• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kadın parasıyla yaşamak erkek için zor mu?

SisterinnLaw
SisterinnLaw Takip Et
Xper 7 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
113
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları Kadın Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • hakan-salihoglu88
    hakan-salihoglu88 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Kadın parasıyla yaşayan erkek hiç görmedim.

Bizim bir komşu vardı adam iş adamı neyse evli 2 çocuğu var. Çocukları kolejde okuyor yılda 3 kere yurtdışına tatillere gidiyorlar lüks araçları var bazen şöförleri ile arabayı kullanıyorlar vs vs bir gün adam battı. Kadın kavgalar çıkardı ve boşadı. Adamında bu anlar için kenara koyduğu 300 tane apartman dairesi varmış. Ondan habersiz adam kiralarla geçindi nokta lüksünü eksiltmedi sonra iş bağlantıları var ve evleri vererek eski işini geri kurdu kadın gelmek için yalvarsa da kötü günde gittiği için terk etmişti. Bu senaryoda evler olmasaydı kadın maaşlı çalışsaydı 6 ay adam kadın parasıyla geçinseydi ne olacaktı hiç bir şey. Özetle kadın denen canlı çok garip bir canlı. Yıllarca erkek parası yer 1 gün erkeğe bir şey olur paramda param demeye başlar. Benzerini eski kız arkadaşımla yaşamıştım. 2 sene 1 kuruş harcatmadım cebine haşlık bile koydum sadece 1 kere kartım kapandı oda kafede çay içtik kafe dolandırıcı diye sisteme işlenmiş kartı verir vermez 24 saatliğine dolandırılmayayım diye kartı kapadılar. Bugün hesabı sen öde dedim 2 gün paramda param diye kavga edince vurdum tekmeyi ayrılmıştım.

1
    6 Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      1 yıl

Kadınına göre değişir. O kadının neden senin yanında olduğunu biliyor olman gerekir. Böyle kadınlar kendilerini çabuk belli ederler. Çok daha erdemli kadınlar var. Evinden almaya gidiyorum mesela harcadığım benzine üzülüyor. Paylaşmak istiyor. Yemek yiyoruz ısmarlamak için ısrar ediyor. Hatta bazen boşluğunu bulup ısmarlıyor. Bahsettiğim kadınlar da son derece güzel kadınlar. Yani öyle yüzüne bakılmıyor diye böyle davranıyor değiller.

Yorumla
    • hakan-salihoglu88
      hakan-salihoglu88
      1 yıl

@benimyahu bahsettiğin kadınlar çok nadir keşke onların sayısı çok olsa

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

Bana da denk gelmedi ne ilginç

Yorumla
    • Canan282838383
      Canan282838383
      1 yıl

Bize de bir kahve ısmarlamayan kahve ısmarlayınca ah paramı yedi diyen cimri işe yaramaz erkekler gelir kader mi bu

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

@Canan282838383 o tipler analarının eseri gibi geliyor bana..
      Bana da annem der, kızlara para yedirme diye...

Yorumla
    • hakan-salihoglu88
      hakan-salihoglu88
      1 yıl

@Canan282838383 İlk buluşmada davet eden taraf hesabı öder. bu genellikle erkek olur sonra ise ne yenir içilirse sinema biletine kadar herkes kendi hesabını öder. evlenirsin senin benim param olmaz ama bekarken hiç bir kıza 1 kahve bile ısmarlanmaz. yarın çekip gittiğinde ki gideceği çok ortada harcadığınla ortada kalırsın. ek olarak erkek yıllarca yedirsin içirsin tüm masraflarını karşılasın cebine haşlık koysun pahalı hediyeler felan alsın bir gün adamın kartında sorun çıksın kız hesabı ödesin en az 3 gün konuşur paramı yedin nasıl erkeksin diye. bence git haysiyetinle paranı kazan ve harca erkeklere ihtiyaç duymaktansa.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bu soruyu soran kadın
    BU ÜLKEDE KÜRESELCİLER ŞEYTAN TARİKATININ , YENİ-DÜNYA-DÜZENİ PROJESİNİN erkekleri etkisi eleman ve zenciler gibi 2. sınıf vatandaş yapma projesinin verdiği sarhoşluğu ve gücü içinde hissediyor demektir.

