Özellikle düğünlerde makyajlı, kadın kıyafetleri giyen 12 yaşında kızlar. Sizce bu resimler iç açıcı mı? Çocuklarda kişilik bozukluğuna yol açmaz mı?

Kiyafet iste. Kisilik bozukluguyla ne alakasi var? Bundan 200 yil once kizlar o yaslarda evlendirilmek isteniyordu, kimse kisilik demiyordu.
Yemin ediyorum cagimizin hastaligi bu herseye 'kisilik, psikoloji' hassasiyeti getirmek.
Güzel
Cocuk dediğin çocuk gibi giyinmeli. Değişik olucaz diye, dizilerde oynaticaz diye minicik çocukları ergen gibi giydirmek çok yanlis. İster düğün olsun ister başka bir şey. Hele ki dediğin gibi etraf bu kadar pedofili sapik doluyken.
Çok yanlış tabi ki. Küçücük çocukları şimdiden genç kız havasına sokup saçma sapan şeylere özendirmek bunun adı
Cevap
17Cevap
Hos degil cocuk bir suslu puslu tatli renkler icinde butun safligini masumlugunu gostermeli insanlar bir cocugun yuzune baktığı zaman tebessüm etmeli
Bu tarz yetiştirilen ya da giyinen çocuklar ve ergenler, olgunluk dönemlerine geldiklerinde de çocuk gibi giyiniyorlar.
Çünkü çocukluklarında çocuk gibi giyinmedikleri için misal ben çocuk kıyafetleri hep isterdim annem nadiren beni böyle giydirirdi ama ben şu an bile bazen görüyorum çocuk kıyafetleri giymek istiyorum
Bence böyle giyinmelerinde sakınca yok. Hatta çok karizmatik ve güzel oluyorlar. Hahaha benim kızım böyle olsun isterdim.
Tabiki karşıyım. 13 14 yaşında daha liseye gtmemis kızların bu makyaj sevdası büyüme çabaları beni korkutuyor. Gerçekten sağlıksız bir durum.
Peki onların katalog çekimi için giyindiklerini biliyormusun
Doğru tespit
Katalog çekimi için giyinmiş olmaları demek bu kıyafetlerin o yaş çocukları için hazırlanmış olması demek değil midir?
Dizilerde oynaticaz, sohret olucak diye cocuklari boyle kadin adam gibi giydirip cocuklarin kisiliklerini bozmak cok yalnis. Bir pedagog adayı olarak soyluyorum bunu. Bu cocuklar bu yasta ask; makyaj, alisveris vb. Seylere yoneliyorlar. Maltepe_Man Victoriassecret_
Modellik böyle bir şey o çocukların anne ve babası düşünsün artık ne diyeyim
Makyaj sadece çocuklar için değil büyükler içinde kişilik bozukluğuna sebep olabiliyor, kıyafetlerin o kadar önemi yok bence küçük çocukların yetişkin gibi giydirilmesi güzel.
Saçma buluyorum
Çocuk çocuk gibi giyinmeli
zaten büyüdüklerinde yeterince pişman olacaklar
Doğru bulmuyorum, çocuk çocuk olmalı büyüyünce zaten zamanı geri alamayacak
Gayet tatlı, kişilik bozukluğuna sebep olacak bir çok şey var zaten. Giyim bunların yanında biraz masumca.
bence normal... kızların pembe tüllü erkek mavi arabaları şeyler giymesi asıl anormal olan
Gözüme hos gelmiyor. Cocuk, cocuk gibi giyinip, corabinda delik olustugunda bunu dert etmemeli.
Güzel bir konuya değinmişsin ama yanlış örneklerle.
Çocuk onlar be bişey olmaz her şeyi dine vuruyorsunuz
Dinle ne alakası var tıbbi acıdan soyluyorum pedagog adayıyım ben.
Bu simsiyah şeyler ne ya sen cocuksun cicekli bocekli seyler giysene
çabuk büyümeleri sıkıntı ayrıca
bırakın bunlar çoçuk
çocuklardan nefret ediyorum. dünyanın en gereksiz varlıkları. bir insan nasıl bile bile böyle bir belaya bulaşır anlamıyorum
Haklisiniz haklisinizda bizdeki bu cahil ebeveynler oldugu surece yapabilecegimiz birsey yok. Cahildeki kastim universite okumak degil. Anladiniz siz onu.
başöürtüsü takıldıgında laf atanlar bunları nedense görmezden gelir
Bişey olmaz çocuklar ana ve babalarını örnek alır hem ne zararı var :D
hiç hoş durmuyo ya sen çocuksun çocuk. bebe gibi giyinmelisin
Keşke çocukluğun değerini bilseler.
Ben şahsen sinir oluyorum böylelerine..
Davranışlarına yansımıyorsa orun değildir.
Cocugu cocuk gibi adami adam gibi giydirceksin
Kesinlikle katılıyorum
Kesinlikle doğru değil ama çocuk işte özeniyorlar
Sanmiyorum sorun olacagini
Olmamali hersey zamaninda guzel
benım kardesımde giyiyor :D agzına sıctımın cocu
Abartılı gereksizler silsilesi...
hiç ama hiç hoş değil
İfrit oluyorum o anneler hapse atılmalı
Küçük her zaman büyüğünü örnek alır
Saçma sapan olmadıkça güzel duruyor :)
İtici geliyor bana