Selammmss ✌️
En yakın arkadaşına “eski sevgilin bana yürüyor” diye mesaj atsan, tepkisi ne olur sence?
#sosyetic

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Gururun gönlüne bir beden büyük gelmiş ✌️
Selammmss ✌️
En yakın arkadaşına “eski sevgilin bana yürüyor” diye mesaj atsan, tepkisi ne olur sence?
#sosyetic

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Gururun gönlüne bir beden büyük gelmiş ✌️
Arkadaşıma eski sevgilin bana yürüyor diye bir mesaj atmam bana yürüyen o ayakları keserim olur biter arkadaşımın eski sevgilisi bana yürüyemez buna izin vermem
Ahahaha nasıl bu kadar eminsin fıstık
Belki elimde mesaj vs olursa onları gösterirdim ancak hiçbir tepki vermezdim, ne de olsa arkadaşımın o kişi ile bir geçmişi var. Benim eski sevgilim arkadaşımın fotoğraflarına iltifat etmişti mesaj üzerinden birkaç kez. Umrumda olmadı pek sadece kızın bana bunu söyleyiş tarzı kırıcıydı..
en yakın dostumun eski sevgilisi şerefsizin tekiydi. kızı çok üzdü. o yüzden arar küfür eder eder eder rhatlar kapatr suratına. aynısını ben de yaparım misssss
bizim aramıza erkek giremez kesinlikle. birbirimizi kırmayız üzmeyiz ihanet de etmeyiz
Bence inanmaz😃eski sevgilisini de beni de gayet iyi tanıyor.
EiG olabilirsin :D benimde arkadaşım asla inanmaz
Bi zahmet inanmasınlar en yakınlarımız😅Teşekkürlerr❤
♥️
Thanks babay 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
yanlış yazcim beybi*
sshsjsj kıyamam 😃♥️
Cevap
27Cevap
Öyle mesaj atmam kötü ben olurum
Nedenini sorardı ya da kanıt isterdi
Öğkk midem bulanır. 🤮 Eski, yeni sevgili mevgili dinlemem. Arkadaşımın üstüne bana yürüyeni direkt engellerim. Bize de yürümenin bir adabı, erdemi, yöntemi yolu vardır. Geçmişi, soyumla sülalemle yoldaşımla, akranımla, arkadaşımla kesişemez. Direkt soğurum.
Böyle bir mesaj atacak konumda hiçbir zaman olmadım olmam da en yakın arkadaşımsa ve eski sevgilisini bilmiyorsam ya da bilipte buna izin verdiysem asıl bana hayırdır yani hiç gerek yok bizde arkadaşlık bu demek değildir.
Senin eski sevgilin bana yürüyor diyecek kadar bunu dillendirme eğer ki böyle bir şey olursa da umursamam zaten yürüyen yürüyene bu devirde herkes birbirine giriyor görmezden gelirim belli bir süre sonra vazgeçer zaten
Mutluluklar dilerim ne diyim adı üstünde eski zaten bitmiş gitmiş
Yok sen diyorsun şakasına :D arkadaşının tepkisi ne olur bu durumda
Bravo 😅
Böyle bir mesaj atmaya gerek kalmadan, gereğini yaparım. 😃
Yok be şakasına :D denemek amaçlı
Kendi halimde bir insanım. En uyuz olduğum şey sürekli kaos peşinde koşan insanlar. Sonuçta adamın eski sevgili, kimse kimsenin tapulu malı değil bu dünyada
Öncelikle en yakın arkadaşımsa ister eski sevgilisi ister yeni sevgilisi olsun bana mesaj atamaz, eğer atma cesaretini gösteriyorsa o kızın en yakın arkadaşı değilimdir
Genel bir soru kişiye göre değişir. Genel olarak herkeste bir haaa s... tır vay bilmem ne diye devam eder ve eklenir eeee sen ne yaptın gibi sorular gelir. Konu kapandı
Önce eski sevgilisinin hakkından gelirdim. Aynı vakitte de arkadaşıma ekran görüntüsü yollardım. O da bayağı bir kastırırdı zannımca.
