Bundan yaklaşık 6 ay önce babamın kredi ve fatura borçları vardı ve bende o zamanlar çalışıyordum kenarda biraz birikmişliğim vardı. Sonra babamda bana kenardaki paradan ver borçları kapatmazsam eve haciz gelir demişti bende 5,000 tl borc verdim. Su anda maddi durumumuz duzeliyor ve annemde babamda çalışıyor. Ama ben ne yazık ki calısmıyorum ailem beni zorla isimden çıkarttırdı. Babamdan verdigim parayı geri istiyorum ama vermeyeceğim sen bana kendi isteğinle verdin diyor. Annemde bana nankörlük yapma diye kızıyor. Evde kafayı yemek üzereyim...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kızım aileye verilen parayı unut ben annemden babamdan bir kuruş bile almadım verdiğim oldu ama verdiğim para miktarıda beni etkilemeyecek kadar olanı verdim. Bu aileye verilen parayı unut benim mesela şu an paraya ihtiyacım olsa babam al oğlum şu parayı işini gör demez annemde demez zaten öyle bir beklentimde yok
Bu sana ders olsun bir daha kimseye para verme
Parayı verirsin yarın çalışamazsın evde yendiğin iki lokma ekmek gözlerine batar
Ne demiş atalarımız insanı skn deveyi diken yaranır
Hep ben ol para konusunda kendine harca paranı en iyisini ye en iyisini giy gez kendine iyi bak ki daha çok para kazanasın anan baban ölüp gidecekler ölü birine yatırım yapmak aptallık tamam bazı şeyler yapılır gönül alınması hoş tutulması için ama imkanın varsa sana koymayacaksa yapılır
Hastalık durumlarında tabi elinden gelenin en iyisini ortaya ser varını yoğunu dökebilirsin ama diğer durumlarda
Yok babamın kredi borcu faturası krediyi çekerken sana mı sordu da çekti veya o kadar fatura artmış ona göre kullansın böyle yaparsan şımarırlar
Ben hep öyle derim kıçları sıkışınca bana geliyorlar onların bana hep söylediğini söylüyorum yaparken ederken bana mı sordunuz benden fikir mi aldınız hayır diyorlar
Eee hem beni dış kapının dış mandalı yap sonra kıçın sıkışınca bana gel ben acil çıkış kapısımıyım aptalmıyım yardım edeyim
Ne halleri varsa görsünler derim04 Yorumla
Soran+1 yılAnkaradan iş teklifi aldım ve görüşme için çağırıyorlar ve olumlu olursa kalacak yeri onlar sağlıyor anlaşmalı oldukları kurumlar var. Adı olan büyük bir firma hatta. Ama ailem istemiyor bize bakacaksın biz artık yaslandık bizim istemedigimiz biseyi yaparsan seni arayıp sormayız bedduamızı alırsan işin rast gitmez boynun hep bükük olur diyorlar. Bi de Ankara buyuk sehir o kadar çok maaşla gecinemezsin hep sirketin ayarladigi yerde mi kalacaksın falan diyorlar. Zaten hiçbir şey yapmama da izin vermiyorlar birkac kere evde kavga çıkarttım ama suclu ben oldum ve sen bize karsı gelemezsin saygısızlık yapamazsın dediler. Siddet bile gördüm maalesef...