Evet ne yazııki böyle bir soruyu sorabilcek duruma getirildi bu ülke. !
    TVyi açtığımızda sürekli kadınlara destek kadınlar iş olanakları kadınlara kredi imkanıkız çocuklarına eğitim, kız çocuklarına yeni olanaklar, kız çocuklarına hertürlü spor olanakları vs vs sürekli TEK TARAFLI olarak kadınların desteklendiği ib rortam görüyoruz, artık reklamlarda bile erkek çocuk YOK ERKEK ÇOCUKLARI NEREDE? , sürekli kız çocuklarını gösteriyorlar , kadınlara destek veriyorlar ama erkekler YOK, BİLEREK İSTEYEREK (Proje). Erkekler düzgün maaşlı işler bulmakta zorlanırken , hakettikleri maaşları ücretleri alamazken, borçlarla ekonomik sorunlarla uğraşırken, Şeytan SİSTEM artık tek taraflı olarak kadınları destekliyor..
    *** Bunun esas amacı ülkede büyük resimde AİLE YAPISINI YIKMAK yok etmek
    *** düzgün para kazanmayan , düzgün maaş almayan vs erkekler EV-LEN-MEZ-LER
    *** neyazıkki yönetenler aile yapısının yıkılışını görüyorlar bunu konuşuyorlar ama üzülmüyorlar tam tersi yönetenlerin, KÜRESELCİLERİN istediği gibi bir proje çok güzel işliyor.
    *** Ülkede bu ekonomik ortamda aile kurulamayacağı için nüfus hızla yaşlanıyor ve azalıyor. Ülkede Türk ve Kürt nüfus azalırken göçmenlerin sayısı artacak, istedikleride zaten bu gerçek BU, ülkede nüfus değişimi yaşanacak.

Fakat kadınlar şuanda bu yokediliş projesini anlayacak kapasitede değiller, güç sarhoşluğu almış başını gitmiş, çok mutlular. Bu söylediklerim kadınlar işsiz kalsın etkisiz kalsın demek değil ama doğada bile "denge" vardır, bir canlı sayısı onu dengeleyen canlıdan fazla olursa tuhaf ve zarar olaylar olmaya başlar.. Örneğin Tavukların kuşların az olduğu azaldığı yerlerde kenelerin ve zararlı böceklerin çoğalıp artması gibi. Terazide dengeyi bilerek bozdular bu ülkede , eskiden kadın ve erkek eşittir diye gaz veriyorlardı şimdi ise artık tek taraflı olarak terazide kadınları yükseltiyorlar erkekler ekonomik olarak çöküyor.
    Konu, sorun, problem, kadın parasıyla yaşamaktan ÇOK DAHA BÜYÜK ,
    DEV BİR SORUN ama kadınlar anlayamıyorlar gülüyorlar eğleniyorlar ,
    her şey şunda çok güzel.. Zamanı geldiğinde hep beraber göreceğiz..
    Ayrıca bu konuya ek olarak eskiden SAĞ-SOL savaşı vardı şimdi ise yeni proje KADIN-ERKEK savaşı düşmanlığı çıkartıp yaymak.. Fitne.. bu amaçla özellikle psikolojk diziler çekiyorlar , erkeği kadına düşmanlaştırıcı şiddet içeren psikolojik diziler. Ülke ekonomik olarak batarken kadınlara LÜKS hayat, zengin yaşamlar sosyete hayatları köşler saraylar gösterilip sevdiriliyor, erkeklerede mafya zorbalık çete dizileri izlettiriliyor. Kadınlar zengin sosyete hayatı yaşam hayalleri kurarken, erkeklerede mafy aolun sizde kolay yoladan zengin olun nasılsa size düzgün normal bir işte çalışarak iş yok aş yok ekmek yok diyor DİZİLER.. TVyi açınca bakıp bu gerçekleri gören çok az ZEKİ insan var
    SİSTEM, erkekleri kadın parasıyla yaşayacak durma getirmek için zorluyor bastırıyor
    ve bunu sonucunda şu an gülen sevinen mutlu olup eğlenen kadınlar, bu proje hedefine tamemen ulaştığında KÜRESELCİLERİN terazide erkeği çökertip etkisizleştirme , ülkeyi ve aile yapısını yoketme projesi tamamlandığında KADINLAR GERÇEĞİ GÖRÜP ANLAYIP AĞLAYACAKLAR ! Çok zengin bol paralı ama YALNIZ kadınların sayısı hızla artacak , ozaman paraya bakıp parayı sevip paraya sarılıp onunla romantik aşk hikayelerini YALNIZ yaşayacaklar.
    Ama ozaman her şey bitmiş olacak, bekleyip göreceğiz
    şu an DUR diyen zaten yok , ülke yokuş aşağı frensiz gidiyor.