En yakın arkadaşıma öyle mesaj atmam çünkü eski sevgiliyi anında şutlarım yürümesine fırsat vermem
Bu arkadaşımın karakterine mizacına bağlıdır kimisi dövebilir kimisi sövebilir kimisi umursamaz bu kişinin karakterine göre değişecektir.
hmm
arkadaşıma inanırım tabi doğru söylüyordur :) bunu yaşadım birebir tabi arkadaşım onunla olmayı seçti beni kaybetti
Ne arkasından iş çeviririm nede giderim arkadaşıma yazarım.
benim böyle bir şey yapmayacağımı bildiği için söylemeye gerek duymam
Ben bunu arkadaşıma söylemem muhtemelen😃 direk o lavuğun haddini bildiririm 😂 hatta maraton koşsa umrumda olmaz kjgssfg
Gifteki hatun hoşuma gitti tamda sevdiğim yüz hatlarına sahip, arkadaşıma öyle desem küçük düşürücü bir plan yaparız biz çok sinsiyiz 😎
Blake lively
Ryan Reynoldla evlenmiş ben en yisi tazmanya adasından birisni bulayım kadın dolu çıktı 😏
En yakın arkadaşlarım kız o yüzden düşünmek bile kötü 😂
En yakın arkadaşımin eski sevgilisi Instagramdan bana yazmıştı hemen ss alıp kıza attım 😂
Devamı gelsin 😂
Devamı işte kız zaten biliyordu çocuğun karakterini güldük geçtik
Bir tepki vermemesi gerekiyor, ne de olsa eski sevgilisi. Bitmiş her şey
Sevgilisinden ayrilir hic sorup sorusturmadan.
Eski sevgilisi yok ama varsada sevgilisi zaten baydır herhalde
Gay*
İnanır ama sonra yalan söylediğim anlaşılırsa arkadaşlığımız zedelenir
Muhtemelen kaba bir tepkisi olurdu. Zaten bende öyle bir şey söz konusu olamaz.
İnsanlara iftira atmak yasal olarak suç şunun otuz bine kadar tazminat cezası var
Söylemem ona üzülmesin diye, ve o kişiyi de engellerdim kesinlikle
öyle bir şey olmaz, arkadaşımın eski sevgilisi ile muhatap olmuyorum.
Hemen arar der anlat hshshdhd
Amaç dedikodu hsjdhdhhd işim olmayacağını blr
Yakın arkadaşımın hiç eski sevgilisi olmamış ki nerden bilsin 😂
Yürüdü atmadım niye söyleyip üzeyim ki söylenecek bir şey mi bu
Bu imkansız da yakın arkadaşımın eski sevgilisi bana yürüyemez ben buna izin vermem
Neyi trollüyorsun yine der, öyle bir şey olamayacağını bilirler :D
Tepkisini görmek adına böyle bir mesaj atmam😂 ama bana böyle bir mesaj atmış olsaydı sevdiğimden değil eski eskide kalır ama onunla en yakın arkadaşım yüzünden bir araya gelmek istemezdim fakat umursamaz gözükmeye çalışırdım
soruyu anlamayan tek ben miyim 🥺
Yok anlamayanlar bile anladıkları şekilde görüş paylaşmış 😅
😀😀
Birincisi ben öyle bir mesaj arkadaşıma atmam ve onu üzmem kendi yöntemlerimle onun eski sevgilisine haddini bildirir postalarım.
muhtemelen benim telefonumu alır ve ona benmşim gibi yazar
Sen de yüricek kadar yüz vermişsin demekki knk HAYIRLI olsun mutluluklar dilerim derim...
EX olduğu için bir şey olmaz
o canım bi sana yürümemişti der kesin
Tepe tepe kullan kanka
tost yapalım mı?
Eski sevgilim yok der whjsnhjm
Düşüncesi bile çıldırtıyor
Yani bilemiyorum bence normal karşılar
İnanmaz 😂 O kerkenez benden nefret ederdi
Çocuğa sövmeye başlardı.
Öyle bir şey geçmez bizim aramızda ya
Umrumda olmaz karakterlerine bırakıyorum
Ben kimseyle o kadar samimi değilim
Lez mi olmuş der😄
En yakın arkadaşın erkek mi :D
Evet
shsjsj tamam
Yaşandı
Oha noldu sonra :D
Yani aslında beklediği bir durumdu. O yüzden pek şaşırmadı. Çocuğa haddini bildirdik beraber sonra konu kapandı
İyi yapmışsınız
Girl power ahahahdhd
shsjs 😅✌️
öyle mesaj atmam ki
Öyle mesaj atmam.
Eski sevgilisine beraber söveriz
Bi tur da sen bin der
Eski sevgilisi yok sadece flörtü var fhjhl
Naapim ya.
Benden intikam almak için seni kullanıcak sakın kanma der
Lezzetli bir dayak
Atamam. Üzülmesin.