Selâmlar!
Herkese her şeyinizi anlatır mısınız...✔

Selâmlar!
Herkese her şeyinizi anlatır mısınız...✔

Herkese her şey anlatılmaz. Bir kere karşındaki insana güvenmek gerekiyor. Vereceğin yükü taşıyabilecek mi bilmek lazım. Bunun dışında gerçekten candan dinlemesi gerekiyor. Sen bir şey anlatırken o aval aval yüzüne baktıktan sonra hiçbir anlamı yok. Bu dünyada bir tane sağlam dinleyicin olsun yeterli.
Günaydın, hayır herkese her şeyimi anlatmam zaten kolay güvenip kolay samimi olamıyorum kimseyle hatta arkadaşlarıma bile her şeyimi anlatmıyorum bu yüzden de herkese her şeyi anlatmam.. sadece ve sadece çok güvendiğim olursa dostum diyebileceğim birisi olursa o zaman anlatıyorum. ama bunların dışında içime atarım ki bu yüzden de zaten genellikle kendimi kötü hissederim. çünkü insan bir şeyleri sürekli içine attığı zaman kendini sinirli veya mutsuz hissediyor.. sarılıp derdini paylaşacağı kendisini anlayan birine ihtiyaç duyuyor ama bu da olmadığı için de genelde kimseye bir şeylerimi söylemem ya da hiç içimi dökmüyorum zaten sorun da olmuyor maalesef
Lüzumsuz konuşmam.
Anlatmam gerektiğini düşündüğüm dönemlerde anlatırım. Hakkımdaki bilgiyi kime servis ettiği, hangi maksatla öğrenmek istediği kendini bağlar. Kişi kendisine yakışanı yapar.
Anlatıp anlatmamak konusunda çok düşünüp kafa yoracağım yaşamım yok. Olabildiğince sıradan yaşayan biri olarak evham yapmam bu konuda. Dinleyen kişinin tutumu aynı zamanda bendeki yerini belirler.
Eğer ki sizi dinliyormuş gibi yapıyosa amaç belli...
Amacı başını yesin
Amin...😄
Boş beleş kişilere anlatmam kendimi, nezaketimi haketmeyen insana nazik davranmam, hatta davranmam.
Beni hayal kırıklığına uğratanlar oldu lakin ağzımı bıçak açmıyor bilhassa bazılarının yanında, çünkü ağzımdan çıkanları sağda solda iftira atarak anlatacaklarını biliyorum, biraz da kendilerini anlatsalar, kendi söylediklerini, kendi konuştuklarını, arkasından konuştukları kişinin yalakası ve maşası olan kişiler güvenilmezdir.
Cevap
30Cevap
Elbette herkes ile her şey konuşulmaz. Ancak yakın olduklarım ile dertlerimi paylaşıyorum
Aslında kızla çok şeyler bahsetmedik ilk olayı bilir kuzen olayını hiç bilmez arkamdan iş çevirerek herşeyi öğrendiler benim yoksa onları yaptığımı nerden biliyorlar şu son olayları annesi demişse bilir bu düğündeki olayı kız kuzen demişse bilir
Dert tasa anlattğım biri olmuştu sonra gerçek yüzü mü desem yüzlerinden biri mi desem ortaya çıktı
O gün bu gündür kimseye anlatmıyorum bir şey. Anlattıklarım da onları denemek içindir. Ve bu güven testini geçeni görmedim
Bende görmedim işin kötü tarafı testte olduğunu anlamaz bile, cin olmadan adam çarpya kalışırlar küçücük beyinleriyle...😄
Beyin ebadı, midye içi kadar olunca demek :)
Olsa zaten ya kulağına giderse diye düşünürler..😄
Eskiden anlatırdım artık kendime bile söylemiyorum bazı şeyleri
En güzeli böylelikle kafamızda ağrımıyor...
Yani niye kendimi de dinleyeyim ki çekilir bi köşeye izlerim
Ağzını açmayan balık oltaya gelmezmiş. Ne zaman bir sırrımı veya hakkımda önemli olabilecek bir şey söylemeye kalksam bu aklıma geliyor ve susup oturuyorum.
Hayır anlatmam. Derdimi dahi paylaşacağım insanları çok iyi seçerim. Beni can kulağıyla dinlemeli. Dinliyormuş gibi yapması canımı sıkar.
Hayır, adı üstünde "herkes" özel birisi değil. Kısacası herkes. Değersiz ve anlamsız.
Anlatmam da yanlış kişilere anlattığım oldu maalesef. Başta kendisini belli etmiyor sonraları ne kadar mikrop olduğunu gösteriyor
Sadece ablam bilir yaşadıklarımı..
Dışındakiler sadece görebildikleri kadar beni.
hayır aksine hiçkimseye bir şeyimi kolay kolay anlatmam
Herkese değil ama samimi olduğuna inandığım ve güvendiğim kişilere anlatırım.
Hayır artık kısıtlama getirdim sesime ve heyecanıma
Anlatılmaz, en yakınım dediğim kişiye bile anlatmıyorum ki her şeyi
Anlatmam. Kendimi tamamen açtığım insanlar sayılıdır.
Hayır anlatmam. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil.
Anlatmam o yüzden artık çıldırma noktasına geldim.
Yok ben gizemli olmayı seviyorum. Bilinmezlik daha çok merak uyandırır.
aileme anlatmıyorum kaldı başkasına anlatacağım
Herkese herşeyimi anlatmam. Sadece güvendiğim insanlara anlatırım.
Yok, anlatmam. Bazı şeyler vardır bende kalsın isterim.
Herkese her şey anlatılır mı?
hayır nadirdir
kimseye birşeyimi anlatmam
Herkese her şey anlatılmıyor
Hayır dost var düşman var
Anlatmam
Hayır anlatmam. Doğru da bulmuyorum.
Herkese söverek bu sorunun önüne geçebiliriz
Hayır. Ketum biriyim
Herşeyi herkesin yanında konuşmam
Sadece bilmeleri gerektiği kadarını
Çene kaslarım o kadar kuvvetli değil.