- +1 yıl
Senin gibi bir makine mühendisi kız arkadaşım vardı oda aynı sıkıntıları yaşıyordu hatta senin aynındı radikal bir karar vererek ailesinin yanından ayrıldı başka bir eve çıktı şu an on numara hayatı var aynı meslektaş bir erkek arkadaşı da var evlenmeyi bile düşünüyorlar o yüzden fikrimi sorarsan
Ankara’da ki işini kabul et kimsenin kimseye bakma zorunluluğu yok annen baban emeklidir diye düşünüyorum emekli olmasa bile ayaklarını ona göre denk alsınlar ailen için kendi kaderinle hedeflerinle oynama sana doğru geleni ve canının istediğini yap anlattığın kadarıyla ailen mobing uyguluyor sana
En kısa zamanda eşyalarını al evi terket Ankara’da ki işe başla
Merak etme annenin ve babanın bedduası kabul olmaz bana da o kız arkadaşımada zamanında çok ettiler
Ha bide şöyle bir şeyde var sen Ankara’ya gidip çalışacaksın ya hayatını kurunca ister istemez onlar bu sefer sana yanaşıp senin huyuna gidecekler korkma yani
Bu dediklerimi yapman zor evet üzecek belki seni birazcık ama yapmalısın bir defa acı çekip üzüleceksin ya da hayatın boyunca eşek gibi yaşayacaksın birisi sana semer vursun diye bakarsın tercih senin
Dediğim gibi korkma sakın bunda üzülecek ya da başka bir şey olacak bir durum yok önüne yoluna bak başarılı ol kendinle ve yaptıklarınla gurur duy
Soran+1 yılHaklisin ama arayıp sorkayız anne babayi dinlemeyen kızlar hep perişan oluyo kotu yollarandusuyor diyolar
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende bir işe gir oraları bankada biriktir sorarlarsa da yiyorum dersin yetmiyor dersin git baska bir işe yA da eski çalıştığın işe gir benim ailemde öyle hep paramı alıyorlar bankada param var ona da alıyorlar
010 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda işe girip çalışmama izin vermiyorlar bize muhtacsın ve sana ihtiyacımız var diyerek ev işi ütü yemek falan yaptırıyorlar.
- +1 yıl
Valla seni köle niyetine kullanıyorlar bi baksana eve gelecekler oh ev temizlenmiş yemekler hazır oldu senin ettiğin işleri burada 10 bin TL ye işçi calısıyor 1 kadına bakıcı aranıyor 8 bin maaş
10 bin maaş veriyorlar
Sen evde bedava çalıştırıyorlar
Yapma yemek eve gel kendin et de annene git calıs
Soran+1 yılKarşı geldiğim zamanda bize saygısızlık yapamazsın diyerek şiddet uyguluyorlar
- +1 yıl
Birikmiş hiç paran yok mu? Evden para al çuk evden 1+1 ev bul ucuza burada 200tl ye bile 1+1 evler var
Ucuz ev bul iş bul çalış tabi bunları yapmam icin en az 10 bin nakit lazım ev bulup eşya falan Alman gerek ama senin bu evdeki halin ile işin zor ailen her şeye karşılıyor baksana kac kardeşsin diğerlerine nasol davranıyorlar
Soran+1 yılŞu anda Ankara 'da adı olan bir kurum beni iş görüşmesi için cagrıyor ve onlar kalacak yerde ayarlıyor. Ama gitmeyeceksin diyorlar. Kardeşim daha küçük
- +1 yıl
Valla evde hiç durma köle değilim ben de git orada calıs bak bu dursaydı kacırma yoksa evdekiler seni hiç bir şekilde çalıştırmazlar hep evde bırakırlar bu şekil devam eder ondan o fırsatı değerlendir
Soran+1 yılKavga çıkarttım ama bize saygısızlık yapamazsın biz ne dersek onu yapacaksın diyerek kızıyorlar ve şiddet bile gördüm maalesef. Başında anne baba olmadan surunursun pişman olursun diyorlar
- +1 yıl
Simdi halinden memnunsan devam et değilsen o Fırasatı eğerlendir
Soran+1 yılKariyer yapmak o kadar kolay değil diyorlar ve Ankara 'da o iyi maaşla nasıl gecineceksin hep sirketin sana ayarladığı yerde mi kalacaksın falan diyorlar
- +1 yıl
Paramı toparlayacaksan kadar evet de. orada kalacam de git calıs
Gizli Üye(30-35)+1 yılAileye yapılan destek borç olarak görülmez benim bildiğim. Ama herkesin aile yapısı farklıdır elbette. Kaldı ki 5 bin tl o kadar yüksek bir meblağ değil. Sen de o parayı aldın farzedip önüne bak. Çalışmıyorum demişsin. Güzel işler kovala. Takılıp kalma... Yine kendi paranı kendin kazan.
010 Yorumla
Soran+1 yılAnkaradan iş teklifi aldım ve görüşme için çağırıyorlar ve olumlu olursa kalacak yeri onlar sağlıyor anlaşmalı oldukları kurumlar var. Adı olan büyük bir firma hatta. Ama ailem istemiyor bize bakacaksın biz artık yaslandık bizim istemedigimiz biseyi yaparsan seni arayıp sormayız bedduamızı alırsan işin rast gitmez boynun hep bükük olur diyorlar. Bi de Ankara buyuk sehir o kadar çok maaşla gecinemezsin hep sirketin ayarladigi yerde mi kalacaksın falan diyorlar. Zaten hiçbir şey yapmama da izin vermiyorlar birkac kere evde kavga çıkarttım ama suclu ben oldum ve sen bize karsı gelemezsin saygısızlık yapamazsın dediler. Siddet bile gördüm maalesef...
