Size sormak istedim.
Ev sahibinden bir şey istedim getirdi ve konuşmamız bitti. O anda gözlerimin içine baktı net baktı bir dakika sürdü.
Size sormak istedim.
Ev sahibinden bir şey istedim getirdi ve konuşmamız bitti. O anda gözlerimin içine baktı net baktı bir dakika sürdü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
fazla erotik fantezi hikayesi okumus bence, acaba birsey isterken beni de istedi mi diye yoklamis gozlerine bakip davetini beklemis
Davet bekledi yokladı anladım. peki hoşlandığı ve ilgilendiği anlamına geliyor mu?
bence ilgilendigini sandigi icin oyle bir davranisa girdi. Hoslaniyor olma ihtimali de yuksek ama o yargiya varamayiz.
Nasıl sanardı ! Ya ilgilenir ya ilgilenmez. Hoşlanıyor olabilir kesin değil dedin neden? Bakıştan başka ne olması gerekir?
Bir de hemen sonra yoldan mutfağın camına bakıp beni izledi farkettim bakışını çevirdi.
sen cagirdigin icin senden birsey bekledi. belki de senin ona ilgin oldugunu dusundugu icin acaba birsey olur mu gibisinden bir tutum icine girdi, hoslanmasa bile firsat degerlendirme durumu diyelim. oyle bir ihtimal de olabilir onu soyluyorum. Aranizdaki muhabbetin seviyesini bilemedigim icin anlattigin tek bir olayda boyle bir ihtimal de var goz ardi edilmemesi gereken
Tencere istedim sadece eşyalı ev olduğu için ona düşüyor. Bikaç hafta oldu taşınalı. Hoşlanmasa bile demişdin hoşlanmadığını nerden anlamışdın? Senin düşüncende; onun, benim ona ilgim olduğunu düşündüğünü, nerden anlamışdın? Hislerin mi kuvvetli senin?
Ha onun bana ilgisini bitübrlu kanıtlayamadık (!) Senin düşüncende, benim ona ilgim olduğunu kanıtlamaya çalıştın! Ya bravo sana 😂
burada ihtimallerden bahsediyoruz. buyuk ihtimalle hoslanip ilgileniyor dedim zaten ilk basta. yazdiklarimi duzgun oku!
goz ardi etmemen gerekn diger bir ihtimal daha var diyerek onu acikladim.
Senin hislerin kuvvetli mi? Dikkatimi çekti benim hoşlandığımı nerden çıkardın? Hislerinle mi yoksa öylesine ihtimal olarak mı söyledin?
Hislerimle alakasi yok. Anlattigin kadariyla ne anlam cikar onu dusunmeye calisiyoruz
Belki beğenmiştir
Yani hoşlandığı ve ilgilendiği anlamına mı geliyor?
Kesin diyemesekte bakışlar her şeyi ele verir. Uzun anlamlı baktıysa ilgileniyor olabilir.