Geçen gün eski patronumun ayağına kadar gittim. Oteli var kendisinin. Bana zaten kendisi görüşelim demişti üç hafta önce, ama dün gittiğimde resepsiyondaki kız aradı, otel bu arada yani oradaymış ve kıza telefonda şunu söyletti bugün çok yoğunluk var bayram sebebiyle şu an sadece merabalaşabilirmiş ancak akşam görüşebiliriz o ararmış falan. NE? Zaten benimle samimi olan ve sıcak konuşan mesajda hep canım cicim yazan adam mesajlarıma da cevap vermiyor çok ilginç. Anlamadım ne olduğunu. Evli ve karısı falan mı gördü acaba aslında eski çalışanıyım yani karısı görse de ne olacak ama art niyet varsa karşılaştırmak mı istemiyor anlamadım. Ne bu şimdi ne olmuş olabilir ki? Yıllardır işe döneyim diye konuşuyoruz işe de almadı alacak olsa çoktan alırdı. Anlayan var mı bu olayı?
Şu an sadece merabalaşabilirim akşam görüşebilirim ne demek ya çok saçma değil mi zaten en fazla 5 dk konuşuruz ne konuşucaz ki?
Şu an sadece merabalaşabilirim akşam görüşebilirim ne demek ya çok saçma değil mi zaten en fazla 5 dk konuşuruz ne konuşucaz ki?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya canım cicim diyen adam başka ne olabilir işini görmek için müsait değil, aksam işini görecektir sende meyillisin zaten acele etme derim ☺️
Ya canım cicim demekte ne var allah aşkına o kadar yobaz olmayın canım hitabı herkese kullanılabilir onda bişi yok normal samimiyetten bence o
Öyle bir konusmussun ki aranızda bir şey varmış gibi , adam senin kara kaşına gözüne mi Hasret sanıyorsun öyle se çok safsın🙈
Ben ne diyoruuuum bu ne diyo... önce okuduğunu anla
Beni işe niye aldırmıyor o zaman , çok saçma. Eski çalışan herkesi almışlar ben yazıyorum her seferinde canım cicim konuşuyor işe alınmıyorum benden de benim çalışmamdan da çok memnunlardı. Almaması için hiçbir sebep yok ve alacak olsa çoktan alırdı
Bu iş yeri dediğin otel mi?
Evet
He tamam ya kusura bakma benim orada beynim eror verdi ozaman gayet normal bir iletişim. ama adamın da demekki seninle veya bir bayan la görülme korkusu vardır veya gerçekten hesap edemediği bir işi çıkmıştır🤔🤔
Nasıl yani hem normal bir iletilim diyorsunuz hem de görülme korkusu diyorsun anlamadım
Senin benim için normal bir iletişim, ama kadınlar bazen buluttan nem kapabilir biliyorsun en ufak birşeyi abartabilir🤔
Anladım evet işte diyorum ama sanki belki de art niyet mi var ki siz erkekler anlarsınız diye sordum. Çünkü o kadr samimi insanın mesajlarıma anından dönem kendisi görüşelim diyen insanın bana cevap yazmaması ve ayağına kadar gittiğimde karşıma çıkmaması tuhaf değil mi
Ya söylerim ama yanlış anlama
Hayır söyle söyle anlamam
Şimdi bu adam öncekle sana yürümüş sonra da sen oraya gelince evdeki hesap çarşıya uymamış ve farklı bir durum gerçekleşmiş. niyeti seni işe almak değil sana iş koymak
Muhtemelen de güzel bir bayansın ve kaybetmek istemiyor amacına ulaşana kadar 🧐
O günün akşamı şunu yazdım
“Senin beni işe almak niyetin oldaydı çoktan alırdın hiç sakınmam lafımı sen benim patronum değilsin. Kız oturmuş çalışıyor orada ben yıllardır yazıyorum madem iş de hazırdı o gün neden söylemediniz o müdüt olan kişi neden aramamış gelip gelmeyeceğimi sormak için benim nerden haberim olsun? Ben yük olacağımı düşünüp gelmedim mükemmel olay.. Teşekkürler gerçekten”
Okudu ama cevap yazmadı
Evet doğru yazmışsın bence almak isteyen anında alırdı görüşme gereği bile duymadı. İstanbul'da mı bu otel ve siz ne iş yapıyorsunuz eger normal personelse patron la görüşmeye gerek Yok çünkü
Hayır işte onu soruyorum görüşme gereği bile duymadı diyorsun ama kendisi demişti görüşelim diye ve karşıma bile çıkmadı. Hadi o gün orada karısı vardı diyelim peki mesajlarıma niye cevap vermiyor otele kalmaya gitmediğim günden beri
Ya şimdi senin bu adamla aranda iş dışında bir muhabbet yoksa eğer adam da seni işe alma gibi niyeti yoksa ve amacı seninle birlikte olmaksa
Demekki işler değişmiş ve bu aralar eşi vb tarafından sıkı tutuluyor
Kaçamak yapamayacağını anlayinca da iletişimi kesti
Bana yazar mı ki sonra. Ya ya da hiç düşündüğümüz gibi değil adam sallamıyor ve bütün olayı yanlış anlıyoruz. Ama gariplik şu ki işe alınmamam için hiçbit sebep yok ve alacak olsa çoktan alırdı. Ve bir anda sohbeti kesmesi daha da garip olan. Şu an yoğunluk var sadece merhabalaşabilirim ancak akşam görüşebiliriz nedir ya neden akşam ve merhabalaşma dışında ne konuşucaz ki zaten max 5 dk sohbet olur
Tamam benim dediğim gibidir muhtemelen çok yazarmiydi önceden
Hayır ben yazınca cevap verirdi ben de hep iş için yazdım
Enteresan bir durum valla bir çok nedeni olabilir. Yaşlı mı gençmi yaş farkı var mı aranızda
Ben 26 o 35 genciz ikimiz de. Tanıştığımızda yabi ben orada çalışırken ben 21 o 30 du
Aynen yaşlar bir birinden etkilenmesi için müsait evli de değilsin sanırım
Ben değilim ama o evli
Gerçi evlendiği kızla uzun yıllardır sevgilitdi ve o zaman bile yemediği bok yoktu
Zaten evlilerden korkacaksın bu devirde sen bir yeşil ışık yaksan evli felan dinlemez.
Çok eminim o adamın derdi seni yatağa atmak ama fırsatı olmamış akşam buluşunca da anlarsın zaten
Ya da bu kız mal anlamıyor hala iş derdinde diyor da olabilir kdjjdjdj ama şu var ki buluşma olmaz artık. Cevap vermedi yazdığıma. Bu saatten sonra buluşma olabilmesi için onun yazması lazım ki o da yazmaz sanmıyorum
Yazacak bak görürsün ve dediğin gibi de olabilir bu kız hala iş derdinde benim niyetimi anlamadı bir şey yapsam başıma iş alırım diye de düşünmüş olabilir 🤔
Sence tek gecelik mi düşünmüş metres gibi mi
Yani evli adam başka ne gibi düşünebilir tek gecelik olmasada metres gibi düşünmüştür. senin ona karşı bir hissin var mı