Ramazan Bayramda harçlık alan mı olacaksınız yoksa veren mi 💸? dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 WNDJCNDNFNC Harçlık veren👛 Harçlık alan👛 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper Soru!💃Teşekkürler💙 Bayramda harçlık alan mı olacaksınız yoksa veren mi 💸? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç biri ne alacağım ne vereceğim :D bana dokunmayan kişi nerede ne yapıyorsa yapsın 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl https://youtube.com/shorts/f-5Yu_dEQFM?feature=share 1 1 Yorumla dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Ehfjfbbfj Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Sanırım bu bayram da harçlık veren olacağım. 🧚🏻♀️ 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Harçlık vermemek için evden çıkmayı düşünmüyorum ve telefonumu da kapatıcam asddjk 1 3 Yorumla dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Andufndjfn cimri Yorumla Alessapl +1 yıl Deme öyle deme üzme beni tosunum asddjdk Yorumla dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Enfjfgdn Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yıllardır harçlık alan oldum, öyle de devam edecek. 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bir sürü 20 ve 10 luk banknot hazırladım. Ben veren olma yaşındayım artik 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Yigenlerime veririm bana veren olmaz nasılsa 😄 1 0 Yorumla
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bayramda harçlık almıyorum kimseye de vermiyorum 😄 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 800 lira aldım şimdiden hadhasfh 1 1 Yorumla dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Dbdjdbnf Yorumla
canbarru Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Veren oldu da biz mi almadık yani ( ooooo kötü anlaşılabilir de olsun) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hiç biri ne alacağım ne vereceğim :D bana dokunmayan kişi nerede ne yapıyorsa yapsın
Ehfjfbbfj
Sanırım bu bayram da harçlık veren olacağım. 🧚🏻♀️
Harçlık vermemek için evden çıkmayı düşünmüyorum ve telefonumu da kapatıcam asddjk
Andufndjfn cimri
Deme öyle deme üzme beni tosunum asddjdk
Enfjfgdn
Yıllardır harçlık alan oldum, öyle de devam edecek.
Bir sürü 20 ve 10 luk banknot hazırladım. Ben veren olma yaşındayım artik
Yigenlerime veririm bana veren olmaz nasılsa 😄
Bayramda harçlık almıyorum kimseye de vermiyorum 😄
İnşallah harçlık alırım
800 lira aldım şimdiden hadhasfh
Dbdjdbnf
Veren oldu da biz mi almadık yani ( ooooo kötü anlaşılabilir de olsun)
ne alan ne de veren olucam sanırım. :D
Büyüdük artık harçlık veririz
Ne alacam Ne verecem
Minimum düzeyde olması dileğiyle!!
Bayramda uzak olucaz bea
Acı gerçek veren olacağım. Ne ara yaşlandık 🥲
ikiside olucam
Veren
Hem alan hem veren 😅
Alan 😌
Veren konumundayım
Kısmet artik