Merhabalar. Öncelikle vereceğinize her cevap bir annenin yürüyene islicek. Bunu bilin. Bir buçuk sene önce eşimden zor bela boşandım. Annem evine istemedi. Amcamda kaldım. Bir tane kızım var. Onu yanima alamadım. Çünkü amcamlarda 4 erkek var ve bunların en büyüğü ben küçükken bana defalarca tecavüz eden. Bir pislik. Babasının yanında kalması daha doğruydu. Sonra orada çalışmaya başladım. Günlük 100 TL den bulaşık filan yıkıyorum aldığım paralarla hafata da bir gün kızımı görmeye gidip onunla harcardim. Aradan aylar geçti. Yıl oldu biriyle tanıştım görüştük (bir seneden fazla). Çok efendi biriydi. Ama uzaktan konuşuyoruz tabi farklı şehirlerderdegiz. Günün birinde o şerefsiz tecavüzcü gene bana sulanmaya başladı. Aileme herkese söyledim bana kizdilar. Kendini rezil ediyorsun dediler. Bende resti çektim kapıyı çarptım görüştüğüm adamla onun yaşadığı şehire geldik. Ailem bu adamı biliyor bu arada. Bu sürede tanıştırdim çünkü.
Evlendik. Çok şükür yüreği Altın gibi bir adam. Kızımı en son Nisan da gördüm işte. Şimdi arıyorum köpek babası evlenmiş. Kızımı görmek için annesinden izin alıcaksın diyor. Annesi kim ya annesi benim ben dedim. Evlendim. Seni sildi kızım şimdi eşime anne diyor dedi. Başımdan asağa kaynar sular döküldü. Ben bu kızı iki ay görmedim. Kızım beni dilemez cok seviyor beni. Sonra o it bana şu saate. Sonra karımla muhattap olucaksin diye kadının numarasını verdi. Kadına güzelce yazdım. Psikolojik açıdan böylesi daha iyi. Üvey babada mi kalsın vs vs boş boş konuştu. Üvey baba dedigi kişi her ay sokak hayvanlarına maaşının yarısı ile mama dagatir geri kalana Rabbim bereket koyar diyen bir adam. Bende sizin kanınız bozuk herkesi bozuk zannediyorsunuz dedim. Öyle ki kızımı göremedim. Göstermiyorlar psikolojisi bozulurmus. Unut diyolar içim yanıyor ne yapicam Allah rizasj için bişey diyin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer