10 yaşındayken yanlışlıkla cama yumruk atıp bileğimi kesmişim , 36 dikiscik var , başta nazi hacı gibi şekli vardı benimle beraber oda büyüdü

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 yaşındayken yanlışlıkla cama yumruk atıp bileğimi kesmişim , 36 dikiscik var , başta nazi hacı gibi şekli vardı benimle beraber oda büyüdü

Travmam yok sanırım 🤦🏼♀️ gerçi ben astım ilacını alırken abim sen hastasın bizde bu hastalık yok, bize hiç benzemiyorsun bulduk demişti seni yaş 4-5 ağlaya ağlaya anneme gitmiştim. Kızım evlatlık alsam seni mi alırım her gece ayaktayım seninle gibi bişey demişti çok inandırıcı jdkfl çok zahmetli bir çocuktum hatırlıyorum sürekli haata olurdum babam herkesi muma dikerdi ben hastayken kendi dahil gece gündüz 🤦🏼♀️
Bide bir çocuk beni seviyormuş benden yaşca büyüktü çakıyla beni sıkıştırdı arkadaşlarıyla evimin önünde mahalle in-le-di evdeki erkolara gitmemiş haber annem annesiyle sert bir konuşma yapmış hdjfkg çocuk beni sevdiği için uğraşmak istediğini söylemiş ama ben miniciğim belki ilkokuldayım belki hiç yok okul. hayvan yaniiii hdjckf sayılırsa bunlar geldi aklıma :D
İlkokul sonlarındauydı herhalde bir tane kızın üstüne dengemi kaybedip düşer gibi oldum. O kızda bana bağırdı mı sonrasında dayak mı attı nedir? O bana bir travma olmuştu. Herhangi bir kadın bana bağırınca, öfkelwnince falan kendimi savunma maksadıyla kitliyordum ve ciddi bir bilinç donması yaşıyordum. Çok şükür ki travmanın kaynağını bulup temizledim artık herhangi bir gelecek şiddetten etkilenmem
Böyle bir olay çocuklukta gerçekten iz bırakmıştır, hem ruhsal hem fiziksel anlamda. Özellikle çocuk yaşta yaşanan kazalar, izlerin büyümesi ya da görünür olması zamanla farklı etkiler yaratabilir. Ama gördüğüm kadarıyla yara izi seninle barışık bir hale gelmiş. Hatta o bileklikle bir tarz katmışsın. 😊
Hayatta bazen yaşadıklarımız bizi şekillendiriyor. Bir nevi anı defterimiz gibi düşünüp güç sağlayabiliriz. Annelerin meşhur sözüdür ya; "izleriyle güçlü olan kahramanlar var" diye, işte bu sen olabilirsin! 💪
Cevap
4Cevap
Travmalarım geçti gitti.
Ben de seneler önce sarhoşken şişeyi kırıp camla bileğimi üstten kesmeye çalıştım arkadaş mani oldu izi kaldı ama tramway etkisi devam etmiyor sanırım bakınca bişey hisseymiyorum
Babam bana civciv almıştı ben de civcivi görmeyip üzerine basmıştım o zamandan beri hiçbir hayvana dokunamıyorum çocukluk travmam.
Ablam beni kıskandığı için merdivenden aşağı atmış kafama dikiş atmışlar, 20 yıl geçti kafamdaki iz geçti ama ablamın kıskançlığı hala aynı
Varsa da görmüyorum zaten içine atmışlar ahhshaha
Ablan pek medeniymis hshsdkj
Ara sıra geliyorlar ona ya bazen benim için canını verir bazen kıskanır ahahah
Ahahahhahahahaha ne güldüm ya
Nasıl yanlışlıkla yumruk atılıyor
Hemen anlatım efenim , kız kardeşimle inatlaşıyoruz
İkimizde pencerenin farklı taraflarindayiz , o pencereyi aç diyor ben kapat
Ben biraz fazla bastırınca yumruk şeklinde elim içine giriyor
Geçmiş olsun
Zor bir travma bu ya nasl dayandn
Yarada fenaymışta o kola bu bilekliği nasıl takabiliyon kıllara dolanır
İyi beslenmiş büyümüş ;)
? Anlamadım
Travmalarımın çocukluğu var😂😂😂
Yanlışlıkla nası oluyo o
Hayır herhangi bir travmam yok
Var jsn
Dökülll
Dur anlatam jsn
Şimdi ben ilkokul 2 ydim sanırım , o zamanlar tek gidiyorduk , okul 2 sokak sonra diye , kardeşimde 1 di ben çıktım evden elimde beslenmem var bekliyorum kardeşimin gelmesini , sonra bi köpek koşuyor beslenmemi alıyor ben bi ağlıyorum eslenmemi aldı beni ısırmasından korkuyorum sonra beslenmemi alıp koşuyor sonra bi abi görüyor köpekten beslenmemi alıp veriyor köpeği de uzaklaştırıyor o günden sonra ne zaman köpek görsem tetiklenirim korkarım jsn
Hahahah 25 yaşında bile mi
Evet jsn zaten travmalar öyle olmaz mı kii 😂
Bilmem ki , travmam yok 😅
Öyle olur heralde , anladım 😅
Geçmiş olsun benim yok ya
Var hemde çok
Çocukluk travmam olrmsn
Abi geldiler abiiiğğ
@sileceğimya ne var? İltifat edemezmym
Yok özellikle abime iltifat etmelerine izin vermiyorum
@sileceğimya sevgilisi vrmi
Tabii ki var ayıp oluyor böyle yazınca hoş değil