Aile & Toplum Yarın Bayram!🥳 Siz bayramda harçlık alan taraf mısınız yoksa veren mi🥳🤎? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor 😄😄😄Bayramlar da harçlık mı alıyorsunuz yoksa harçlık mı veriyorsunuz?🥳💖 Yarın Bayram!🥳 Siz bayramda harçlık alan taraf mısınız yoksa veren mi🥳🤎? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. hani toplumda diyorlar ya "eşek kadar oldun" . Harçlık almamı kaldı :D 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hiç biri değilim 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl İkisinide yapmıyorum ama harçlık verecek varsa IBAN atabilirim sevap kazanın diye haha 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sjxhxubf Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Alacağım da vereceğim de.😂Güzel detaylar bunlar.Gife de bayıldım!!! 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Harçlık veren tarafım artık. 😃Tüm KS halkının bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Mutlu nice bayramlara... 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Veren taraftayim :D annemin elini öpüyorum o bile benden harçlık alıyor anlamadım nasıl bir tezgaha denk geliyorum 1 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ben işte olacam, genel müdürün elini öpsem harçlık verirmi acaba 1 0 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İkisi de değilim ne alırım ne veririm, sadece babam veriyor 🌸 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Veren tarafım.Hatta bunun için ile baya para ayırıyorum. Bir ton yeğen var. 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl 7 adet yeğenim var :D o yüzden veren taraf oluyorum :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kurban bayramında harçlık verilir mi ki? Zaten bütün para kurbana gidiyor bir de para vermezler o şeker bayramında yapılır 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. İkisi de değilim işsizim parasız yaşıyorum harçlık veremem zaten 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Veren de, alan da değilim 🙄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzdün🥺 :d Yorumla
rrumsd Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Alan da değilim verende büyüdüğüm için vermiyorlar veremiyirum çünkü kendi paramı kazanamıyorum 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Vereceğiz galiba 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Bayağıdır veren taraftayım 💸💷💶💰💴 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Artık veren taraf. 1 0 Yorumla
iiqueen Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Kimse artık harçlık vermiyor bana 😞 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimsesiz tarafız gurbetteyiz😂 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı. İkiside 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Veren 1 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Alan taraf 1 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl İyi güzel benim gibi Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl alan taraf 1 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl İyi bende vereyim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Veren taraf 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Harçlık veren 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. 2side 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. veren 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
hani toplumda diyorlar ya "eşek kadar oldun" .
Harçlık almamı kaldı :D
Hiç biri değilim
İkisinide yapmıyorum ama harçlık verecek varsa IBAN atabilirim sevap kazanın diye haha
Sjxhxubf
Alacağım da vereceğim de.😂
Güzel detaylar bunlar.
Gife de bayıldım!!! 😂
😄😄
Harçlık veren tarafım artık. 😃
Tüm KS halkının bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Mutlu nice bayramlara...
Veren taraftayim :D annemin elini öpüyorum o bile benden harçlık alıyor anlamadım nasıl bir tezgaha denk geliyorum
Ben işte olacam, genel müdürün elini öpsem harçlık verirmi acaba
İkisi de değilim ne alırım ne veririm, sadece babam veriyor 🌸
Veren tarafım.
Hatta bunun için ile baya para ayırıyorum.
Bir ton yeğen var.
7 adet yeğenim var :D o yüzden veren taraf oluyorum :D
Kurban bayramında harçlık verilir mi ki? Zaten bütün para kurbana gidiyor bir de para vermezler o şeker bayramında yapılır
İkisi de değilim işsizim parasız yaşıyorum harçlık veremem zaten
Veren de, alan da değilim 🙄
Üzdün🥺 :d
Alan da değilim verende büyüdüğüm için vermiyorlar veremiyirum çünkü kendi paramı kazanamıyorum
Vereceğiz galiba
Neneme harçlık verecem. Devir döndü.
Bayağıdır veren taraftayım 💸💷💶💰💴
Artık veren taraf.
İkisi de yok maalesef
Harclik veriyoruz.😁
çok şükür alan tarafım hâla :D
Kimse artık harçlık vermiyor bana 😞
Kimsesiz tarafız gurbetteyiz😂
Bir babamdan alırım bitti gitti. 😄
harçlık veren taraf 😅
İkiside