açıkçası bana bu tarz mesajlar pek inandırıcı gelmiyor lakin bende şöyle bir durum mevcut ben sık sık rüya görebilen birisiyim ve ben de sıklıkla rüyamda konuştuğum kişileri görebiliyorum ve bunu karşımdaki kişiye anlatıyorum. olur öyle şeyler diye düşünüyorum kendi kendime :D
normal karşılarım. rüyalar bizim kontrolümüzde başlayan ve gelişen bir zihin ürünü değildir. tamamen kontrol dışı bilinçaltı zihin ürünüdür. adı üstünde bilinçaltı. yani bilincinde olmadığımız zihin. beni görmüşse ki bende bir çok kişiyi rüyamda gördüm, bu çok çok normal. bana böyle bir mesaj gelecek olsa, büyütmeye gerek yok. bilinçaltı zihnin sana oyun oynamış derim. diğer yandan bir şeyi ya da birisini çok takıntı haline getirmek, er ya da geç bilinçaltına yansıyacaktır.
Beni rüyasında görenin kim olduğuna bağlı bu durum... Kimisi var, anca rüyasında görür zaten 😏 Benden hoşlandığını da düşünebilirim. Hiçbir algı oluşmayabilir de... Tamamen kişiye ve beni nasıl gördüğüne bağlı...
Ben de sadece nasıl gördüğü ile alakalı bir durum. Kötü mü görmüş, iyi mi görmüş? Bunu daha çok önemserim. Yoksa insan rüyasında görebilir normal bir durum. Tabi rüyaya göre değişir diyelim. Bilinç altı bazen saçma sapan rüyalar gösterebilir.
Öyle tuhaf ya da farklı bir algıya kapılmam. İnsan başka bir insan birçok farklı şekilde rüyasından görebilir. Hemen art niye gütmeye gerek yok bana göre.
İşte feraset işte fazilet işte zarafet padişah kızı olmanın hakkını veriyorsun kuzu helal olsun 😉 Şaka bir yana güzel enerjin ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum kendi adıma ama apo beyi bilemem 🤷♀️😁😂
Kim diyor ona göre düşünürüz. 😄 Rüya bu sonuçta bilinçaltına da yerleşebilir ya da sıradan bir şey de olabilir, her şeye anlam yüklememek gerek ama beni nasıl gördüğünü merak ederim, bir de kimin gördüğüne tabii.
Görmüştür ona inanırım, ona sözüm yok. 😄 İçerik bakımından farklı düşüncelere kapılırım. Bir de neden ben derim, beni düşünmeyen, benim hakkımda konuşmayan beni neden rüyasında görsün derim. Kafamda kırk tane tilki dolanır. 😂😂
Rüyamda seni götürdüm manasına da gelir, aklımdan çıkmıyorsun da demektir. Evren bana, bize mesaj gönderiyor manası çıkar. Her açıdan yakın ilgiyi ifade ediyor
Ne yapıyordum diye sorarım belki de konuşma başlatmak için yapmıştır ama ciddi de olabilir çünkü ben de rüyamda alakasız insanları görebiliyorum. Buradakileri bile gördüğüm oldu.
Pek bir anlam ifade etmiyor. Çoğu arkadaşım beni rüyasında görüyor.😅Bu da sürekli o kişilerle irtibatta olup birlikte vakit geçirdiğim kişiler, bilinç altı şeysi anlam ifade etmiyor yani.
Uzun zamandır konuşmadığım ve aslında normal muhabbet açmaya çekinen biridir büyük ihtimalle Sırf konuşabilmek için yalandan da yazmış olabilir diye düşünüp cevap vermek istemezdim.