Aile & Toplum Senin hakkında herşeyi bilmek istiyorum Diyen birine herşeyinizi anlatır mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor SelamSenin hakkında herşeyi bilmek istiyorum Diyen birine herşeyinizi anlatır mısınız? Senin hakkında herşeyi bilmek istiyorum Diyen birine herşeyinizi anlatır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır anlatmam 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Günlüğü 500 tl olan hatun nbr 😂 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Günde 300/500 arası harcıyorum dememişmiydiniz :)) Yorumla Şişkoletta +1 yıl Bugün ne kadar harcadınız sorumda öyle bi şey demiştim Ama sen oyle bir dedin ki az kalsın neyse 😏 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlaşılma olmasın 🙈 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Güvenmediğim birine hiçbir şeyimi anlatmam. Güven önemli. 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Anlatmam benim anlatmamla beni tanimayaz bilemez yasamasi lazim 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cıks anlatmam bazı şeyler insanın kendisine kalmalı ☺️ 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Ben istiyor muyum acaba?Laubali geliyor bana bu aceleci istekler.. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Anlatmam sadece birine anlattım ks😂🤣 1 0 Yorumla
Canterlot Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Asla anlatmam. Kimseye güven olmaz. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye güven olmazmış 😃 Yorumla Canterlot +1 yıl Bir kez başıma geldi. Çok yakın sohbet ediyorduk. Bende anlattım. Sonrası…. Yani biri ne kadar yakın davranırsa niyeti kötüdür. Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Anlatmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır anlatmam
Günlüğü 500 tl olan hatun nbr 😂
Anlamadım
Günde 300/500 arası harcıyorum dememişmiydiniz :))
Bugün ne kadar harcadınız sorumda öyle bi şey demiştim Ama sen oyle bir dedin ki az kalsın neyse 😏
Yanlış anlaşılma olmasın 🙈
Güvenmediğim birine hiçbir şeyimi anlatmam. Güven önemli.
Anlatmam benim anlatmamla beni tanimayaz bilemez yasamasi lazim
Cıks anlatmam bazı şeyler insanın kendisine kalmalı ☺️
Ben istiyor muyum acaba?
Laubali geliyor bana bu aceleci istekler..
Anlatmam sadece birine anlattım ks😂🤣
herkese her şey anlatılmaz
Güvendiğim biriyse evet anlatırım
Asla anlatmam. Kimseye güven olmaz.
Niye güven olmazmış 😃
Bir kez başıma geldi. Çok yakın sohbet ediyorduk. Bende anlattım. Sonrası…. Yani biri ne kadar yakın davranırsa niyeti kötüdür.
Anladım
Anlatmam
Kişiye bağli
anlatırım