Bir rüya gördüm etkisinde kaldım haşa yorumlayamazsınız tabi ama merak ettim ne çağrıştırıyor falan
2 ay
Cevap
4Cevap
Sen neye yorumlarsa o çıkıyor gerçekten
Kız sorma çok değişik rüya
Ne gördünn
Dalga gecmek yok tmam mi agshsbs Bak dalga geçmeyin benim rüyam öyle işte değişik silüetlerin oldugu korkunc ya da degisik ruyalardan değil oldukca komik sonu husranla biten bi ruya qudnekkdke Şimdi rüyamda bi adam vardi gayet yakışıklı beyfendi biri tanışalı iki gün olmuş ama biz bi yola çıkmışız beraber ama beni nasıl seviyor anlatamam nasıl ilgi göstereceğini şaşırıyor adam böyle yolda gördüğü selam verdi amcalarla dedelerle herkesle iyi anlaşıyor sonra biz hastaneye gidiyoruz bunun sira numarası 22 işte baktım sıra bize geldi ben girdim içeri sonra ona seslendim dedim bak 22 dedi hani sıra bizde oda dediki yok bizim sıra 8 falan ama evet sıra bizde herneyse işte geldi yanıma ben doktora doğru dönük oturdum doktorda ee anlat bakalım dedi sonra lafını bitiremedin aaa dedi şaşırdı bende arkamı döndüm baktım diz çökmüş bana bi yuzuk kutusu uzatıyor bende utandım falan herkes bizi cekiyo neyse sonra kutuyu bi actim icinde bilezik var bende rezil oldum diye uzulmeye basladim doktora dönüp dedimki buna psikiyatri ilaci yazamiyor muyuz oda hayir ama istersen sakinlestiric yapabiliriz dedi wodnekdkeodk ay Allah'ım neyse iste ben çıktım ama nasi yağmur yağıyor bi müzik çalmaya başladı ama o kadar güzel o kadar hoş ki anlatamam aradım bulamadım müziği hahshsh neysee sonra işte ben o duyguyla hem sinir hem öfke hem üzüntü hem utanç duygusu ile kosmaya basladim hava yağmurlu arkada muzik caliyo falan whshsjs ruyada etkilendiğim yer arkamdan bagirarak ona gitme ben sensiz yapamam diye bagirip aglamasiydi ama ben de düşünüyorum hani ben nere gidicem falan diye wbshekdk neyse tamam komik bi rüya ama hani insan bazen en saçma bi sahnenin bile etkisinde kalır ya benimde öyle bir şey oldu
Ay cidden mi🥹
Bende benzerini gördüm iki yıl sonra sevgilim olmuştu
Ayrilmadiniz dimi
Ih biz ayrıldıkta güzel bir ilişkiydi inşallah siz ayrılmazdınız
anlatırsan yorumlamaya çalışırım
Bak dalga geçmeyin benim rüyam öyle işte değişik silüetlerin oldugu korkunc ya da degisik ruyalardan değil oldukca komik sonu husranla biten bi ruya qudnekkdke Şimdi rüyamda bi adam vardi gayet yakışıklı beyfendi biri tanışalı iki gün olmuş ama biz bi yola çıkmışız beraber ama beni nasıl seviyor anlatamam nasıl ilgi göstereceğini şaşırıyor adam böyle yolda gördüğü selam verdi amcalarla dedelerle herkesle iyi anlaşıyor sonra biz hastaneye gidiyoruz bunun sira numarası 22 işte baktım sıra bize geldi ben girdim içeri sonra ona seslendim dedim bak 22 dedi hani sıra bizde oda dediki yok bizim sıra 8 falan ama evet sıra bizde herneyse işte geldi yanıma ben doktora doğru dönük oturdum doktorda ee anlat bakalım dedi sonra lafını bitiremedin aaa dedi şaşırdı bende arkamı döndüm baktım diz çökmüş bana bi yuzuk kutusu uzatıyor bende utandım falan herkes bizi cekiyo neyse sonra kutuyu bi actim icinde bilezik var bende rezil oldum diye uzulmeye basladim doktora dönüp dedimki buna psikiyatri ilaci yazamiyor muyuz oda hayir ama istersen sakinlestiric yapabiliriz dedi wodnekdkeodk ay Allah'ım neyse iste ben çıktım ama nasi yağmur yağıyor bi müzik çalmaya başladı ama o kadar güzel o kadar hoş ki anlatamam aradım bulamadım müziği hahshsh neysee sonra işte ben o duyguyla hem sinir hem öfke hem üzüntü hem utanç duygusu ile kosmaya basladim hava yağmurlu arkada muzik caliyo falan whshsjs ruyada etkilendiğim yer arkamdan bagirarak ona gitme ben sensiz yapamam diye bagirip aglamasiydi ama ben de düşünüyorum hani ben nere gidicem falan diye wbshekdk neyse tamam komik bi rüya ama hani insan bazen en saçma bi sahnenin bile etkisinde kalır ya benimde öyle bir şey oldu
Dile getir bakalım yorumlayalım
