Bilgisi olan yazabilir mi
Anne baba ve meme diyebiliyor onun dışında konuşmuyor. İsteklerini eliyle gösteriyor ne yapmam lazım
Bilgisi olan yazabilir mi
Anne baba ve meme diyebiliyor onun dışında konuşmuyor. İsteklerini eliyle gösteriyor ne yapmam lazım
Konuşma terapistine götürebilirsiniz. Yorumlarda çizgi film izlet yazılmış ama olabildiği kadar ekrandan uzak tutulması gerekiyor konuşmada gecikmeye sebep oluyor. Siz onun yerine konuşmayın mesela bir şeyleri eliyle işaret ettiğinde (mesela araba) aaa araba mı demeyin ona söyletmeye çalışın. Onunla bol bol konuşun bir şeyler anlatın, kitap okuyun
Ben 3.5 yaşına kadar sadece ağlıyormuşum özel eğitime gittim bundan 19 yıl önce den bahsediyorum sonra ders göre göre konuşmaya başlamışım sizinki anne baba diyebiliyor en azından sıkıntı göremiyorum zamanla açılır dili iyice
Cevap
7Cevap
instagram.com/dktbetulozsoy?igshid=OGRjNzg3M2Y=
Bu hocayı takip edin faydası olacak
Erkek çocukları öyle olabiliyor. Ailenizde ya da eşinizin ailesinde bile olabilir büyüklere sorarsanız.
Kendi doktoruna baktır önce dil yapışık lığı vb var mı diye eğer yoksa dil konuşma terapisti ne götürün
4 yaşıma kadar konuşmamışım konuşabildiğime rağmen beni sınamayın
Dil ve konuşma terapistine başvurabilirsiniz kuzenim bu işi yapıyor ve seansı 500 lira
Çizgi film izlet orada öğreniyor
İzliyor
Benim çocuk orada ilerletti konuşmayı biraz ilgi göster yani konusturmaya çalış
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bazı cocuklar geç konuşuyo illa ki bi sorun olduğu anlamına gelmez ama her ihtimale karşı bi doktora götür bence
Bol bol konuşman lazım
Konuşurken tutulma oluyor mu?
Hayır çok güzel anne diyor onun dışında bilmiyo
Sıkıntı etme bu durumu 4 yaşına kadar devamı gelir
İnşallah 🙏
İlk çocuğun mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?