Çocukluktan kalan eziyet?

Oncelikle ben 23 yasindayim 3 cocuk annesiyim 3 cuye hamileyim ve esimle bosaniyorum cocuklugumda babam bana tacizde bulunmustu ve ben yillarca susmustum daha 6 7 yasindaydim cok iyi hatirliyorum babam ozel yerlerimi elliyordu neyse ben anneme soyledim annem babama saldirdi ama kimseye diyemedik sikayetxi olamadik cunku 2 tane erkek abim vardi onlarin gelecegini dusunduk neyse bu adamin yuzune vurduk ama yuzsuz ya kabulenmedi yalan dedi neyse 18 yasina geldim erkek arkadasmla kaçtim tabi onada soyledim bunu babam evlenme vermem gelirse kovarim dedi bende kaçtim evden evlendim 4 senelik evliyim ama 4 senede oda bana izdirap yasatti kayinvalidemle kaliyorduk ayni evde o bi yandan kocam biryandan kocam bana siddet uygulamaya basladi ben 4 senede 4 kez evi terk ettim gene baba evine dondum annem yasiyordu ozamanlar annem öleli 9 ay oldu ve ben Şu an küs geldim babamla ayni evdeyim 2 aydir ve Şu an bana birsey diyemiyor yapamiyor cunku bu deda onu öldürecegimi biliyor ben Şu an 4 aylik hamileyim ve esim 2 aydir beni aramadi sormadi 2 kizim esimde kaynanam bakio vermiyorlar diyorlarki biz o eve bu cocuklari vermeyiz o serefsiz babasina Şu an esim susuyor kimseye demiyor neden vermedigini sadce ben bakarim diyor neyse ben Şu an piskljk olarak berbat haldeyim ve 2 gundur esim mesaj atiyor seni seviyorum benle oturup konussaydin halledebilirdik bu cocuklari neden biraktin gittin babamla eşm ayni kafadalar esim siddet kufur ahlaksizlik bana karsi kopek gibiydi neyse ben Şu an kimseye derdimi anlatamiyorum esim diyir don gel ablam benle konustu yanlis yapmisim sana karsi ben esseklik yapdim sana birak o adami don evine gerekirse ben giderim bu evden ama onuda affedemiyorum babami zaten affetmiyorum kacmisim kader diye birsey yokmus herkes kendi eliyle yaparmis peki benim hayatimin icine eden kim di? Benim cocuklugumu mafeden kim di? seytan degil kader degil kimdi? Keske diyorum ölse babam bukdr sorun ortadan kalkacak benim hayatimi kim mafetti?
Çocukluktan kalan eziyet?