4
    1 Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

Eski sevgilim için öngördüğümüz kaderi yazmışsın...
      Zengin ama mutsuz hayat

Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Açıkçası ağır bir ithâm olur bu.

Ben asla Eş adayıma benim parama muhtaçsın, sana ben bakıyorum demek onu aşağılamaktır.

Hayat bu yarın başımıza ne gelir bilemeyiz. O yüzden Erkek ya da Kadın farketmez kimin gücü yetiyorsa elini taşın altına koymalıdır.

Para kazanan taraf sürekli ben diyorsa o evlilik zaten yürümez. Bencil bir insanla yolda yürünmez.

0
    0 Yorumla
  • Fatih_6363
    Fatih_6363 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

yoo erkek parasıyla güzel yaşanıyorsa kadın parasıyla da yaşanır işlerine gelince hayat müşterek ee bunda da o müştereklik olsun ne olur kız arkadaşlarımla hesapları çoğu zaman ortaklaşa ödemişimdir elbette ben de ısmarlarım ama bu demek değil ki yanına cüzdan almadan çıksın

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

115

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Bir kuruş kadın parası yemedim abla, yiyen bilir, bana ters! 😅

4
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

zordur evet

0
    0 Yorumla
  • Envergul0
    Envergul0 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    1 yıl

Bu soru aslında hem toplumsal normları hem de bireysel bakış açılarını ilgilendiriyor. “Kadın parasıyla yaşamak” bazı kişiler için sorun olmayabilirken, bazı erkekler için duygusal ya da psikolojik bir baskı yaratabiliyor. Neden mi?

Çünkü geleneksel olarak toplum, "erkeğin evi geçindirmesi gerektiği" gibi kalıplaşmış bir rol yüklemiş durumda. Bu beklenti yüzünden, bir erkeğin partnerinin maddi olarak daha güçlü olması bazen egosunu zedeleyebiliyor ya da kendini yetersiz hissetmesine neden olabiliyor.

Ama burada önemli olan şu: Her ilişki farklıdır. İki taraf da bu durumu olgunlukla ve saygıyla karşılıyorsa, mesele olmaz. Asıl önemli olan, iki kişinin de birbirine destek olması, emeğe ve katkıya değer vermesi. Maddiyat bir ölçü olabilir ama sevgi, anlayış ve güven olmazsa hiçbir şey uzun sürmez.

1
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Yok benim olduğum ilçede erkekler yatıyor çocukları da var kadınları da öğretmen almışlar bu işsiz güçsüzleri onları besliyorlar hiç de zorlandıklarını düşünmüyorum utanmıyorlar bile.

1
    2 Yorumla
    • SisterinnLaw
      SisterinnLaw
      1 yıl

Nası ilçeymiş o

Yorumla
    • Psikolojisigidik
      Psikolojisigidik
      1 yıl

Önemli olan bunlar nasıl öğretmen bunlar nasıl erkek sorulması gereken soru bu

Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kadın için de erkek için de zor. bir taraf bir gün bunu yüze vurabilir. yapmayacak ya da hiç yapmayan insanlar da var elbet fakat bu hiç olmayacak diye bir kaide yok :)

Tabii yiyici özelliği ile erkek kadın da var Onlar yiyebilir sorun etmezler:)

1
    0 Yorumla
  • Burakerbek
    Burakerbek Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 35%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.

Erkek parasıyla yaşamak kadın için zor mu? Bence zor değil. Erkek çalışması , kadına bakması , isteklerini alması , onun için elinden gelen tüm maddi imkanları sağlaması lazım değil mi? Ama kadın çalışıp erkek kadının yaptığı şeyleri yapsa yerden yere vurulur , yerin dibine sokulur , küçük görülür bir gün rahat etmez değil mi?

