Kötü mü duruyor
1 ay
Küçük göğüslü kızların bralet giymesi kötü mü gözüküyor?

Alakası yok küçük göğüs daha güzel emin ol her açıdan biraz büyüdükten sonra anlıyorsun küçük göğüs olayının aslında bir nimet olduğunu Büyükgöz o kadar problem yaratıyor ki heleki yazın terliyor bir taraftan bir şey giyiyorsun bir de şöyle bir sıkıntı oluşturuyor böyle yürürken tamam mı önünde kocaman iki tane ben hala alışamadım mesela büyüdü ama
Cevap
61Cevap
Görmeden olmaz instagramda bir yabanci kiz gordum cok iyiydi turk kizlarinda hic bir sey yok ama göstermekten geri kalmiyorlar gdnelde cok itici gorunuyorlar ama onlar iyi gorunduklerini zannediyor
Kötü gözükmüyor giyebilir herkes özgür ama bralette biraz dolgun göğüs daha hoş gösterebilir
Ben giyiyorm hc de kötü görünmüyor gayet de seksi duruyor bnd dantelli braletimle falan 🥰😅
Seninkiler fotodakinden dolgun
Bralet crop tayt giymeseniz daha iyi olur sanki yakında bikinilere kadar düşeceksiniz herhalde bı 15 20 yıl sonra falan
Eğer göğüslerin çok küçükse seksi durmaz hepsi bu! Ama zaten bralet max 85 e kadar olan göğüslerde güzel duruyor bence ;)
Hayır ben giyiyorum ve küçük gayet güzel duruyo büyükte kötü durur bence taşar🤣🤣
Hayır, küçük ve orta göğüslü kadımlara daha çok yakıştığını düşünüyorum
Arabası olmayanın araba anahtarı taşıması kadar mantık dışı
Senin mantığını mındar etsinler emi😂
hayır aksine büyüktr sırıtıyo normal bi şekilde giyemezler çok göze batar
Hayır ya tam tersine bralet küçük göğüslü kızlara yakışıyor
Cok buyuk olanlar gıyınce kotu gorunuyo aynı sekılde cok kucukse onlarda da kotu duruyo
Aksine onlara daha çok yakışıyor büyük göğüslüler herkes öyle görmese bile teşhirci damgası yiyor
Ne giydiğin değil kendini nasıl hissettiğin önemli bence
Herkes özgür istedigini giyebilir ama bence kendine yakışanı giyseler daha güzel olur bence
İyi duruyor. Küçük göğüs elitlik gibi geliyor bana
Küçük göğüslü kadın çok komik Riley Steele’ciyiz dolgun dolgun hmm 😋
Sen kendi tipine bak
Yoo aslında bu küçük büyük göğüs konusu değil şimdi gidip kız göğüslerini sarmayan büyük bralet takarsa itici duruyor içini dolduramamışsın derler ama bedenine göre braleti alıp göğüs kısmını sarıyorsa bence hoş durur
çok hoş olduğu söylenemez ama kimse fiziki özellikleri yetersiz diye sevdiği şeyi giymemezlik etmemeli bence sonuçta herkesin kendini mutlu etmeye hakkı var :)
Hayir kucuk gogus candir bence daha seksi oluyolar
Bralet büyük göğüsler için değil ki, küçük göğüslerde minimalist duruyo
En İyi Cevap