Cevap sahibi+1 yılÜzücü bir durum olmuş. Sakince konuşmayı denedin mi peki? Ya da ne bileyim ılımlı yaklaş, güzelce anlat durumu. İşleri yoluna koyduğumda arada yanıma kalmaya gelirsiniz, ben sık sık sizi ziyarete gelirim tarzında konuşup rahatlat. Ailen kendine yetebilen, ayakları üzerinde duran bir birey olmanı istemiyor. Onlara muhtaç şekilde yaşayıp yanlarında kalmanı sağlıyorlar bu şekilde. Belki de bunun altında seni kaybetme korkusu da vardır bilemeyiz. Anladığım kadarıyla tek çocuksun. Eğer öyleyse tüm bu sorunların nedeni odur
Soran+1 yılBi kardesim var ama o daha kucuk. Hep nazikçe konustum ama anlamıyorlar maalesef
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Umarım düzelir ve her şey gönlünce olur 🌸
Soran+1 yılUniyi baska şehirde okuyup bitirdim ve normalde okudugum sehirde kalacaktim ama okul bitince zorla geri dondurduler gelen is tekliflerini reddettirdiler. Yaklasik uc yildir aile evindeyim ve artik kendi duzenimi kurmak istiyorum ama izin vermiyorlar. Bizi dinlemeyip bu evden gidersen kotu yollara dusersin diyolar aile evi en güvenli limandir diyolar
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya nasıl zihniyet... Sana bu şekilde baskı kurmaları daha tehlikeli. Başka bir aile büyüğünü vs araya koy. Olduğun şehirde iş bak. Senin ailen tabularını yıkacak gibi değil.
Soran+1 yılOnu degalarca kez denedim ama anlamıyorlar. Bi de ise girmek istiyorum ama bizim istemedigimiz biseyi yapmauackasin diyolar
Cevap sahibi+1 yılMesleğin ne?
Soran+1 yılSağlık personeliyim hemsire
Cevap sahibi+1 yılAilen de bulmuş bunuyor kusura bakma da... Valla tatlım ben tıkandım. Sana sadece güzel temennilerde bulunabilirim 🤷♀️
Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı. Evden ayrıl kendine bir hayat kur kendi paranla kendin geçin anneye babaya verme almada hatta git onları nüfustan reddet babaya bak aldığı parayı vermemiş ne ayıp 🙄
13 Yorumla
Soran+1 yılAslında başka şehirde uni okuyup bitirdim ama o zaman gelen is tekliflerini jabul ettirmediler. Nerdeyse uç yildir aile evindeyim ve bi duzdnim yok artik kendi hayatimi kurmak istiyorum izin vermiyorlar bizi dinlemezsen kotu yollara dusersin senin basinda anan baban var kendin kararlar veremezdin hala bise muhtacsin diyolar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
Aile & Toplum konusunda 669 cevap paylaştı. ya cok kötü bisey bu nasil anne baba bunlar bende borc vermistim babama 1000 vermistim hala ödemedi ama sürekli diyo vericem yavas yavas diye verceklerini de biliyorum hani anneme de borc vermisligim oldu ve hep geri verdi yani annenin nankörlük yapma demesi sacma cünkü senin paran sonucta tabikide geri isticeksin kendin kazandin yani vermek istememesi sacma 5 bin de az degil yani
03 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda işe girip çalışmama izin vermiyorlar bize muhtacsın ve sana ihtiyacımız var diyerek ev işi ütü yemek falan yaptırıyorlar.