0
    1 Yorumla
    • Turşu90
      Turşu90
      1 yıl

yo her iki cinsiyet de o dediklerini yapıyor para kimdeyse aşağılama hakkını görebilir kendişlerinde sadece erkeğe bir kadının yapması biraz ağır geldi galiyor erkeklerin gururuna sanırım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Günümüzde erkek diye tabir edilen varlıklara prenses deniyor. Prensesler ellerini sıcak suda tutarken rahatsız olur mu hiç tabiki kadın kazanacak annelerinin prensesleri yiyecek. Kadın parasıyla yaşamak değil az kadın parasıyla yaşamak zor onlar için

1
    0 Yorumla
  • IF34RL3SSI
    IF34RL3SSI Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Yok kolay da filmlerde olur o erkek kolay kola kabul etmez kadında erkeği beslemek için o yola girmez zor yanı gurur vardır bir kere ortada ben yapamazdim şahsen

1
    0 Yorumla
  • mert12356
    mert12356 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl

Şimdi kadın parasıyla yaşamak derken, eşi çalışıp erkek yatıyorsa ve öyle geçiniyorsa ayrı, erkek çalışıyor ama kadının durumu çok daha iyiyse ayrı. Eşimin durumu benden iyiyse çok daha fazla para kazanıyorsa standartlarımız ona göre yükselir tabi ki. Bu erkeğin kadın parası yediği anlamına gelmez.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yok be ne gezer, artık bu devirde kadın da çalışsın parasını yiyeyim diye düşünen çok, tabii bu yüksek sesle dile getirilecek konu değil el altından niyet bu çoğunda🤣 yoksa iki kahve bir yemeği kim ödeyecek diye dert ederler mi bunlar böyle emb. sil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadın parası yiyene ne erkek derim ne adam çocuk derim bu kadar net söylüyorum. Şimdi bazıları der hani eşitlik falan diye ama bunda eşitlik yok arkadaşlar eskiden kadınlar kadın gibi davranırdılar erkeklerde adam adam gibi kadınların çalışması eşinin yemesi ayıptı ama şimdi maalesef öyle değil şimdi erkekler kadınların üstünden geçiniyorlar.

0
    4 Yorumla
    • ElifAy3435
      ElifAy3435
      1 yıl

O zaman erkek parası yiyenlere kadın ve adam deme

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

Kimse kimswnin üstünden geçinemiyor herkes bireysel parasını harcıyor...

Yorumla
    • Shelby111
      Shelby111
      1 yıl

@ElifAy3435 sorsan bir çorba yapamaz bulaşık yıkayamaz üstteki arkadaş eleştirmeye gelince herkes mükemmel anasını satıyım shhs

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

@Shelby111 3 sene yalnız yaşadım, hepsini de yaparım yapılması taraftarıyım

Yorumla
  • yalansizolmaz35
    yalansizolmaz35 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 78%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.

Para yemekten kasıt düzenli birseyse çok onur kırıcı olmalı özel bir sağlık sorunun yoksa çalışacaksın kimse kimsenin parasını yemesin hayat yeterince zor ve ağır asalak gibi oturup karsının parasını yiyen kişinin onur ile ilgili problemi vardir

0
    0 Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Şimdikiler prenses olduğu için değildir şimdikilere

1
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Bu biraz da kadının erkeğe davranışına bağlı.

Abim zengin bir ailenin kızı ile evlendi. Kadının bir esas duruşa geçirmediği kaldı galiba :)

1
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Zor olmalı ayrıca ne yüzsüz bir erkek ya gnbbbg emin miyiz erkek olduğuna.

1
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

Erkek parasıyla yaşamak hemcinslerin için ne kadar zorsa, aynı oranda yavrum

1
    0 Yorumla
  • Metin2786
    Metin2786 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 90%
    1 yıl

Yani evet tabiki zor olabilir yani fakat erkeğin çalışmaya bir engeli yoksa yani mecbursa sorun olmaz ama eğer sırf kardeşim olsun diye kadını calistiriyorsa o adam karaktersizdir

0
    0 Yorumla
  • NovaEclipse
    NovaEclipse Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

bence zor değil ama erkek olarak söyleyecek olursam canım sıkılır parasını harcadığım için değil boş durduğumu düşünürüm vakit geçirmek için bir şeyler yaparım illa ki

0
    0 Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

paranın miktarı önemli.. altı üstü bir daire bir araba ise zor.. ama yatlar katlar penthouselar emlak zenginliği vs ise o kadın beni bile zikebilir.. sıkıntı yok

0
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.

