısın bize göre biz haklıyız sırf bunu yazmak için bu hesaba giriş yapmak zorunda kaldım
Lan @q salağı sanane sanane canım mısın sen? Haram bana günah bana sana ne skm düşüyor istediğimi yazarım beyni olmayan varlık sana mı düştü Allahın elçiliğini yapmak. Peygamber bile bu kadar karışmadı başkalarının hayatına sen ne skm oluyorsun da karışıyorsun bu kadar sahte Müslümansınız hepiniz istisnasız
Offf şiştima nefesim kesildi konuyu kapatın rahatsız oluyorum beni rahatsız etmeye hakkınız yok
@Prestige35 ben kimsenin hayatına karışmıyorum doğruyu ortaya koyuyorum seninde işine gelmiyor diye binbirtürlû bahane üretip hak arıyorsun samimiyetsiz olmanda bundan Peygamber niye gelmiş bi araştır istersen bilmeden savunmaya çalıştikça batıyorsun karıyla kocayı babayla oğulu bile ayırmış doğru ortaya konmazsa yanlış yerini alcaktır sen ne dersen de Peygamberlerin tek amacı tevhid Allahın dünyasında Allahın dediği olmasıdır yoksa o dönendede Allaha inanıyorlar sen gibi ama Allah karışmasın diyorlar hayata gine sen gibi dönem farklı zihniyet aynı
ne zaman susacaksınız artık haklı olan benim konuyu kapatın
Aynen öyle gizli biz senin arkandayız zaten ama bu ikisi boşyere mahalle karıları gibi dırdır çalıyor
Ben yorum yazdım birilerinin zoruna gitmiş atladı yoruma cevap verdim vermiyeyim mi? Millet zinayı savuncak biz suscaz öyle mi? Haklıysam kimse susturamaz bana cevap yazana cevabını veririm
kanka sen zina yapma biz yapmaktan çok zevk alıyoruz millete karışma sus
Millete karışan yok ben yorum yazdım siz karıştınız siz Allahı hayatınıza karıştırmıyorsunuz ben kimim karışcam nefsine şeytana çevreye kulluğa devam
Zaza sus ebeni skrm bildirimi kapat görmek istemiyorsan bi de yalakalık yapıyor ezik 4mcı seni
Scream sende kes sesini sktr ol cennetine git bi an önce Allah kitap diyip arkadan neler karıştırdığınıza bizzat şahit oldum iki yüzlülük yapma git camide anlat din dersini. Sen anlattın şimdi gidip zinaya gireceğim of bol günahlı böyle senin şerefine olacak bu
@Prestige35 her şey ortada zihniyetin karakterin bu nefsinin esiri oldum demiyorda haramlara bahane buluyor aklıma ne geliyorsa onu yapıyorum desene sen samimiyetsiz sinirlenince ağzınıda bozuyor çünku savunamiyor bağîriyor çağırıyor git ne halt yiyorsan ye sen sana yakısanı yap bende bana yakışanı yapcam adam Allaha isyan ediyor ona bile itraz ediyor Allaha kul olmayanlar herşeye kul oluyor olan bu aklına zina geliyormuş nefsinin esiri olmuşsun işte o ne diyorsa onu yapıyorsun
Yo ben istediğim için yapıyorum sen arapların oyuncağı olmuşsun gizli kapılar ardında Allahın görmeyeceği yerlerde yapıyorsun ama görüyor işte. Örümcek kafalı diye boşuna demiyorlar senin gibilere son kez yazıyorum senin gibi bit beyinliye cevap verilmez o yüzden hakaret ediyorum hak ettiğini veriyorum senin gibiler bunu istiyor zevk alıyorum bundan. Hadi yallah işkencene dön burada geçireceğin vakit haram onu bile bilmiyor daha gelmiş dincilik oynuyor burada süslüman hadi sg
Bi de bekara ev vermesin demiş canım bekarlar sokakta yaşayacak zaten zihniyetine soktuğum anasının yaşında yaşayıp ana kuzusu olsun senin gibi değil mi
