Toplum: Gözümüze sokmayın artık yeter ya cidden!!!
Son zamanlarda LGBT bireylerine karşı artan saldırılar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Toplum: Gözümüze sokmayın artık yeter ya cidden!!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ne yaparsanız yapın LGBT bireyler yine varolmaya devam edecekler. Bir gün bizim de insan olduğumuzu kabul edeceksiniz. Gerçi etmeseniz de sıkıntı yok çünkü kimsenin umrunda bile değilsiniz. Herkesin bu konuda bir fikri var ama insan yaşamadığı bir konu üzerinde nasıl bu kadar ahkam kesebilir anlamıyorum. Ayrıca LGBT konusunda internette iki laf yedi diye lgbt lgbt diye ağlayanlar, Türkiye'de eşcinsel olsalardı ne yapacaklardı merak ediyorum. Şiddet gösteren, dışlayan, iş vermeyen ve alay eden homofobikler nedense bu konuda kendilerini hep mağdurmuş gibi gösteriyorlar.
Lgbt yürüyüşü yapılınca özgürlük modernlik batılı olmuş oluyorsun engelleyene bir sürü laf ediyorlar. Yeni hafız olanlar bu sefer yürüyüş yapıyor ülke elden gidiyor şeriat geliyor diye bu sefer diğer taraf ortalığı ayağa kaldırıyor. Bu ülkede herkes menfaatçi zihniyeti bozuk
Mk her anormalliği marjinalite uğruna yapanlar en son yapılabilecek en büyük ahlaksızlığıda övünülecek birşeymiş gibi pazarlıyor. Real Madrid destek vermedi diye Uefa tarafından ceza kestirmeye çalışarak mı demokratik olunuyormuş sapkınlar sürüsü sizi. Helak Olacaksınız
Cevap
12Cevap
LGBT destekliyorum. cahil insanlar her yerde saldırıyor.
kimsenin sizi salladığı falan yok, kendiniz çalıp, kendiniz oynuyorsunuz. ne yaparsanız yapın ama ortalıkta ben 1bneyim diye bağırarak gezmeyin. senin bunu savunmaya hakkın olduğu kadar bizim de eleştirmeye hakkımız var, o yüzden sesinizi kesip, kime veriyorsanız verin ama kendi mahremiyetinizde verin, kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok. özgürlük tek tarafa mahsus bir şey değil.
Aşırı saçmalamışsın. Ayrıxa yukarıda yazdığım şeyleri anlayarak okusaydın bunları zaten yazmazdın.
mağdur edebiyatı yapmayı bıraktığın zaman adam akıllı hayatını yaşamaya başlayacaksın arkadaş.
Yorumlar cahilcik dolmuş. Edepsizlik yapanlar yüzünden herkese laf söylemeniz çok komik yaa. Bunun cinsel yönelimle alakası 0
iktidar tarafını seçti bunların bu kadar görünür olmasının sebebi yavaş yavaş şeriat geldiği içindir size dokunmadığı zaman ağlamayacaksınız umarım sizin özgürlüklerinize dokunuluduğunda halimizi anlarsınız
Bu soruların hep söylüyorum en sevdiğim tarafı, bu kişiliksizlerin kendini açık etmesi ve benim onları engelle taçlandırma zevkim. popo. ünüzü de yırtsaniz kimse sizi kabul etmeyecek sonsuza kadar. Kapalı kapılar ardında ne bk yiyorsanız yiyin ortaya çıkmayın yeter. Çıksanız da bir anlamı yok kimsenin umurunda değilsiniz anırır durursunuz anca kimse duymaz
Toplumun ahlak düzenini bozuyorsunuz küçük çocuklar felan etkileniyor mükremin gezin mesela kadınmiş gibi hamile rolleri yapıyor ne kadar çirkin görüntü kirliliği de yapıyorsunuz
Mükremin bir şey yapınca bütün LGBT bireyleri mi yapmış oluyor? Mükreminden banane ya bunun konuyla ne alakası var?
Sanki heterolar çok ahlaklı ya bir git ya
Ahlakın cinsel yönelimi olmaz
Cahill
LGBT bireyiyim ama LGBT bireyleri bunu göze sokmayı seviyor saklamak zorunda da değiliz ama göze sokmak ta saçma oluyor Mükremin vs bunlara aşırı karşıyım ve bu durum ozenilcek bı durum yok yani gelipte küçük çocuklar örnek alıyor sizi falan demesinler. Topluma gelirsek bazı LGBT bireyleri var hakikaten toplumu aşırı derecede bozuyor bir kadini seversin okey ama grup yapmak veya ilginç fanteziler falan bunlar gerçekten mide bulandırıcı lgbt ye sadece cinsellik olarak bakmasınlar yeterli.
umrunuzda değiliz ama sürekli bir mağdur edebiyatıyla her yerde karşımıza çıkıyorsunuz. Daha önce herhangi bir hetero bireyin afiş astığını ben görmedim ama nedense bu lpg li bireylerde yok :d
Evet sayın LPG uzmanı haklısın sen diyorsan kesinlikle doğrudur
Homofobik insanlar kadar cahil olmadığım için kendimle gurur duyuyorum
Amac ne ki. zaten gizli gizli birbirinizi *. amaç ne amaç. sizin gibilerin çoğalmasımı. doğaya insanlara zarar veriyorsunuz. dünyanın düzenini bozuyorsunuz. bunu empoze etmeye çalışmayın. bu toplum bunu kabul etmez. Bilim bile sizi reddetti kac kez. halen pislik peşindesiniz.
bu ara senden olmayan herkese saldırıyor insanlar..
tamamen mutsuz insanlar..
Kötü insanlar olduklarını düşünmüyorum ama eylem felan yapmaları toplumu proveke etmelerine karşıyım..
Ben de şunu diyorum;
https://www.youtube.com/embed/R9BPED_MMFUHastalıklı düşüncelerinizi empoZe etmeye çalışmayın
Kimse bir şey üretmiyor yapmıyor, sadece bir şey olmak istiyor.
Neden sitede hep paylaşılıyor bunlar adminnnn
Helal olsun diyorum lgbt ye karsıyım Eşcinsellerin hepsinin Allah belasını versin
Seninkini de versin mümkünse
He tamam
Gözümüze gözümüze sokmaya çalışmayın yeter
Soru sahibi ağır ergen
Diyene bak 18 yaşında 😂😂😂
Ergenliğin yaş ile ilgisi ne hahaha
Lgbtli olup göze sokanlar var ama herkesi genellemek yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?