O bence karakter meselesi kadını erkeği yok. Neden mi? Eğer karşındaki her kızdığında sen benim paramla adam oldun insan oldun demezse bence yaşamak zor değildir. Herhalde galiba sanırım belki :))

0
    0 Yorumla
  • Covid-_-19
    Covid-_-19 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.

Asla bi kadının parasıyla evde oturmam. Ama tanıdığım var öyle karısı lc waikiki dr çalışıyor adam ayağımda topuk dikeni var diyor hiç çalışmıyor adi herif ama kadın canım kadın çok aşık adama işte 😅

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 34%
    1 yıl

Erkeğine göre değişir. Hoşuna gidecek, bir tarafa g*tünü devirip yaşayacak adam çok. Ben şahsen kendim kazanmadığım parayı harcamakta her zaman zorlanırım.

0
    0 Yorumla
  • desperate06
    desperate06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 52%
    1 yıl

Kadından para alınmaz hele onun parasıyla yaşamak çok zor bir şey psikolojik olarak düşünemiyorum Erkek kadına bakmalı ihtiyaçlarını yerine getirmelidir.

0
    0 Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Mantığa aykırı bu asalakça bir ilişki türü sonu olmayan basit anlamsız temeli çıkarlar üzerine kurulmuş uzun sürmez zaten.

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Baya hemde. Erkeklik gururu, toplum içindeki rolü ile ataerkil yapının zedelenmesine sebep olur. Yani kısaca kendisini ezik hisseder. Erkek demek güç demektir ve bu da maddi güç ile alakalıdır.

0
    0 Yorumla
  • BLUE1982
    BLUE1982 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Hayatta kimsenin boyunduruğu altına girmem babam dahi olsa girmem onun için parası içinde kimsenin kölesi olamam.

0
    0 Yorumla
  • Dudu_Bubu
    Dudu_Bubu Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Genelde kadının parası olanı hiç görmedik.. çünkü ailesinin parası varsa vardır. Onuda kızlara pek yedirmez ailesi 😄

0
    0 Yorumla
  • Atarax17
    Atarax17 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 63%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.

Şartların ne getireceği bilinmez ama bu durumu başa kakmıycak bir kadın olmalı. hayat müşterek sonuçta

0
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

gurur meselesi

0
    0 Yorumla
  • ModalıMrA
    ModalıMrA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Bir başkasının parasıyla yaşamak zordur. Kadın parası durumu ayrıca zorlaştırmıyor.
    Kimin sofrasına oturursan onun kulu olursun.

0
    0 Yorumla
  • MacerAnk06
    MacerAnk06 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kadın parasıyla yaşayan erkek onursuz gurursuzdur

0
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.

Erkeğin eli tutuyor ise neden çalışmaz? Kadın da çalışır her iki tarafta ev ekonomisine destek olur.

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Yiyen öyle yiyor ki. Tamam aileye destek olunur ama kadin parası da yemek ne bilem. 🤷‍♂️

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Erkekler gurur yapar. Zorlarına gider. En azından çoğu için böyle.

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Bence zor. Yani ben yapamazdım. Yani Allah göstermesin olabilir. Ama olmasa daha iyi

0
    0 Yorumla
  • eskilerden_biriii
    eskilerden_biriii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    1 yıl

Erkeği bilmşyorum ama kadına zor olmalı eril bir erkek para yemez çünkü

0
    0 Yorumla
  • babacimdiyorum
    babacimdiyorum Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.

olabiliyor mu lan öyle bir şey niye haber vermediniz

0
    0 Yorumla
  • Aybükeee21
    Aybükeee21 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21 , eic 92%
    1 yıl

Bana göre bir sorun olmaz ama erkekler genel olarak istemez sanırım

0
    0 Yorumla
  • Mweryss
    Mweryss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Ne bakıcam ya ben erkeğin parasını yemedım para yedirmem o yuzden

0
    0 Yorumla
  • Yasin_84
    Yasin_84 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.

Başa kakmazsa yaşarım, tabi o da benim paramla da yaşayabilir ben dert etmiyorum böyle şeyleri

0
    0 Yorumla
  • CanerDoğan1
    CanerDoğan1 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadının parasına ne gerek var çalışsın emeğiyle alsin

0
    0 Yorumla
  • Mavilibayanyy
    Mavilibayanyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.