@Prestige35 konuşmaya bak nası sinirlenmiş sinirlenmeye mahkumsun çünkü haksızsın bunu sende çok iyi biliyorsun bekara ev verip zina yapcaksa tabiki vermem harama sebep olanlardan biride ben olurum tabi sende haram helal yok aklına ne geliyorsa yap biz evlenene kadar aileyle yasarız çûnkü aileden saklayacak bi hayatımız yok her şey ortada Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam anneme hizmet benim için şereftir ana kuzusu olmaksa bu ana kuzusuyum evet aynı şekilde eşimede hizmet yaparım bunlar şereftir
@Prestige35 ezik senin anandır senin sülalendeki bütün bayanları yan yana dom al tıp s i kim sen kime yalaka diyorsun hiiiç! hayatımda en nefret ettiğim şeylerin arasında alag avat seni or us pu ço cu ğu senin ananın * ına o elindeki telefonu sokarım şarj cihazınıda gö tü ne sokarım ananını gökkuşağının altında si ker im kardeşin rengarenk doğar bacınıda boğaz köprüsünün altında si ker im sülalendeki bütün bayanların heryerine boş al im sülalesi hiiiç! kur u su bacının dudağına yapışim ananın gö tü nü tokatlaya tokatlaya kıpkırmızı yapim saçını koklayarak si kim si ktir git şimdi
benimde ev sahibim öylecikartı ama ben masaj yapıyordum şimdi kendi evimi aldım rahatım
Sadece masoz musun
Onane ak hiçbir şey yapamaz çıkaramaz kontrat varsa
Söv say evi boşalt, boşaltırken de bir kağıda yobaz yazıp evin duvarına yapıştır.
Çok çocukça
Sövmekten kastım çocukça hakaretler değil adamın yanlışını vura vura söylemek. Yobaz yazısı da işin esprisi. Dalga geçiyorum.
Yok gerçekten bosaltmasin ev sahibi mahkemeye versin cikarana kadar 4 5 ay geçer
O da bacım diye mesaj atsin sonra
Ona teklif etsen gelir ama wk
Gelir tabi mal mi bu adam gelmicek
Bunu yapan bi erkek olsa kiracisiyla gurur duyardi
Özel hayata kime karışamaz çıkmak istemiyorsan çıkaramaz
Buna hakkı yok. Olmadı bir de kamera koysun kimin gekip gelmediğine baksın.
Aileden kurtuldum kendime ait bir duzenim oldu derken Trde durum...
Aile iliskilerim kotu olunca ben
İnsanlar hadsizleşti artık birileri birilerine ahlak bekçiliği yapıyor sürekli
Olmayan ahlagin bekciligi nasil yapilsin kardesim
Kadınlar ahlaklı olsa nikahsız eve başkasını alır mı
Eminim sizlerle olsa aynı fikirde olmayacaktınız
Ne alakası var ahlaksız kadını masama bile oturtmam güzel kardeşim değilim
Ahlaksızlık olarak gördüğün erkek arkadaşının evine girip çıkmış olması mı sen kız srkadaşınla otel odalarından hiç geçmedin öyleyse
Ben nmussuz kadın sevmem yok gecmedim
Kesin öyledir her erkek böyle der zaten
Herkesi abinle bir tutma 🙂
Abim yok olsa aynısını derdim
Hadi sen lembe odalara namuslu kızları sokmaya dewam😏
Bu tipler nedense erkeklerle fingirdeyip hepsini ayni kaliba sokanlarla ayni oluyor madem rahatsizsin aseksuel yasarsin kardes madem her erkek oyle hic biriyle muhatap olma bu kadar basit
Boş yapma kim ahlak ve namus bekçiliği yapıyorsa bilirim ki en namussuzu gene odur sorsalar hepiniz sütten öıkma ak kaşıksınız ne bir kızın bekaretinş almışsınız ne yataklarda yatmışsınız nede ahını almışsınız ama lafa gelince peygamber kesiliyorsunuz hepiniz hadi ordan hoşşt
