Ya ne bileyim bazen işler ters gidiyor Sorunlar yaşıyoruz lanet olsun dediğimiz zamanlar oluyor. evet isterim yalan yok Doğru mu doğru değil yanlış Ama kadınlarda da yanlışlık yok mu senve
Ya bak şunu kastediyorum Kadınlar evlendimi garanti mi goruyorlar bilmiyorum erkeklere değişik davraniyorlar Hep hata biz erkekte gibi Eşime çiçek hediye tüm özel günlerde Alırım aşkım diye hitap ederim Ne bileyim her şey onun istediği gibi olur Gece çalışıyorum korkuyorum dedi Evimin yanındaki işyeri. Annesinin yanına taşındık. şimdiye kadar hiç neden yemek yapmadın veya güzel olmamış gibi kırıcı bir söz söylemedim Cinsellik bile o istediği zaman oluyor Ama gene yaranamiyoruz
Diyorki sen anlattiginm bir şeyi. Bir zaman sonra hatırlattığında yeni duymuş gibi davranıyorsun diyor o konuda haklı kafamda tutmuyorum ama Kimse mükemmel degilki
Evet valla doğru Biliyorum her şeyleri sorun öyle yetistiriliyorlar Bende Cruise gemilerinde çalıştım Yurtdışında Amerika'da bulundum Bu kadar sorunlu değil daha açık
Evliligin ne icin yapildigi konusunda sahsi fikrin olabilir ama cogu erkek toplum baskisi, cinsel ihtiyac, isi gorulsun v. s icin evleniyor. Olaya derin manalar katan genelde kafin tarafidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18Aslında adamın hep aklında var bunu yapmak fakirkende
Para bulunca yapabilecek duruma geliyor
Senin de içinde var mı?
Bilemiyorum param yok o kadar ,:)
Ya ne bileyim bazen işler ters gidiyor
Sorunlar yaşıyoruz lanet olsun dediğimiz zamanlar oluyor. evet isterim yalan yok
Doğru mu doğru değil yanlış
Ama kadınlarda da yanlışlık yok mu senve
Kendi yanlışını karşı cinsle kendini kıyaslayarak örtemezsin. Karakterin cinsiyeti olmaz diye düşünüyorum.
Ya bak şunu kastediyorum
Kadınlar evlendimi garanti mi goruyorlar bilmiyorum erkeklere değişik davraniyorlar
Hep hata biz erkekte gibi
Eşime çiçek hediye tüm özel günlerde
Alırım aşkım diye hitap ederim
Ne bileyim her şey onun istediği gibi olur
Gece çalışıyorum korkuyorum dedi
Evimin yanındaki işyeri. Annesinin yanına taşındık. şimdiye kadar hiç neden yemek yapmadın veya güzel olmamış gibi kırıcı bir söz söylemedim
Cinsellik bile o istediği zaman oluyor
Ama gene yaranamiyoruz
Şikayet ediyor diyorki
Beni dinlemiyor sun
Çok karışıyorsun evin işlerine
Ya evde senin istediğin okuyor zaten
Diyorki sen anlattiginm bir şeyi.
Bir zaman sonra hatırlattığında yeni duymuş gibi davranıyorsun diyor o konuda haklı kafamda tutmuyorum ama
Kimse mükemmel degilki
Sürekli bir memnuniyetsizlik ama para ilgili değil Allah var. ama yukarda yazdığım konularla ilgili
Erkek fırsatını buldumu yapıyor
Siz evli /bekar?
Böyle bir durum mu yasadiniz
Klasik Türk kadını eşiniz. Ben yaşamadım ama çevremde dolu dolu.
Sende onlardansin
Onlardansın derken?
Klasik Türk kadini diye nitelenen sanki kendi izi ayirdiniz. ben farkliyim der gibi
Evet ben Türk değilim, Türk kadınlarının çoğunu da sevmem. Kibirliler çok fazla, gökteki yıldızım tavırları.
Evet valla doğru
Biliyorum her şeyleri sorun öyle yetistiriliyorlar
Bende Cruise gemilerinde çalıştım
Yurtdışında Amerika'da bulundum
Bu kadar sorunlu değil daha açık
Çünkü kendi evlerinde prenses gibi davranıyorlar onlara maddi olanak bile olmasa bile ayrıcalıklilar
Siz nerelisiniz
Turkcen çok düzgün
Rus veya Alman sin?
Sizin başınıza mi geldi aldatilms
Yabancı isen konuşmak daha rahat
Türklerle konuşulmuyor da rahat
Ekleyebilirsen beni cidden memnun. Olurun
Çünkü parası çok olunca, etrafındaki yamyam kızlar da çoğalıyor.
Eğer sadakatsiz ve karaktersiz erkekse %100 gözü her kadına kayıyor.
Bu kadar basit 🤷🏻♀️
Kadının sadakati kocasının parası yokken, erkeğin sadakati ise parası varken ölçülür diye söylemeleri boş bir söz olmasa gerek.
Aslında sorunun içinde cevap kadınlar büyük kısmı paraya gidiyor bu gerçek ve saygı duyulması gereken bir durum
Kadin oyuncaktir, parasi olanin oyuncagi cok olabilir
Evlilikler para için yapılmıyor genelde, paraya koşan genelde metrs ve sevgilidir. Anlamadığım adamlar karılarına bunu neden yapıyor?
Evliligin ne icin yapildigi konusunda sahsi fikrin olabilir ama cogu erkek toplum baskisi, cinsel ihtiyac, isi gorulsun v. s icin evleniyor. Olaya derin manalar katan genelde kafin tarafidir
Cevap sorunun içinde bunu sende biliyorsun
Karaktersiz şerefsiz olan onu yapar
Kimmiş bu parayı bulunca yolu şaşıran
Gözu doymuyordur ondan
Sen yapmaz mıydın yani?
Gönul eglendirmeyi sevmiyorum hanfendi varsa adam gibi olsun yoksa hiç olmasın yanı gerek yok bosa vakit geciripde gunaha girmeye