19 yaşında bir oğlum var, babası ile 5 yıldır ayrıyız. Bu sürede benim hiç ilişkim olmadı ama 2 ay önce sevgilimle tanıştım ve hoş bir adam yani.
Oğlum bunu öğrenince bana tavır koydu bir haftadır tek kelime etmedi. Ne yapmalıyım?
19 yaşında bir oğlum var, babası ile 5 yıldır ayrıyız. Bu sürede benim hiç ilişkim olmadı ama 2 ay önce sevgilimle tanıştım ve hoş bir adam yani.
Oğlum bunu öğrenince bana tavır koydu bir haftadır tek kelime etmedi. Ne yapmalıyım?
Oğlunuzun size karşı mesafeli davranmasının nedeni, sevgilinizin olması olabilir ancak başka nedenler de olabilir. Her durum farklıdır ve buradan tam olarak nedeni bilmek zordur. Gençler ve yetişkinler, hayatlarında farklı dönemlerde duygusal değişimler yaşarlar. Sevgilinizin olması, oğlunuzun hayatında da bir değişikliğe neden olabilir ve bu da onun davranışlarını etkileyebilir. Gençlerin ve yetişkinlerin arkadaşları ve sosyal çevreleri ile ilişkisi önemlidir. Sevgilinizin olması, oğlunuzun ilgi alanlarında ve sosyal yaşamında değişikliklere yol açmış olabilir. Gençler, bağımsızlık ve özerklik kazanma döneminde oldukları için ebeveynleriyle aralarında zaman zaman gerilimler yaşayabilirler. Sevgilinizin olması, oğlunuzun ebeveynleriyle olan ilişkisini de etkileyebilir.
Cevap
10Cevap
Çok deli çağları ne yaparsan yap ters teper. Annesini paylaşmak istemez. Sevgilinin ne yapıp edip kendini kabullenirmesi lazim oğluna
Hayatına bak alışır adam ilgilensin kazanmaya çalışsın
19 yaşında çocuk yani. Ergenlik işte. Boş ver. Geçer zamanla.
Seni paylaşmak istemiyor kıskanıyor eğer evliliğe ikna edemezsen hiç konuşmaz ikinci evliliğin hiç yürümez onu düşünmekten
Orta doğu kültüründe bu hep oluyor nedense ne saçma kültür arkadaş
Haklı sonuna kadar
Nasıl haklı?
Oğlun haklı olarak kiskanmis erkek annesini paylaşmaz
durumu anlayacağı şekilde anlatmalısın
Seks yaptığınızı gördü ise ondandır
Rahatlamak seninde hakkın ama erkek aklı işte
Selam sen iyimisn
Alistirman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?