Yanlış bir davranış tarzıdır. Onların eğitimi daha sade ve her şeyden temiz olmalıdır. Çocukların eğitimi hayattaki insanın en iyi başarısı olur. Çünkü meyveyi hasat mevsimi gelince toplamak güzeldir. Biz güzelliğe değil güzele özendiriyoruz çocukları.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yanlış özellikle bu yaşlarda korumasız oluyorlar ve tehlikelere açıklar. Etrafa binlerce sapık var zamanını kollar Allah korusun gözüne kestirir. Evet belki çok tatlı ve ilginç görünüyorlar ama şu fotoğraftaki yaşlarda değil daha küçük yaşlarda tatlı görünüyorlar.
Baştan sona yanlis. Hem cinsiyetine uygun hem de o masumlugunu elinde almayacak cocuk kiyafetleri secilmelidir. Fotograftaki gibi cocuk giydiren ebeveynler pedofililerin ekmegine yağ sürmüş oluyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
doğru bulmuyorum. etrafta çok pedofili sapık mevcut. ayrıca cocuğun cocukluğu ve ilerisi için psikolojik olarak yanlış olduğunu düşünüyorum. bu şekilde yetiştirilen çocuklar küçük yaşlarda makyaj ve kıyafet düşkünü oluyorlar örneklerni gördüm
Giyim olarak sonuçta o kıyafetlerle çocuklar için üretilmiş giyebilirler ben daha çok ufacık çocuklara makyaj yapan saçını boyayN topuklu ayakkabı giydirip sağlığıyla oynayan kesimi anlamiyorum
Çocuğun kendi hakları vardır. Kendisine giyip giymek istemediğini sormak mecburiyetindesiniz. Bilinçli davranmanızı rica ediyorum. O henuz küçük anlamaz. Sizin hoşunuza gider ama başka sapiklarinda hoşuna gider. Bu durumda sizin hoşunuza gider mi?
hiç tatlı görünmüyor gözüme şahsen çocuk çocuk gibi giyinmeli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla gecen bebek çocuk reyonuna baktım kız giysilerinin çoğu genç kız giysilerinin minik hali gibiydi. Cok tarz guzel ama cocuksu olmalı çocuk giysileri. Daha kucuk yaşta kadınsı giydirşyotlar