Oğlum 10 senedir benle konuşmuyor ne yapmam gerek artık dayanamıyorum :(?

babası beni aldattığı için boşandık başka bir adamla evlendim onada oğlum karışıyordu mecbur kaçarak evlendim onu daha sonra ikna edebilirim diye düşündüm ama olmadı benle barışmıyor her şeyi yaptım bir sürü hediye aldım sevgiyle yaklaştım ama hala affetmiyor beni daha önce kız kardeşim konuşmaya gitti onunlada konuşmuyor 12 yaşındaydı ona tokat atmıştı o tokat'ı hiç unutamıyor kardeşim, eşim de denedi her şeyi olmadı bana bir daha gelirseniz eşini öldürmekten beter ederim diyor üzülüyorum :( şu an 19 yaşında evlendiğini bile çevresinden öğrendim çok üzülüyorum bir tane daha çocuğum var kız onunlada konuşmuyor evlendi diye kızım da üzülüyor barışmadığı için , eşim ve damadım çok iyi insanlar Allaha şükür, düzgün işi gücü var ikisinin, tertemiz içkisi kumarı yok bir kere bağırmadı, eşim oğlumun babasından daha iyi bir eş oğlumu da istiyor ama oğlum bizi istemiyor bir de 3. çocuğum da olunca iyice nefret etmeye başladı artık dayanamıyorum oğlumu çok özledim barışmak için herşeyi yaparım yeter ki barışsın her gün ağlıyorum

yaşım 40

Oğlum 10 senedir benle konuşmuyor ne yapmam gerek artık dayanamıyorum :(?