Onuru gururu adamlığı varsa kadının parasıyla yasamaz zaten

0
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    1 yıl

Niye zor olsun ki 🙄 çatır çatır yiyiyor işte bunun nesi zor 🙄

0
    0 Yorumla
  • Kadınsıahmet
    Kadınsıahmet Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 85%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kadın parası erkek zor gelir çalışması lazım kendi parasını kazanması lazım

0
    0 Yorumla
  • Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Eskiler derki...

Karı 7malı kapı eşiği gibidir girip çıktıkça kafana çarpar

0
    0 Yorumla
  • Yoksulll
    Yoksulll Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 97%
    1 yıl

Yok vallahi Benim gitmez varsa öyle bir kadın yerin parasını

0
    0 Yorumla
  • Prince12345678
    Prince12345678 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    1 yıl

Gururlu olan adam için kadın değil sadece başkasının parasıyla yaşamak ölüm olsa gerek

0
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Şu zamanda kadın paramı yedirir erkeğine, erkeği kredi kartı olarak görüyor çoğu.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Erkek parasıyla yedirir içirir afiyet olsun der. Kadın parasıyla bir lokma yedirse zehir zıkkım olsun der. Kadın budur.

0
    0 Yorumla
  • frensK
    frensK Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Olum erkekliğin yaradılışına ters bir kere o durum anca sağlıksal bişey olması lazım mecburi , onu da Allah yaşatmasın

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Babam işsiz kalmıştı bir dönem ben küçüktüm ama hatırlıyorum çok zor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kimisine zor ama kimisi rahat olur aksine kolayıne gider

0
    0 Yorumla
  • Emre7880
    Emre7880 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 47
    1 yıl

Evet, çocukluktan beri doğru bildiği her şeyin tepetaklak olması gibi bir şey. Durum düzelmiyorsa ayrılmak gerekir.

0
    0 Yorumla
  • SymanN
    SymanN Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Hayır neden zor olsun ki

1
    0 Yorumla
  • HayLazTiMe
    HayLazTiMe Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.

Genelde o tarzda yaşayan erkeler fb tarzı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bir kadın olarak erkek parasıyla yaşamak da bana ters

1
    0 Yorumla
  • Prens_s
    Prens_s Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    1 yıl

Erkeğin karakterine baglı. Hoş bir durum dehil

0
    0 Yorumla
  • Sıbbel_
    Sıbbel_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    1 yıl

Bazıları için daha iyi gelsede bence erkeklerin hepsi için aynı şey söylenemez

0
    0 Yorumla
  • aslanpikachu
    aslanpikachu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

Memlekette asalak çok seven de vardır bu durumu kaldıramayan da vardır

0
    0 Yorumla
  • BekârTeacher
    BekârTeacher Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    1 yıl

Günümüzde erkek denen mahlukatın tam istediği

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadın parasıyla yaşamak erkek için zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Para kazanmak kolay değil üstüne bir de ekonominin yüksek olması hayat pahalılığı derken sizce... 12 cevap verildi
Erkek için kadının maddiyati önemli mi? 9 cevap verildi
Bu devirde zengin olmayan erkek kadını zor mu bulur? 9 cevap verildi
Neden para çoğalınca erkeklerin çoğu kadın çoğaltır? Parasızken tek kadınla hayatını... 9 cevap verildi
Kadınlar parası olmayan bir erkeğe bakar mı para şart mı? 5 cevap verildi
Erkeğin ekonomik açıdan eşinden fazla alması mi lazım? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seni en çok ne geriyor?
  • Sevince nasıl olursun?
  • Bulaşıcı hastalık geçirdin mi?
  • Yakın misafirinize 00.00 sonra mutfak kapalı dermisiniz?
  • Yyeni crop ve eteğim nasıl?
  • Dünyada kurulan ilk 10 havaalanından birisi olan Atatürk Havalimanı'nın kurulma gerekçesi, kurulduğu yıl ve önceki adı nedir?
  • Sizce Karadeniz ormanlarına maymun bırakılsaydı uyum sağlayabilirler miydi?
  • Gece gece sizi ne uyutmuyor?
  • Hakkınızı kime helal etmezsiniz?
  • Biri bana bundan alabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