Ramazan Bayramda harçlık alan mı olacaksınız yoksa veren mi 💸? dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 WNDJCNDNFNC Harçlık veren👛 Harçlık alan👛 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler5 ay Süper Soru!💃Teşekkürler💙 Bayramda harçlık alan mı olacaksınız yoksa veren mi 💸? Cevapla 39 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
çakırınkurşunuFenomen Takip Et Guru Yaş: 23 5 ay Sanırım bu bayram da harçlık veren olacağım. 🧚🏻♀️ 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 5 ay https://youtube.com/shorts/f-5Yu_dEQFM?feature=share 1 1 Yorumla dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ 5 ay Ehfjfbbfj Yorumla
u Alessapl Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 100% 5 ay Harçlık vermemek için evden çıkmayı düşünmüyorum ve telefonumu da kapatıcam asddjk 1 3 Yorumla dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ 5 ay Andufndjfn cimri Yorumla Alessapl 5 ay Deme öyle deme üzme beni tosunum asddjdk Yorumla dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ 5 ay Enfjfgdn Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Yıllardır harçlık alan oldum, öyle de devam edecek. 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Bir sürü 20 ve 10 luk banknot hazırladım. Ben veren olma yaşındayım artik 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 86% 5 ay Yigenlerime veririm bana veren olmaz nasılsa 😄 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç biri ne alacağım ne vereceğim :D bana dokunmayan kişi nerede ne yapıyorsa yapsın 1 0 Yorumla
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% 5 ay Bayramda harçlık almıyorum kimseye de vermiyorum 😄 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 5 ay 800 lira aldım şimdiden hadhasfh 1 1 Yorumla dǝuʎǝzııqıɥɐsuıuɐʞǝɯ 5 ay Dbdjdbnf Yorumla
canbarru Takip Et Xper 1 Yaş: 24 5 ay Veren oldu da biz mi almadık yani ( ooooo kötü anlaşılabilir de olsun) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sanırım bu bayram da harçlık veren olacağım. 🧚🏻♀️
İnşallah harçlık alırım
Ehfjfbbfj
Harçlık vermemek için evden çıkmayı düşünmüyorum ve telefonumu da kapatıcam asddjk
Andufndjfn cimri
Deme öyle deme üzme beni tosunum asddjdk
Enfjfgdn
Yıllardır harçlık alan oldum, öyle de devam edecek.
Bir sürü 20 ve 10 luk banknot hazırladım. Ben veren olma yaşındayım artik
Yigenlerime veririm bana veren olmaz nasılsa 😄
Hiç biri ne alacağım ne vereceğim :D bana dokunmayan kişi nerede ne yapıyorsa yapsın
Bayramda harçlık almıyorum kimseye de vermiyorum 😄
800 lira aldım şimdiden hadhasfh
Dbdjdbnf
Veren oldu da biz mi almadık yani ( ooooo kötü anlaşılabilir de olsun)
ne alan ne de veren olucam sanırım. :D
Büyüdük artık harçlık veririz
Ne alacam Ne verecem
Minimum düzeyde olması dileğiyle!!
Bayramda uzak olucaz bea
Acı gerçek veren olacağım. Ne ara yaşlandık 🥲
ikiside olucam
Veren
Hem alan hem veren 😅