Ailem tüm parami elimden alıyor. Hukuken yapabileceğim bir şey var mı?

3 senedir çalışıyorum. Staj zamanlarım hariç. Uzun süre kendi işimi bulamadım. Ailem zorla is bul idareten falan dediler. 700 800 liraya günde 12 saat tezgahtarlik ayakkabicilik yaptım. Daha neler neler. Sigortasız calismisligim sigortalı dan fazla. Ağlaya Ağlaya ayaklarım da ki nasirlari az uglamadim. Bu arada üniversite mezunuyum. Yeni yeni kendi işimi buldum. Toparlanmana ayakta kalmaya çalışıyorum. 3 yıldır kurusu kurusuna para mı isterler. Ben onlara kolay kolay bişey de aldirmam. Günlük 9-10 tl (sadece ise gittiğim gunler) harçlık ve 80 lira yol parası. Gezmeye gitmek istesem taş çatlasin 20 lira alabilirim oda zar zor. He bide maaşımi alınca her ay olmasada iki ayda bir 50 lira para veriyorlar. Ben o kadar para kazanıyorum. Neden bana şunu yapmiyosunuz dediğim zaman. Bu evde uyuyosun yemek yiyosun camasirlarin kendin bu evde yikaniyo diyorlar. O kadar zoruma gitti ki. Birde evleniceksin gideceksin. Çok Afedersiniz b*kunda boncuk mu bulucam diyo annem. Mal mülk yapiyoruz diyolar ama ben biliyorum hepsi erkek kardeşim için. Bana simdi zirnik koklatmayan ele karisinca vermez ki. Ben onlarin kiziyim sanki rica minnet bana bakiyolar. Calismazsam hayatta huzur vermiyolar. Ailem beni kullanıyor mu? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Ailem tüm parami elimden alıyor. Hukuken yapabileceğim bir şey var mı?