ve yukarida bir arkadaş nankörlük yapma ayıp demis
Soran+1 yılŞu anda Ankara'da adı olan bir kurum beni iş görüşmesi için cagrıyor ve onlar kalacak yerde ayarlıyor. Ama gitmeyeceksin diyorlar
+1 yılNe güzel iste Ailene katkıda bulunmuşsun 5000lira nedir ki pesine düştün ayıp valla ailen sana karşılıksız o kadar fedakarlik yapıp karsiliksiz büyütmüş senden 5000 lira çıkmış çok mu yapma aLlah aşkına yakışmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılSen ne sacmalıyorsun ya tamam knk sen evde hep otur ailen sana eziyet etsin sesini çıkartma paranı da elinden alsınlar hep. Sonra içine kapanık bir insan haline gel. Anne baba çocuğuna bakıp buyutmek zorunda zaten. Bu aile baskılarını anne babalığı kutsallastirdiginiz için bu haldeyiz. Evlat anne babanin degerini bilecekse anne baba da evladının degerini bilecek. Bir cocuk dünyaya getirince sahibi olmuyorsun
- +1 yıl
Rahatsız oldugun kişiler ailen madem mutsuzsun kimse seni zorla orada tutmuyor basının çaresine bakabilir kimseye muhtaç Gebe kalmayabilirsin böylece ailenin kıymetini anlamak daha kolay olur
Aile bugünler için yok mu? Sen zor anlarında yardımcı olmuşsun. Onlarda sana yardımcı olurlar mesela almak istedigjn bi cihaz vs varsa 5bin yerine aldir doğum günü vs hediyesi gibi
04 Yorumla
- +1 yıl
Ankara'da ev kiraları 2000-2500 e var daha düşükte bulunabilir semte göre. tek kişisin başarırsın geçinmeyi. Bazen ailenin kafası basmayabiliyor kendi kafana git her şeyi planla bas git evden. özelliklede iş bulmuşsun ben olsam kaçırmazdım. Ajitasyon yapıyorlar sana belli kendi geleceğini düşün zaten 5bin gitmiş bide geleceğin gitmesin.. ayrıca ret bile etseler senin paran varsa emin ol yumuşarlar kaç yaşındasın bilmiyorum ama 20 üzeri ise bence sal
Soran+1 yılEvlenmek istemesem bile zorla evlendirildi bence. Çünkü kendi bildiklerinin her zaman doğru olduğunu dusunuyolar
+1 yılHasssttr kötü durum istesen dert istemesen dert başıma geldi hala almadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaraktersiz insanlarmış bence sende ev işi falan yapma onların istediğini yapma anca böyle için rahatlar üzüldüm açıkçası
132 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizimkilerde öyle kaç kardeşsiniz onlara devret
Soran+1 yılKardeşim küçük
Cevap sahibi+1 yılBebeğim bizimkiler de sürekli iş veriyor hatta babam artık siz bize bakicaksiniz eve para getirin falan diyor ablamla bana fakat ablam calisiyor ben iş bulamadım mecbur evdeyim çamaşır yıkıyorum ve odamı supuruyorum gerisini annem yapıyor
Soran+1 yılŞu anda Ankara 'da adı olan bir kurum beni iş görüşmesi için cagrıyor ve onlar kalacak yerde ayarlıyor. Ama gitmeyeceksin diyorlar
Cevap sahibi+1 yılSen git bence kavga çıkart evde önünü niye kesiyorlar
Soran+1 yılKavga çıkartınca bize saygısızlık yapamazsın biz ne dersek onu yapacaksın diyerek kızıhorlar ve şiddet bile gördüm maalesef. Başında anne baba olmadan surunursun pişman olursun diyorlar
Cevap sahibi+1 yılHayat zaten acımasız aile içinde de böyle olaylar olunca insan çaresiz kalıyor paraya çok mu ihtiyacın var
Soran+1 yılArtık çalışmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTek yapman gereken onlara karşı çıkmak umursamaz olmak çünkü seni kölesi olarak görüyorlar saygı duymuyorlar çalışmak istiyorun ne güzel işte ama önünü kesmeleri çok saçma cahiller baya
Soran+1 yılKariyer yapmak o kadar kolay değil diyorlar ve Ankara'da o iyi maaşla nasıl gecineceksin hep sirketin sana ayarladığı yerde mi kalacaksın falan diyorlar
Cevap sahibi+1 yılBir işin içine girmeden kimse neyin nasıl olduğunu bilmez çok önyargılı konuşuyorlar üstelik adamlar sana yer bile ayarlamış bence dişli ol ailen seni desteklemiyor kötüler iş para getirir ama ailem maneviyat bile getiremez bu saatten sonra sana bence Allah ıslah etsin onları :(