Bak dalga geçmeyin benim rüyam öyle işte değişik silüetlerin oldugu korkunc ya da degisik ruyalardan değil oldukca komik sonu husranla biten bi ruya qudnekkdke Şimdi rüyamda bi adam vardi gayet yakışıklı beyfendi biri tanışalı iki gün olmuş ama biz bi yola çıkmışız beraber ama beni nasıl seviyor anlatamam nasıl ilgi göstereceğini şaşırıyor adam böyle yolda gördüğü selam verdi amcalarla dedelerle herkesle iyi anlaşıyor sonra biz hastaneye gidiyoruz bunun sira numarası 22 işte baktım sıra bize geldi ben girdim içeri sonra ona seslendim dedim bak 22 dedi hani sıra bizde oda dediki yok bizim sıra 8 falan ama evet sıra bizde herneyse işte geldi yanıma ben doktora doğru dönük oturdum doktorda ee anlat bakalım dedi sonra lafını bitiremedin aaa dedi şaşırdı bende arkamı döndüm baktım diz çökmüş bana bi yuzuk kutusu uzatıyor bende utandım falan herkes bizi cekiyo neyse sonra kutuyu bi actim icinde bilezik var bende rezil oldum diye uzulmeye basladim doktora dönüp dedimki buna psikiyatri ilaci yazamiyor muyuz oda hayir ama istersen sakinlestiric yapabiliriz dedi wodnekdkeodk ay Allah'ım neyse iste ben çıktım ama nasi yağmur yağıyor bi müzik çalmaya başladı ama o kadar güzel o kadar hoş ki anlatamam aradım bulamadım müziği hahshsh neysee sonra işte ben o duyguyla hem sinir hem öfke hem üzüntü hem utanç duygusu ile kosmaya basladim hava yağmurlu arkada muzik caliyo falan whshsjs ruyada etkilendiğim yer arkamdan bagirarak ona gitme ben sensiz yapamam diye bagirip aglamasiydi ama ben de düşünüyorum hani ben nere gidicem falan diye wbshekdk neyse tamam komik bi rüya ama hani insan bazen en saçma bi sahnenin bile etkisinde kalır ya benimde öyle bir şey oldu
Kız hayırlı bir kısmet işte 22 de ya 22 gün sonra ya da bir ayın 22. Gününü simgeliyor sabret nasbin yolda rüyası bu bence
Kendimde böyle bi macera dolu rüya görmüştüm yıllar sonra yaşadım lakin o mutluluk kısa sürmüştü ve senin rüyama gelicek olursam Baya büyüleyici ve Bilezik meslek anlamına gelir demekki tıp veya sağlık alanında bi iş teklifi gelicek sevdiğin birinden sevgilnden belkide ve koşma kısmına gelicek olursam yağmurlu bi günde diyorsun içini ferahlaticak sana iyi gelicek biri olucak lakin geçmişini ardında bırakırsan kısacası en sade ve yalın düşüncelerim bunlar olurda başka veya yardımcı olabilcegim sanatsal bi konuolursa dilediğince yazabilirsin
Ya ben bide seyi merak ettim ben arkamı dönüp giderken bana arkamdan sey dedi ona gitme sen ona gidersen ben dayanamam sensz yapamam falan dedi ama kimden bahsetti anlamadım bu kafama takıldı
Ne gördün
Herkese tek tek kopyaladım attım Allah'ım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂Bak dalga geçmeyin benim rüyam öyle işte değişik silüetlerin oldugu korkunc ya da degisik ruyalardan değil oldukca komik sonu husranla biten bi ruya qudnekkdke Şimdi rüyamda bi adam vardi gayet yakışıklı beyfendi biri tanışalı iki gün olmuş ama biz bi yola çıkmışız beraber ama beni nasıl seviyor anlatamam nasıl ilgi göstereceğini şaşırıyor adam böyle yolda gördüğü selam verdi amcalarla dedelerle herkesle iyi anlaşıyor sonra biz hastaneye gidiyoruz bunun sira numarası 22 işte baktım sıra bize geldi ben girdim içeri sonra ona seslendim dedim bak 22 dedi hani sıra bizde oda dediki yok bizim sıra 8 falan ama evet sıra bizde herneyse işte geldi yanıma ben doktora doğru dönük oturdum doktorda ee anlat bakalım dedi sonra lafını bitiremedin aaa dedi şaşırdı bende arkamı döndüm baktım diz çökmüş bana bi yuzuk kutusu uzatıyor bende utandım falan herkes bizi cekiyo neyse sonra kutuyu bi actim icinde bilezik var bende rezil oldum diye uzulmeye basladim doktora dönüp dedimki buna psikiyatri ilaci yazamiyor muyuz oda hayir ama istersen sakinlestiric yapabiliriz dedi wodnekdkeodk ay Allah'ım neyse iste ben çıktım ama nasi yağmur yağıyor bi müzik çalmaya başladı ama o kadar güzel o kadar hoş ki anlatamam aradım bulamadım müziği hahshsh neysee sonra işte ben o duyguyla hem sinir hem öfke hem üzüntü hem utanç duygusu ile kosmaya basladim hava yağmurlu arkada muzik caliyo falan whshsjs ruyada etkilendiğim yer arkamdan bagirarak ona gitme ben sensiz yapamam diye bagirip aglamasiydi ama ben de düşünüyorum hani ben nere gidicem falan diye wbshekdk neyse tamam komik bi rüya ama hani insan bazen en saçma bi sahnenin bile etkisinde kalır ya benimde öyle bir şey oldu
Özet?
Of abicim madem okumican niye yorum yapiyosun saka misjn sen
Anlatırsan anlarız mq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyalar bazen öyle bir çarpar ki, güne bile onların gölgesi düşer 🌙✨
Ne gördüğünü yazmamışsın, o yüzden sadece enerjisini hissedebiliyorum. Etkisinde kaldıysan, orada bastırdığın bir duygu ya da görmezden geldiğin bir durum vardır genelde.
İstersen rüyayı detaylı yaz, semboller üzerinden gidelim. Beraber bakalım, senin iç sesin ne anlatmak istemiş 💫