Olmayan ahlagin namusun da bekciligi yapilmaz canim senin soylediklerin gizli namussuzlar ve bunu saklayanlar sozun onlara bize degil hic alinmadim yaptiginiz seyin lanet bisey oldugunu bildiginiz halde yapiyorsunuz o sifatla anilmayi hak ediyorsunuz nedense ileriki zamanda rol kesersiniz cogunuz hadi simdi ordan abicim basarilar dilerim hayatinda
Bi de boyle deyip hala o erkeklerle muhatap olmalari yok mu trajikomik
Defol ya sizin gibi gereksizleri takan var mı sence sen önce kendi nefsine sahip çıkta gerisini boş ver
Ciktim cikiyorum sukur neysem oyum benim de kiz kardesim var annem var topluma uysaydim soylemek dogru olmayabilir ama mutlaka yasardim benzer seyleri ama oyle yetistirilmedim ve olayi ezberlemek yerine erkektir her seyi yapar zihniyeti yerine mantigini kavrayip uzak durdum her turlusunden yoksa diger turlu olmaya ne var hele ki bu zamanda zaten asil onemli olan erkegin namusu ve ahlagi cunku erkek kendine hakim olmadigi surece olay tacize tecavuze varabiliyor o olmasa bile karsi cinsi cinsellige ikna etmek icin dunyadaki kotu seylerin failleri cogunlukla erkeklerden kaynakli bu da asil onemli olanin erkegin ahlaki oldugunu kanitlar nitelikte
son olarak hz. yusuf ornegi var benim inancim da zuleyhanin tavizine ugrar hatta tecavuzune ama o namusunu korur ve kacar daha sonra iftira atar hz. yusufa sakindigi neydi sence ahlak ve namusunu koruma iste ama iftiraya maruz kaldigi ve erkek oldugu icin kimse inanmadi ona keske tum erkekler oyle olsa da hemcinslerimizin namusu ahlaki konusulsa kadinlari bu hale getirenler de biz erkekleriz maalesef ama burada hemcinslerime anlatabilmek icin kendi ailesindeki kadinlardan ornek veriyorum hemen iki yuzlulukleri ortaya cikiyor ve namuslu ahlakli kesiliyorlar kendileri baskasinin ailesindeki kizlara yan gozle bakip karsi tarafinda rizasi var bahanesinin ardina siginarak hepsinin cani cehenneme kadinlarin ne kadar duygusal masum ve cekimser yaklastigini biliyoruz bu konulara cok arastirdim herkes benim de annem var diye dusunse ne zina kalir ne taciz ne tecavuz ama anlatamiyoruz iste sonumuz hayrola hadi eyvallah kardesim benim
Buna hakkı yok ve senin de yasal hakların var, bu kişiye dava bile açabilrsin
Öyle ev sahibini eve al doğra sonrada hayvanlara ver bari hayır kazanmış olursun 😂😂😂
Hakkı yok ama başını ağrıtır. Bu hacı hoca tayfayla ticaret yapmayacaksın zaten.
Bence hakkı var fakat kira sözleşmen var ise bişey yapamaz.
Neden hakkı var?
Bazı durumlarda karışabilir babanı felan tsniyosa bide bunu başta soylediyse karışır.
ev ssahibine bi kere ver kira bile almaz kıskanmış * :)
ev sahibin saçmalamış. hala bu devirde böyle insanlar var mı ya çok üzücü
eve kiz atanlar cikarmiyirlae evden sonra ortlaik pic dolu
Duzgun yaz la sunu
eve kari kiz atani evden kovmuyorlards kadin yapinca mi suc diyorum
Eve kiz atanlari cikarmadiklari icin ortalik pic doluysa cinsiyetlerin yer degistirdigi durumlarda yani eve erkek atanlari cikarmadiklari icin de ortalik pic doludur heralde bilemedim
Hakkı yok, çıkmıyorum de. Keza haklı bile olsa çıkarması yıllar sürer.
çıkaramaz teklif ederse de kabul etme. sözleşme ne zaman doluyor
geçmiş olsun sorun olmadığına sevindim
Bu ülkede toplum şartları.