Bi ablam var benden 2 yaş büyük , aynı evde yaşamamıza rağmen tek kelime dahi etmiyoruz birbirimizle, bi kaç gün sonra evleniyo , hiç samimi de değiliz ama yinede böyle ayrılsın istemiyorum evden. ne yapmam gerekiyor?
Ablanızla tek keli̇me dahi edememek nasıl hissettirir?
Bir ablam yok kız kardeşim de yok, olsun çok isterdim. Ablanla bu durumunuz neden kaynaklı , bir sebebi var mı ya da ablanın duruşu mu bu orasını bilmiyorum ama belki de evlenip evden ayrılacak diye sitres içerisindedir , içine kapanmıştır
Üzücü olmuş. Ben ablam, evlenırken cok uzulmustum yatılı calısırdı 15 gunde bı gelırdi eve ona, ragmen hıc istememiştim evlenmesi. Duygunu ıfade edebılırsin, cekınıyorsan onun bı işini hallederken fırsat kolla o sırada dile getir hıslerıni. Evlılık gıdısleri üzücü olur, hıslerını dıle getırmen onu mutlu eder bence..
Nedenki? Ben olsam bir konuşma yapardım Ne kötü bir durum! Kan bağı var ama bag yok. Evliliği kötü gitse falan, rahat rahat acılamazda. Dahada uzaklaşır.. O yüzden konuş Sık sık görüşün
O biraz aile'nin genel yapısıyla alakalı mesela benim de abim var bizde fazla muhabbet etmeyiz, başka insanlar gibi abi kardeş ortak bir şey yapmayız, çünkü aileden görmedik.