Soran+1 yılPişman olursun diyorlar bizi dinlemeyip gidersen bizi unut başında anne baba olmadan boynun hep bükük olur diyorlar ve başarılı olsan bile biz olmadığımız için hep mutsuz olursun diyorlar bedduamizi aliyorsun diyolar
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma davranıyorlar ev işi konusu neyse de iş konusunda niye böyle yapıyorlar normalde bir çocuğu doğurursun büyütüp besler sonra doğaya salarsın ki acımasızlığı görsün (iş bulsun özgür olsun vs) korumacı bir ailen var ama sığ bir koruma dusuncesizler
Soran+1 yılO kadar haklısın ki hayatımı hep onlar yönetiyor
Cevap sahibi+1 yılSarjim yüzde 1 dolsun dönünce bir kaç şey daha soylerim sıkma canını
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılNaptın konuştun mu sizinkilerle
Soran+1 yılKonustum ama hala anlamıyorlar
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsunn
Soran+1 yılUniyi baska şehirde okuyup bitirdim ve normalde okudugum sehirde kalacaktim ama okul bitince zorla geri dondurduler gelen is tekliflerini reddettirdiler. Yaklasik uc yildir aile evindeyim ve artik kendi duzenimi kurmak istiyorum ama izin vermiyorlar. Bizi dinlemeyip bu evden gidersen kotu yollara dusersin diyolar aile evi en güvenli limandir diyolar
Cevap sahibi+1 yılSeni evlendirmezler o zaman
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
@asdfghjklasdfgjsks knk paraya ihtiyacın var mı
Cevap sahibi+1 yılHer zaman var
- +1 yıl
İnsta eklesene bişey istiycem 500 atarım xanother8
Cevap sahibi+1 yılYalan söyleme knk baktım 0 takipçi 0 takip edilen
- +1 yıl
Kanka fake hesap açtım gerçek hesabımla yazamam
Cevap sahibi+1 yılNe istiyorsun bendenn
- +1 yıl
Nude
Cevap sahibi+1 yılf*ck off knk
- +1 yıl
Kanka yazsana ilk parayı atarım
+1 yılBence sen de bir şey almak için tuttur sürekli başlarının etini ye ya da yine vermezlerse evde bir şeyleri boz cok kullanilan, ya da suyu falan çok ac boşa aksın. İçin soğur belki
15 Yorumla
- +1 yıl
Senin adına çok sevindim. Mesleğin nedir ne iş yapıyorsun? Ben de iş arıyorum da. Aileler hep böyle tehdit ediyor ama sırf bizi dünyaya getirdiler diye sevmediğimiz anlasamadığımız insanlara katlanacak değiliz ömür boyu. Ne güzel kalacak yerin olacak kira derdin olmayacak neyine geçinemeyecekmişsin ki? Bence sen onları dinleme artık kendi yoluna bak, hayatını bu insanlara bakmakla geçiremezsin
- +1 yıl
Hem şiddet de varmış bence durma derim topla her şeyini arkana bakmadan git
Soran+1 yılDogru diyorsun ama bu evden gidersen kotu yollara dusersin aile evi en guvenli liman diyolar
- +1 yıl
Hangi kendini bilen ve mesleği olan bir kadın kötü yollara düşmüş ki, gözünü korkutuyorlar sen de inanıyor musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabana verdiğin para alınmaz. Zor vermez. Tefeci gibi konar.
00 Yorumla
+1 yılBabanızın öyle demesi doğru değil ama sizde bir daha vermezsiniz para bı işe girersin olur biter o parayı sana geri vermezler.
02 Yorumla
Soran+1 yılİse girmeme izin vermiyolar
- +1 yıl
Allah Allah neden
Cidden aile içinde hesaplarınız ayrıysa aile demek doğru olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yıl25
Durumu sıkışıktır. Yerinde olsam ısrar etmezdim. Ev geçindirmek bu dönemde gerçekten zor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılVerir olunca abartma ya.
00 Yorumla Geri alma ama bidahada para verme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. maalesef bizim insanlarımız
00 Yorumla
+1 yılİcraya ver gitsin kız
10 Yorumla
+1 yılSende babandan harçlık almiyormusun
12 Yorumla
Soran+1 yılHarçlık ayrı borc ayrı
- +1 yıl
Belki durumu sıkışık
+1 yılvermezler
03 Yorumla
- +1 yıl
herkes birilerinin sirtinda yasamaya alismis
Soran+1 yılMaaledef
+1 yılDava et
01 Yorumla
Soran+1 yılUgrasmak istemiyorum davayla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi