Aile & Toplum Huhuu KS canlar, yaşıtlarınız evlenirken siz evde neler yapıyorsunuz bakayım? ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben bayrama hazırlık yapıyorum. Baklava ve börek açıyorum🥱 Güncellemeler+1 yıl 😜😬 Huhuu KS canlar, yaşıtlarınız evlenirken siz evde neler yapıyorsunuz bakayım? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Yalnızlığıma hayal kuruyorum sadece 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Geçen gün ilk okul arkadaşımı gördüm oğlu 7 yaşına gelmiş ^^' En küçük kardeşime Eylül de kız istemeye gideceğiz bakalım bize ne olacak haha 1 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Hadi bakalım pirinç pilavı darısı başına Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Böyle iyi be ^^ Yorumla
mat_teacher_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ev işi güç aynı boşversene evlilikte boş dengini bulamadıktan sonra kötü 3 2 Yorumla DreamGhosters +1 yıl tiçırda bulamıyorsa herkes ölsün Yorumla mat_teacher_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Baklava, börek, sarma, temizlik takılıyoruz biz de öyle. 😄 2 3 Yorumla DreamGhosters +1 yıl sarmamı dedin 🤩😍 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Evet 😅 Osmanlı Mutfağı 😜😄 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Ellerim hassas olmadığı için yapamadığım ama en çok sevdiğim yemek üzüm ya da dut la yapılmış olacak, Öhm Öhm eve haber et akşama görücün var Yorumla
Islataner Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Ben evliyim ve daha yeni güzel bir şey yaptık hanımla 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hahahahahahahahahahahahahah çok fenaydı ya, saksı suluyorum 1 3 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Boş saksıyı neden suluyorsunuz, o çiçek olmasın 😂 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Sabır bambusu 6 yıl sonra çıkıyor 🤣🌹 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl İnşaAllah 😄 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Eve gittigim gibi birkac saat burada takilip uyuyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bende baklava açıyorum bayramlarda , baklavacı geldi hağnım 😀 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evde yaşlanıyorum işim yok sevgilim eşim yok sosyal hayatım yok 1 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Tavanla beraber duvarlara bakiyoz 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Klima başında tüm aile oturuyoruz napalum😌 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Bakıyoruz işte, bulursak evleneceğiz 🙂 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Başkasının ne yaptığı umrumda değil. 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dizi izliyorum 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çalışıyorum 1 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Okul okuyoruz valla 1 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. temizlik 🥴 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yalnızlığıma hayal kuruyorum sadece
Geçen gün ilk okul arkadaşımı gördüm oğlu 7 yaşına gelmiş ^^'
En küçük kardeşime Eylül de kız istemeye gideceğiz bakalım bize ne olacak haha
Hadi bakalım pirinç pilavı darısı başına
Böyle iyi be ^^
Ev işi güç aynı boşversene evlilikte boş dengini bulamadıktan sonra kötü
tiçırda bulamıyorsa herkes ölsün
😂😂😂
Baklava, börek, sarma, temizlik takılıyoruz biz de öyle. 😄
sarmamı dedin 🤩😍
Evet 😅
Osmanlı Mutfağı 😜😄
Ellerim hassas olmadığı için yapamadığım ama en çok sevdiğim yemek üzüm ya da dut la yapılmış olacak, Öhm Öhm eve haber et akşama görücün var
Ben evliyim ve daha yeni güzel bir şey yaptık hanımla
Hahahahahahahahahahahahahah çok fenaydı ya, saksı suluyorum
Boş saksıyı neden suluyorsunuz, o çiçek olmasın 😂
Sabır bambusu 6 yıl sonra çıkıyor 🤣🌹
İnşaAllah 😄
Eve gittigim gibi birkac saat burada takilip uyuyorum
bende baklava açıyorum bayramlarda , baklavacı geldi hağnım 😀
Evde yaşlanıyorum işim yok sevgilim eşim yok sosyal hayatım yok
Tavanla beraber duvarlara bakiyoz
Klima başında tüm aile oturuyoruz napalum😌
Walking Dead izliyorum🤣🤣🤣
Okumaya çalışıyoruz be